Ga naar inhoud
Borsten Forum

Loola

Full Member
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

2299 profielweergaven
 1. Jeetje meis, ik weet wat je doormaakt! Ik had ook complicaties na borstlift..Bij mij gingen de wonden ook niet dicht, ben nu na bijna 3 jaar weer geopereerd maar wonden zijn weer opengegaan! Ben ook ten einde raad, wat ik nu nog kan doen..Hoe gaat het nu bij jou? Wel iets vebetering? Gaat de wond bij jou wel al beetje dicht? Xx
 2. Hoi!!! Wat vervelend dat je ze te groot vindt..Hoeveel cc wil nu gaan dan?
 3. Hoi!!! Ik heb ook helaas geen goede doorbloeding na borstlift..Ik loop nu al langer dan een jaar met lelijke tepel, want de wond is nog steeds niet dicht! Zo verdrietig van..Je weet de risico's, maar toch..Wat gaan ze nu bij jou doen?
 4. Hallo!! Ik heb je ervaring gelezen na borstlift..Ik heb precies hetzelfde vreselijk!!! Ik heb nu al 10 maanden een wond aan me tepel die open blijft..Hoe gaat de genezing nu bij jou? Hoor graag van je! Groetjes Loola
 5. Hoi meis!! Nog even een vraagje aan je..Als ik me sportbh aan heb zit de ene goed gevuld, maar de andere cup zit veel leger.....Heb jij daar ook last van gehad, herken jedit? Ben zo bang dat de ene groter blijft dan de ander! Sorry dat ik je lastig val hiermee, maar wordt zo onzeker..
 6. Je moet bijna hè? Spannend!!!!! Ben ook zo benieuwd hoe ze gaan worden? Heel veel successen sterkte natuurlijk!
 7. Hoi hoi..Even een vraagje..Heb je 800cc? Welke maat kom je dan ongeveer uit?
 8. Ik was er rond 16uur, en jij? Ik pas in okt ivm werk , jammer genoeg..Jij dus eerst, ben benieuwd!!! Heb jij ook al foto's gezien hoe het er een beetje uit gaat zien?
 9. Hoi!!! Was toevallig ook bij dr Nio vandaag! Ook 800cc!!! Alleen latere datum voor operatie..Ben zoooo benieuwd hoe je borsten worden??? Weet jij al ongeveer welke maat? Spannend hè? Heel veel succes en hoop dat het mooi wordt!
 10. Hoi!! Ben je al bij Nio geweest? Ik heb precies hstzelfde..Ben ook zo benieuwd naar de littekens van het anker!!!
 11. Hallo Jane Doe! Ik ben nieuw hier, en ben ook bij Nio geweest voor borstvergroting! Maar twjfel zo over 800cc of 925cc?? Wordt er zo zenuwachtig van...Wat is de maat bij jouw geworden? Heb je misschien foto's dat ik een beetje een idee krijg? Ben zooo bang dat ik de verkeerde keuze maak! Hoor herl graag van je! Groetjes
 12. Loola

  borstvergroting en lift langs een kant

  Hai Marijke! Ik het hetzelfde probleem! Ik moet alleen nog worden geopereerd! Hoe zien de littekens eruit? Heb je ankerlitteken? Wordt nu wel zenuwachtig nu ik jou verhaal lees dat ze er verschillend uitzien!
 13. Hallo!! Lees net je berichtje..Ik moet ook een borstlift met vergroting van ongeveer 700cc! Heb nu alleen een vergroting van 700cc maar niet mooi! Nu wil ik een lift laten doen en dan de 700 erin..Worden ze dan kwa grootte hetzelfde? Heb jij al een beslissing genomen og misschien al geopereerd? Ben heel benieuwd?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×