Silly23

Gold Member
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Silly23 last won the day on April 19

Silly23 had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

3 Followers

About Silly23

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Lilve @[email protected] ik ga jullie toevoegen. Zal morgen ook even een bijna 6 maanden update plaatsen. Ik ben dan van het werk van Hupkens. Hij is wat vreemd in omgang maar een top chirurg die prachtig werk levert met een mooi decolleté. @petra84 vast succes met je operatie. Wordt vast prachtig!!!
 2. @Lindan mijn gevoel is gewoon terug. Maar ben vaker aan mijn buik geopereerd en daar is het gevoel nooit helemaal terug gekomen. @Veerveertje @ProjectX @Robijntje02 hahaha... De obsessie gaat nooit over denk ik. Ik ben echt blij met mijn motiva demi. Mooi gevuld, mooi decolleté, natuurlijke beweging. Soms baal ik omdat ik sommige kleding echt niet meer aan kan maar het meeste staat zoveel mooier. En probeer ze idd zo mooi (groot) mogelijk uit te laten komen 😊 Ik zal morgen even nieuwe foto's plaatsen. Update bijna 6 maanden
 3. @Lindan wat leuk om te lezen hoe het met je gaat! Je boobies zijn prachtig!! Jammer van het gevoel maar dat komt vast goed. Wat mij betreft ook het beste cadeau aan mezelf. Super blij mee! Niet te ver naar voren en mooi gevuld. Had het ook eerder moeten doen. Ben nu nog aan het overwegen om volgend jaar lipo en een bwc te doen. Zal binnenkort ook nieuwe foto's plaatsen!
 4. @Nog even wachten sorry ben niet meer zo actief op het forum maar goed om te lezen dat het beter met je gaat. De bh met foam prothese ziet er prima uit en is fijn als tussen oplossing. 3x narcose in korte tijd is zeker heftig dus gebruik de tijd nu om even bij te komen. Pffff... En dikker worden... Ik heb ook echt vetjes gekweekt de afgelopen 6 weken. Veel minder actief dan normaal en snaaien uit verveling. Zit nu op 6 weken po dus nu snel de draad oppakken met bewegen en gezonder eten. Wandelse! Het is er prima weer voor!
 5. Ik ben door Hupkens geopereerd via DG. Ik heb geen complicaties gehad dus kan er niet over oordelen hoe het dan gaat. De kliniek was prima bereikbaar voor vragen zowel voor als na de operatie. Hupkens heeft pracht werk geleverd. Hij kijkt heel goed naar wat bij je lijf past en mogelijk is. Mijn borsten zijn mooi en niet overdreven groot en ze staan dicht bij elkaar. Ik ben echt super tevreden. Ik post vandaag even nieuwe foto’s. Nu 6 weken po. Als je in mijn album wilt kijken hoor ik het wel. Succes met de keuze!
 6. @Nog even wachten ik ga morgen nog even rustig alles passen en goed bekijken. Bedankt voor de tip iig!
 7. @Lindan @Nog even wachten thanks ladies. Grappig... Mijn vriendin stemde op nr 5. Ik ga mijn vriend ook nog maar even vragen Nu ik de maat weet wil ik ook nog die favorieten van @Lindan bestellen: de sport bh en de zwarte T-shirt bh. En dan moet het maar even goed zijn tot ze volledig zacht en ingedaald zijn.... Zeg ik nu ?
 8. Nou... Mijn bestelling is binnen. Het is op zeker een E op dit moment. Nu nog besluiten welke ik houd ?
 9. @Lindanhaha... Ik heb voor bijna 400 euro bh's besteld. Zowel D als E want dacht toen dat D ook goed zou kunnen zitten. Die witte en zwarte met kant die jij hebt, heb ik oa ook besteld. Er gaat weer heel veel retour maar moet toch even kijken wat past. Die sport bh bedoel ik ja. En nu jij zo enthousiast ben over die T-shirt bh, ga ik die misschien ook wel kopen.
 10. @Lindan ze zijn binnen!! Deels dan. Maar ze staan je allemaal prachtig! Zodra ik mijn maat weet, ga ik die T-shirt bh en sport bh ook bestellen. Ik had 80 D binnen gekregen maar dat lijkt te klein te zijn. Heb bij Zakando ook 80E besteld. Benieuwd hoe dat zit
 11. @Nog even wachten dat weet ik maar vond het heftig om te zien. Kan echt wel wat hebben maar nu je zelf de operatie hebt gehad, kijk je toch anders. Fijn dat je goed hebt geslapen. Heb je al reactie op je foto? Zou wel heel gek zijn als die borst ook onrustig wordt ? Ik heb ook nog steeds pijntjes. Soms hele dag en dan vooral links. Denk dan dat k teveel heb gedaan maar kan dat ook zorgelijk vinden. Als ik Google lees je echter dat pijn nog wel na 8 maanden zelfs kan.
 12. @Nog even wachten jammer dat je 3 mnd moet wachten maar de nazorg en belofte dat het nog mooier wordt (hoe dan? ?) zijn super. Wel lastig dat je dan net voor je vakantie zit maar sommige dingen zijn belangrijker. Het klinkt iig alsof het al een stuk beter gaat met de wond. Was echt in shock toen ik je filmpje zag en zoals de rest ook al zei: echt zo niet eerlijk dat dit jou gebeurt. Maar hoop dat het nu snel herstelt!