Silly23

Gold Member
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik sprak iemand die het 4,5 maand gekeden heeft laten doen. Wel dual plane overigens. Maar zij gaf aan dat ze na ongeveer een week van de pijnstillers af was maar nog wel tot zo'n 5 a 6 weken irritante, licht pijnlijke klachten had. @polemommy je bh is zeker belangrijk dat hij zo lekker mogelijk zit en toch genoeg steun/druk geeft. Zit die anita bh ook niet lekker?
 2. @Rosanna123 ik krijg 7 maart 475 cc motiva demi. Zou ik ook in je album mogen kijken. πŸ€“Heel benieuwd naar de projectie.
 3. @bent001 welk merk protheses heb je nu? Kan het zo gauw niet vinden. Ik heb gehoord dat Motiva een stuk soepeler is dan Mentor. Maar lees dat Nio vaak werkt met eurosilicone. Heb je die? Heb nog nooit siliconen borsten gevoeld. Best nieuwsgierig hoe dat voelt...nog 1,5 week wachten... 🀣
 4. Ik zat laatst op internet te scrollen en volgens mij kan het wel 12 maanden duren voor alles is gesetteld. Dus die 5 weken is peanuts!
 5. @bent001 wauwie....wat prachtig met de nieuwe bh! 🀩 Bijzonder dat het nog dezelfde maat is maar vind het formaat en de bolling mooi. Past goed bij je lijf.
 6. @bent001 jeetje...5 weken alweer. Dat ging idd snel. Fijn dat je niet twijfelt over dat het goed komt. Je bent nog volop aan het genezen en zolang dat proces nog loopt zal het steeds mooier worden.
 7. @bent001 er waren idd ook redenen om voor de spier te kiezen. Maar net wat je zegt...die extra steun wilde ik graag hebben. Ben niet bang voor de pijn hoor. Ga ervan uit dat je voldoende pijnstilling krijgt en zal iedere dag minder pijnlijk zijn. Hoe gaat het met jou? 1 borst daalt minder goed toch?
 8. @polemommy fijn dat werken goed ging. Maar midget golf? 😲 Bizar hoe snel jij alles alweer oppakt.
 9. @bent001 jaaaahhh het gaat nu super snel. Afgelopen weekend verjaardag gevierd, in totaal nu nog 5 dagen werken met nog een aantal leuke dingen tussendoor dus de tijd vliegt! πŸ€— Ik zeg ook steeds...over 2 weken heb ik ze gewoon! Het wordt dual plane. Volgens mij doet Hupkens dat altijd. Ondanks dat ik weet dat hey meer pijn doet, ging hier ook mijn voorkeur naar uit. Ik heb zo'n u-vormig zwangerschapskussen gekocht. En dat ligt me toch chill. Ik denk dat ik zo ook prima op de rug kan slapen 😴
 10. @Desert-Rose dank je! ik word geopereerd in het MFIV in Vlaardingen. Het schiet nu echt op ja....nog 2 weekjes en dan is het morgen zover 😁
 11. @Lady D dat zou goed kunnen idd dat het door het bloedverlies komt. Fijn dat het vandaag wat beter gaat! Wel slim om te katen onderzoeken of je een stollingsziekte hebt, je kan maar voorbereid zijn.
 12. @Lady D oh echt....zo dizzy steeds? πŸ€” Ik heb wel vaker zwaardere operaties gehad maar dat herken ik niet. Wel snel moe omdat je teveel doet en je lijf wel echt moet herstellen. Maar snap dat je gek wordt van dat liggen! Ik ga duimen dat het je vandaag beter gaat. En vanavond je topic lezen!
 13. @Lindan ja, het wordt dual plane geplaatst. Dat wilde ik ook liever omdat je huid toch dunner wordt als je ouder word en ik bamg was dat je randen gaat zien. Hupkens doet volgens mij altijd dual plane. Herstel is pittiger dan voor de spier maar dat is logisch. En met pijnstillers vast goed te doen. Hoe heb jij dat ervaren? Ik ga je topic en album opzoeken! Ik herken die onzekerheid; vind ik het straks niet te klein? Ik heb vroeger altijd a-cup gehad. Toen ik dikker werd, werd dat een B en uiteindelijk een C. Nu 45 kilo afgevallen en zit op een lege B.