Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Queen-Rania

Full Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

622 profielweergaven
 1. Ow oke. Is goed, dank u wel
 2. Ik word op 24 juli door dokter Nio in Parkkliniek geopereerd. Op 20 juli heb ik de consult. Ik woon in Turkije en ben niet zo vaak in Nederland. Dus wilde gelijk consult en de operatie vlak achter elkaar inplannen. En ik heb zoveel goede ervaringen over dokter Nio gehoord dat ik ook zeker weet dat ik door hem geopereerd wil worden.
 3. Aaah dank je wel ik voel me nu echt zekerder, komt wel goed. Ik heb 3 bevallingen achter de rug, dan moet dit piece of cake zijn
 4. Aah leuk om te horen dat het meevalt, schilt denk ik ook per persoon. Ik word op 24 juli geopereerd maar nu de datum vast staat ben ik ineens bang en heb de zenuwen.
 5. Ow oke had je het heel de nacht dat je niet door kon slapen of viel het echt mee? Sorry dat ik door blijf vragen maar ben echt meer bang voor de benauwdheid dan voor de pijn. Btw thnx voor je reactie
 6. Hoi allemaal, Ik had een vraagje klopt het dat je je benauwd kunt voelen na een borstvergroting? Mijn vriendin had het namelijk heel erg en dat hield 2 weken aan. Ik krijg binnenkort een borstvergroting en heb dus ook astma. Ik ben nu wel bang geworden. Ik ben dus benieuwd wat jullie ervaringen waren.
 7. Queen-Rania

  Bbl: Brazilian butt lift.

  Hoi, Ik las je topic en wilde toch ff reageren. Ik heb zelf nooit een bbl ingreep gehad, maar heb het bij een vriendin gezien die het heeft gedaan. Het is echt verbluffend mooi gedaan, nou moet ik wel zeggen dat ze echt zelf al ronde billen had. Maar hij heeft het echt ronder gemaakt en meer een taille gecreëerd. Als je wilt vraag ik wel naar de naam van de plastisch chirurg.
 8. Queen-Rania

  welke cupmaat

  Hoi linapina, Dank je wel voor je uitleg, wil zelf mooi volle ik dacht zelf aan een D. Ik ben boven smal. maar heb beneden weer rondingen. Het is dus echt niet in verhouding, en ik heb al een dochtertje. Mijn borsten waren mooi vol toen ik borstvoeding gaf maar daarna werden ze weer Hoe ze altijd zijn, klein. Ik ga na mijn tweede zwangerschap op consult.
 9. Queen-Rania

  welke cupmaat

  Dank je wel, jij ook gefeliciteerd met jouw kindje. Op welke maat kwam je uit? Hoeveel maanden na een bevalling mag je je laten opereren? Sorry dat ik zoveel vraag maar wil het heel graag.
 10. Queen-Rania

  welke cupmaat

  Hoi allemaal, Mijn naam is rania en ben op dit moment zwanger. Ik wil graag na de zwangerschap een borstvergtoting. Alleen twijfel ik over wel maat het beste mij me zou passen. Ik ben zelf 159 cm lang en weeg 54 kilo. Heb vanzelf 80a. Thnx
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×