Ga naar inhoud

Mamma32

Leden
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mamma32

  1. Op 8-5-2021 om 20:58, Stephanie9 zei:

    Dag iedereen,

    Ik voel me op dit ogenblik een beetje ten einde raad. Op 8 mei 2020 heb ik een borstvergroting gehad... Mijn borsten leken van bij het begin niet echt gelijk maar ik dacht dat dit normaal was dus ik heb enkele maanden gewacht maar de vorm van beide borsten bleeft echt verschillend. Mijn tepels waren ook echt niet gelijk qua hoogte. Ik ben dan op controle geweest en bleek inderdaad dat mijn linkerprothese onder mijn litteken onderdoor was gezakt. Het antwoord: dit is slechts de derde keer dat ik dit zie in heel mijn carrière, dit is gewoon brute pech. 5 februari dit jaar hebben ze dan een correctie gedaan van de inframmamaire plooi. Dus het litteken met heel sterke draad vastgezet zodat de prothese er niet meer onder kon zakken. In het begin was het heel goed, ik had de borsten die ik wou. Maar sinds enige tijd merkte ik opnieuw verschil. En helaas, ik heb het gevoel dat het weer hetzelfde is. Ik heb foto's genomen en als ik er naar kijk kan ik niet anders doen dan wenen. Is er nog iemand die dit heeft meegemaakt? Op zich denk ik dit ziet niemand als ik kleren aanheb.. maar bij het dragen van mijn bh en bikini merk ik dat mij ene tepel veel hoger komt. En gewoon ook, ik wil gewoon voor mezelf gelukkig kunnen zijn met mijn borsten. 

    IMG_20210424_113449.jpg

    Hai meid,

     

    Zou ik foto’s mogen zien van jouw hele proces? 
    Ik zit met hetzelfde probleem😭

  2. Op 14-12-2022 om 16:05, Ladybug87 zei:

    Hoi 

     

    6 maanden geleden heb ik mijn borstvergroting gehad bij dr Franssen. 275 cc rond mentor dual plane geplaatst. Alles is perfect verlopen, nauwelijks pijn of ongemak gehad en vlot herstel.

     

    Een paar dagen geleden viel me ineens op dat mijn borst een paar cm lager hing.

    vandaag op gesprek geweest, borstplooi zit nog goed. Het is geen bottoming out, het lijkt wel alsof de prothese onder de spier uitgezakt is over de borstplooi heen.

     

    Dr Franssen gaat over leggen met Dr Schiettecatte(?) en belt me volgende week. 
     

    ik zit nu behoorlijk in spanning, weten jullie wat de oorzaak kan zijn?

    @best_boobie

     

     

     

    Hai, zou ik een foto mogen zien? Sinds gister heb ik nu ook een (denk ik) probleem met mijn rechterborst. Ik voel aan de onderkant de implantaat zitten en lijkt alsof er een deuk/riggel in zit:(

  3. Op 15-1-2018 om 21:35, Keetjeee zei:

    Hoi, 

     

    Ik ben eind november geopereerd door Dokter Damen (Diana Gabriels) in Oisterwijk. Operatie is goed gegaan, herstel ging snel en weinig last gehad. Ik heb braaf 6 weken lang 24/7 mijn sport BH om gehad en op mijn rug geslapen. Ik ben nu 7 weken verder en heb 's nachts nog altijd de sport bh om en slaap over het algemeen nog op mijn rug. 

     

    Sinds zondag zie ik ineens tot mijn schrik dat mijn rechter borst groter is, volume zit meer aan de zijkant en hij is ook zachter. Net Diana Gabriels foto's gemaild en ik moet over 3 weken langskomen (dit is de eerste mogelijkheid..) ik heb foto's in mijn privé album gezet, mocht iemand ze willen zien.

     

    Moet ik me zorgen maken? Kan ik oefeningen doen om links uit te laten zakken of een band om? Ik slaap wel vooral op mijn linkerzij, kan dat een verschil maken?

     

    Thanks voor de hulp :)

    Zou ik jouw foto’s mogen zien?

  4. Hai,

     

    Ik heb 27 april een borstvergroting laten doen door Dr. G. Janssen in Vlaardingen.

    Als het goed is zouden de borsten nu gezakt moeten zijn maar terwijl mijn rechterborst mooi gelukt is, is mijn linker vreselijk.

    Ik denk dat de implantaat te hoog is geplaatst, want de vorm is anders en het zit nog erg hoog.

     

    Iemand hier hetzelfde meegemaakt? Moet ik me zorgen maken of komt dit toch nog goed?:(

     

    Groetjes S.

  5. 6 uur geleden, lesextases zei:

    Hi iedereen,

     

    ik ben ondertussen 12 weken PO en tot mijn grote teleurstelling staan mijn borsten nog steeds héél hoog. 
    Mijn implantaten staan nog steeds heel hoog in profiel en in vooraanzicht heb ik amper een volle onderborst. 
    (foto’s in mijn privé album na akkoord)

    Zijn er nog meiden waarvan hun drop & fluff pas is begonnen NA 3 maanden? 
    Heeft er iemand toevallig ook foto’s van hun proces en evolutie? 
     

    Alvast bedankt!

     

    Hai, zou ik een kijkje in jouw album mogen nemen? 

  6. Op 15-1-2018 om 21:35, Keetjeee zei:

    Hoi, 

     

    Ik ben eind november geopereerd door Dokter Damen (Diana Gabriels) in Oisterwijk. Operatie is goed gegaan, herstel ging snel en weinig last gehad. Ik heb braaf 6 weken lang 24/7 mijn sport BH om gehad en op mijn rug geslapen. Ik ben nu 7 weken verder en heb 's nachts nog altijd de sport bh om en slaap over het algemeen nog op mijn rug. 

     

    Sinds zondag zie ik ineens tot mijn schrik dat mijn rechter borst groter is, volume zit meer aan de zijkant en hij is ook zachter. Net Diana Gabriels foto's gemaild en ik moet over 3 weken langskomen (dit is de eerste mogelijkheid..) ik heb foto's in mijn privé album gezet, mocht iemand ze willen zien.

     

    Moet ik me zorgen maken? Kan ik oefeningen doen om links uit te laten zakken of een band om? Ik slaap wel vooral op mijn linkerzij, kan dat een verschil maken?

     

    Thanks voor de hulp :)

    Hai zou ik je album mogen bekijken? Ik heb nu hetzelfde probleem:(

  7. Op 21-2-2023 om 17:04, lesextases zei:

    Spoedig en vlot herstel toegewenst!

    Mag ik vragen hoe alles is verlopen? 
    Ik zit net in dezelfde situatie als jij, ik was ervan overtuigd om de ergonomix te nemen aangezien ik meer van natuurlijke borsten hou, maar werd aangeraden de ronde prothesen (plus) te nemen aangezien ik vanboven volume mis..

     

     

    Zou ik jullie beiden om enkele fotoojes mogen vragen eventueel? 

    Heel erg bedankt alvast!!

    Hai, zou ik ook jullie beide om foto’s mogen vragen?:)

  8. Op 29-9-2021 om 10:40, Annemonde zei:

    Goedemorgen!

     

    Vandaag een half jaar PO alweer (motiva ergo 360cc dual plane) en ben erg blij met hoe ze eruit zien.

     

    Het enige waar ik me een beetje zorgen om maak is dat ze niet heel zacht voelen. Vooral als ik lig zit er eigenlijk geen beweging in. Als ik naar voren buk zijn ze bijv wel heel zacht. Het is eigenlijk als ik rechtop sta met mn schouders naar achter en op mn rug lig dat ze nog hard/strak aanvoelen. Wellicht door de spier..

     

    Hoe is dit bij jullie?


    Zijn ze bij jullie nog zachter geworden na een half jaar? 



    liefs,

    Hai, heb jij ook foto’s van je proces? Ik heb precies hetzelfde laten doen en ben benieuwd naar andere ervaringen.

     

    groetjes 

  9. Op 25-1-2022 om 12:26, Yuna1 zei:

    Ja dat hoorde ik ook, maar het gaat om 310 naar 350. 

    En ik heb op internet fotos gezien dat dat verschil toch wel groot oogt

    Ik zal twee verschillende implantaten nodig hebben omdat ik bij 1 borst geen weefsel heb en bij de ander wel een klein beetje. 

    Dus wordt het 310 en 325 of 350 en 375
    (of de dichtstbijzijnde maat die de arts nodig denkt te hebben om een balans te creëren) 

    Houd mij niet vast op het aantal ccs de maten gaan een beetje door elkaar in mijn hoofd haha

    Hai, zou ik misschien foto’s mogen zien van jouw proces? 

  10. Op 2-5-2023 om 11:11, MommyD zei:

    Hai

     

    Ik heb zelf de ronde mentor xtra 370cc en dual plane geplaatst. Ik heb voor de ronde gekozen, omdat ik aan de bovenkant vooral ook de volume miste.

     

    Ik ben nu 11weken po en het duurt wel even een aantal weken voordat ze mooi soepel gaan worden en dat ze wat minder strak gaan staan zeg maar.

     

    ze zijn bij mij na een week of 8 echt zachter en beweeglijker gaan worden.

     

    En bij mij duurde het ook wel even voordat de normale bh fijn ging zitten. Als je borsten nog zo hard en gespannen zijn zit het echt voor geen meter en ook veel te strak (vond ik tenminste) dus na zes weken droeg ik nog geregeld de bh van de kliniek.

     

    Als je de anatomische heb dan is het dus echt druppelvorm en zal de onderkant meer volume hebben als de bovenkant heb ik me laten vertellen en gelezen, maar goed misschien is het natuurlijk ook anders hoe ze geplaatst worden ik ben natuurlijk geen arts en heb er niet zoveel verstand van haha.

     

    Omdat je aangeeft dat je round heb zou je bijna denken dat je dus ronde protheses heb, maar goed nogmaals ik heb verder geen verstand van al die soorten implantaten dus hoop dat iemand anders je daar verder mee kan helpen :)

     

    Succes met he herstel verder en als je wil kan ik je toevoegen aan mijn album dan zie je het proces bij mij

    Hai, zou ik ook mee mogen kijken met jouw proces?

  11. Op 20-11-2021 om 10:30, Shadow zei:

    Dit is 350 cc. Beetje moeilijk te zien misschien. Maar dit zou ik perfect vinden. Ik vind 350 gewoon weinig klinken denk ik. Maar het komt natuurlijk bij wat ik al heb. Ga er gewoon vertrouwen in hebben.

    20211108_084909.jpg

    Hai, ik zag je foto en vroeg me af of ik een foto mag zien van hoe het was voor de operatie en na de operatie:)

  12. Op 14-4-2019 om 11:36, Ilo1988 zei:

    Hoi allemaal. Ik ben 9 mei aan de beurt en nog steeds niet uit over hoeveel cc ik wil. Ik heb 250 cc gepast en vond dat al groot aangezien ik niets gewend ben. Maar ook 345 cc en dat leek mij al heel groot. Maar mn vriend en moeder en chirurg zeggen dat dat prima kan en ij er snel aan gewend zou raken. Ook dat heb iets kleiner linkt straks. Heb komt achter mn borstspier. Zijn er mensen die een beetje hetzelfde figuur hebben als ik die al een borstvergroting hebben ondergaan met deze maten ongeveer waarvan ik de foto's mag zien? Beetje gekke vraag misschien maar het zou mij heel erg helpen. Ik wou de 24sye ook nog vragen of ze geen 300 cc hebben, die hadden ze toen niet liggen om te passen. Ik weeg 54 kilo en ben ongeveer 1.69 m. 

     

    Groetjes Ilonca

    Hai, ik las je berichtje en ben benieuwd wat je hebt laten doen. Ik weeg ook 54,5 kilo en ben 1,64. Heb 360cc laten doen. Motiva rond demi.

     

    geoetjes 

  13. Op 17-2-2021 om 18:54, Jojooo zei:

    Ik ben over het algemeen heel tevreden over mijn borsten. Ben nu 2 maanden po. Als ik lig vind ik ze wel redelijk naar de zijkant vallen. Voor de operatie was dit met de natuurlijke stand van mijn borsten ookal, dus maak me daar niet zo druk om. Nu is het zo als ik een foto maak met flits het soms net kijkt of ik de implantaat lijn zie. Op normale foto’s in het daglicht niet. Wat denken jullie? 

    129737E8-01CB-46F7-B63D-7ED20F6F4D69.jpeg

    F270D946-7500-49B9-BF33-4F160AA46988.jpeg

    02E19ECF-6E00-4D0E-898D-A664FCBBBC73.jpeg

    29D9FDD3-A19A-45D5-9B8B-E606C61D27E4.jpeg

    Ik vind ze prachtig! Wat heb je laten doen precies en heb je ook foto’s van ervoor?

  14. Op 15-2-2020 om 23:44, Lindan zei:

    @Silly23

    Mijn voorsituatie was een lege C/D .

    en wat is jouw voorsituatie ?

    En ik heb ook een album. 
    Ik had al een topic geopend op zoek naar vrouwen die ook de motiva Demi hebben. 
    Ik werd een beetje onzeker over de paar dames die ontevreden waren met de motiva Demi. Maar tot nu toe ben ik tevreden.

    Dus super leuk dat er iemand ook dezelfde maat en prothese gaat nemen ☺️

    En wordt het dual plane geplaatst?

    Hai, ik heb eergisteren ook motiva demi gekregen. Ben echt bang voor het resultaat. Zou ik jouw album ook mogen bekijken? Groetjes 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.