queentje

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About queentje

 • Rank
  Donateur

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3,081 profile views
 1. Bij mij voelen ze ook helemaal als echt ! Met sporten, knijpen maakt niet uit. Inderdaad alleen als ik op mijn buik lig, dan denk ik wel eens, daar lagen toch geen 2 galameloentjes?? ECHT !! dat gevoel heb ik dan dus. Verder kan ik me niet vrouwelijker voelen op het moment !!!! Helemaal MIJN boobs !!!!!!!!!!
 2. Ik ben nu 4 maandjes po en ook bij mij is het nog steeds compleet gevoelloos. Ik kan niet echt zeggen dat ik er last van heb, wat je niet voelt... !! haha. Wat ik alleen ook heb is dat mijn linkerborst gevoelloos is tot aan de bovenkant, tot net iets voor het midden zeg maar. Dat vind ik wel vervelend. Maar het zal wel terugkomen denk ik.
 3. Nou, ik zit dus met EXACT hetzelfd probleem !! Ik heb ook 70G. Nu 75F, maar voor het mooie moet ie net wat strakker, ik zoek me eien helemaal 3 slagen in het rond en kan niks sexies vinden, haha. Ik dacht, nou als ik mooie boobs heb kan ik ALLE bhs aan,nou mooi niet !! Zelfs bij de Pabo kan ik niet slagen in mijn maat !! Wie koopt waar zijnbhs !?!?!? HELP! haha
 4. Hoi Patries, Bedankt voor je compliment Ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met het resultaat ! Het is heel mooi natuurlijk geworden. Mooie littekens, geen deuken of wat dan ook, mooi dicht bij elkaar. Ik had me niet beter kunnen wensen. Voor jou begint het aftellen nu ook ! Spannend hoor !
 5. Hoi Bloedelf, Ik had precies hetzelfde !! Als ik mijn arm naar binnen duwde en daarmee dus ook mijn borst en het weer los liet. OW vreselijk, wat een geborrel. Ik was ook een beetje bangig. Maar ook bij mij was het vocht. Ik heb er ook een topic over aangemaakt, onder algemeen geloof ik. Het gaat vanzelf weg. Met bijna 4 weken merkte ik er niks meer van, op de een op andere dag was het ineens weg ! Nu heb ik het HEEEEEEEEL soms, als ik echt gek doe... Zou ik je wwtje mogen? Ik ben wel heel erg benieuwd naar het resultaat hoor !! Ben je er zelf blij mee?? liefs queentje
 6. Hey Sann Een beugelbh heeft meestal vullingen ja. Een gewone beugelbh mag je pas met 6 weken dragen en liever nog later als het even kan. De beugel moet goed rondom je borst zitten. Als dit niet is kan de beugel in je borst prikken waardoor je deuken in je prothese kan krijgen. Maar ook met strakke beugelbhs moet je oppassen. Alles met mate zeg maar. Het litteken is na 6 weken ook nog niet helemaal geheeld en kan ook in het gedrag komen door de beugels in je bh. Lastig he, al dat geduld opbrengen??
 7. hallootjes, ik fitness 5 dagen in de week. Daarbij doe ik aan spinning, combat en bodypump. Ik ben na een week al weer gaan crosstrainen zonder armen erbij en gaan fietsen. Ben nu dus alweer 6 weken aan het sporten en het gaat heel goed. Je moet goed naar je borsten luisteren !
 8. @ Sann. Dat je geen push up mag draaien, is om de volgende reden. De eerste 6 weken hebben je orsten nodig om kapsel aan te maken. Als je in de eerste 6 weken een push up draagt 'verschuif' je je borsten naar een niet natuurlijke positie. Hiermee verstoor je het kapselproces en heb je grote kans, zeker in de eerste 6 weken, dat het kapsel scheurtjes gaat vertonen. Dan gaat je lichaam wéér kapsel aanmaken, op de duur krijg je dan teveel kapselvorming, maar alle gevolgen van dien. Het advies is echt de eerste 6 maanden tot een jaar GEEN push up. Ook al heb je geen pijntjes nu, de gevolgen zijn niet fraai. Ik ben nu 6 weken en 4dagen en ben 3 dagen geleden pas mijn eerste echte bh gaan kopen, een doodnormale sapph, die mijn borsten laten waar ze moeten zijn. Ik kan ook niet wachten om een push up te kopen, niet dat ze er zijn in mijn maat, maar dat daargelaten. Wees voorzichtig ! Als je nu het geduld op kan brengen, heb je er dalijk jaren langer plezier van !!!
 9. Precies zoals pat71 het uitlegt. En het hangt ook van de borst af, hoe is de uitgangspositie ? Bij een smallle omtrek is de cup automatisch groter. 70E = 75D = 80C enz. Er is hier ook iemand met 700cc en daar zie je het niet echt aan af. En ik heb ook een keer iemand gezien met 245cc van dr roddi en die had een ruime D cup. Het is bijna niet te voorspellen en daarom is het voor veel vrouwen heel moeilijk het juiste aantal cc's te kiezen.
 10. ZONDER beugel !!! Als je te vroeg begint met beugels kunnen de uiteinde van de beugels deuken veroorzaken in je protheses en deze schijnen niet meer weg te gaan !!
 11. @ poppy, als ik jouw was zou ik toch voor de 400 gaan, als het er eenmaal inzit, dan oogt het meestal keiner dan bij het passe, en daarbij komend het went snel ! Ik heb 395 en was bang dat het te groot zou zijn, maar het is prachtig geworden. Had ook nog wel groter gedurfd. succes met je beslissing !
 12. hoi ! Ik vind je boobs echt heel erg mooi geworden !! Ik had ook last van een opgezette buik, haha. Ik kon ook me buik niet meer inhouden, want als ik mn buikspieren aanspande dan trokken de hechtingen. haha. Gaat vanzelf over. Ik had ook wondvocht dat naar beneden zakte, maar dat is allemaal heel normaal hoor ! succes verder !
 13. Wat een verschil allemaal !! Ik kreeg jet advies STRAKKE BH, STRAKKE BH, STRAKKE BH, STRAKKE BH !! Nu loop ik dus met een hele strakke bh al 4 weken, sportbh van shcokabsorber en die geeft echt hetzelfde effect als een pushup, een echte tietenknjiper dus. Ze zeggend dat je borsten dan mooi bij elkaar groeien als het ware... Ze dalen wel mooi in bij me, geen 'bult' meer aan de bovenkant, haha.
 14. De eerste week kreeg ik verschrikkelijk steken tussen mijn schouderbladen door het op mijn rigslapen, ik ben een echte buikslaper. Na een weekje lukte het op mijn zij te slapen door kussen te stapelen en dan met mijn boobs tussen de kussens in... haha. Maar het werkte wel. Ik kon op mijn zij liggen en geen druk op mijn borsten. Na de 2e week kon ik zonder moeite op mijn zij slapen, wel met een arm omhoog onder mijn kussen, want er zit nu iets in de weg Ik ben nu 5 weekjes po en heb ik nergens meer last van. Ik heb wel de neiging om door te rollen op mijn buik, maar daar kom ik na 10 seconder alweer op terug, dat gaat nog net niet... Misschien moet ik dit ook eens gaan proberen met een barricade van kussens Maar ik heb het er ALLEMAAL voor over !!
 15. Ik heb 395c. Ik ben iets langer(1.67), maar het zelfde gewicht. Ik vind het prachtig en ben er HEEL blij mee !!!