Ga naar inhoud

LadiDi

Leden
  • Aantal items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door LadiDi

  1. Op 24-9-2021 om 06:31, boob1234 zei:

    Heb je dan deze: https://www.q-linn.com/zwart/barcelona-hi-sport-bh-antraciet/ ? 

     

    Ik heb er een van Nike die wel redelijk zit. Dat is alleen net een harnas 😂 Die van Hunkemöller heb ik wel besteld en gisteren getest, maar die gaf toch niet genoeg steun helaas. 
     

    Ik wil die van jou dus ook graag gaan proberen, maar dus even benieuwd of je de post-op bh hebt of de sport bh zoals hierboven? Valt de maat min of meer normaal? Dank je!

    Sorry! Lekker vlot. Ik heb deze https://www.q-linn.com/sport-bh/cannes-high-impact-sportbeha-black/ nog steeds blij mee. De ander zat overigens ook goed maar zag ik plooien door m’n rij shirtje en dat vond kinder mooi vandaar de andere gladde bh 😊

  2. Op 3-10-2021 om 08:35, boob1234 zei:

    @LadiDibedabkt voor de tip voor de Qlinn, die zit wel echt het beste. Heb nu niet het gevoel dat ik mijn borsten vast moet houden tijdens het lopen. Die passet ook ideaal, kwam uiteindelijk uit op een 65G ipv 70F waardoor de band ook nog wat meer steun geeft.

     

    De hunkemoller zit lekker maar het stofje is te rekbaar waardoor mijn borsten teveel heen er weer gaan. Hij is wel helemaal prima voor krachttraining!

    ik zit hier dus eigenlijk nog nauwelijks! Goed teken 😊 Wat goed om te lezen! Ik durf ook weer gewoon paard te rijden en alles blijft op z’n plek 😘

  3. Op 16-9-2021 om 21:55, boob1234 zei:

    Ik heb op de website gekeken. Ziet er wel goed uit. Welke heb je besteld? Die post op/sport bh of de ‘echte’ sportbh met of zonder beugels?

     

    Heel veel plezier gewenst morgen!

     

    Hey! ik heb die zonder beugel genomen, die zit het meest fijn.

    Ik heb wel 2 pas sets besteld, dan krijg je 5 stuks van ieder model geleverd. Het is afterpay dus als je de rest terug stuurt wordt het gewoon weer in mindering gebracht. Ik ben er tevreden over, ook met het rijden zat het stevig ☺️

    Benieuwd of je inmiddels al ergens geslaagd bent voor een bh

     

  4. Op 13-9-2021 om 17:48, boob1234 zei:

    Hoi,

     

    ik ben vandaag 6 weken po. Officieel mag ik dus hardlopen. Net geprobeerd met twee sportbh’s over elkaar. Maar het lukt niet om mijn borsten helemaal vastzitten dus voel ze toch wat deinen tijdens het lopen. 
     

    Het doet niet echt pijn, maar voelt wel heel ongemakkelijk en toch niet helemaal goed.

     

    Hoe hebben jullie het opgepakt? Kan het deinen kwaad? Welke bh’s zijn het beste?

     

    ik hoop dat iemand advies kan geven want mis  het lopen zo!

     

    thx!

     

    Op 14-9-2021 om 14:57, boob1234 zei:

    Dank Noor! 

    Ik kreeg door dat het vanaf 6 weken al mocht. Maar voelde echt nog niet goed, ik liep er als een idioot bij met twee armen over mijn borsten 😂 Ik ga andere bh’s proberen en als dat niet werkt nog maar even alleen sportschool. Heb je deze?

    https://www.hunkemoller.nl/hkmx-sport-bh-the-pro-athlete-level-3-zwart-177131.html

     

    Ziet er inderdaad wel goed uit en betaalbaar. 

     

    Ja ziet er zeker goed uit! ik heb inmiddels de bh's gepast en zit echt top! ik neem er maar een en vind het voor 1 bh niet erg als het iets duurder is. Ik kan er bij de Hunkermuller altijd eentje bij halen :)  Ik had het na 6 weken ook nog niet gedaan hoor! voelde totaal niet goed. Vrijdag stap ik op dan ben ik 12 weken po en ga rustig aan weer beginnen. Soort van "vertrouwen" krijgen. Hebben jullie dat ook? 

  5. Ik heb dat dus met paardrijden. Ben nu bijna 12 weken po en heb het nog niet gedaan. Vorige week kreeg ik een site geadviseerd door een andere ruiter en heb daar nu passets besteld. Die zijn speciaal ontwikkeld voor ruiters maar ook voor hardlopers zag ik. Weet niet of het mag en heb er ook geen belangen bij want ik ga het ook maar proberen. Kijk eens op deze site: https://www.q-linn.com/

  6. Thanks! Ja jeetje, jij had wat minder waardoor dat inderdaad een vreemde gewaarwording moet zijn ☺️

    Ik heb eigenlijk dezelfde cc maar ik heb rond genomen. Ik had behoorlijk wat ruimte over dus moest goed vullen. Heb ook nauwelijks last gehad en was na 4 dagen alweer aan het werk maar werk in de ict dus dat scheelt een hoop. 

    Ik heb je toegang gegeven! je zal zien dat het heel anders is. Ik ben zelf vooral heel blij dat het weer gevuld is dat wat jaren leeg was. 

  7. Hey! ik log wat minder in dan rondom de BV merk ik maar wat leuk te lezen dat het achter de rug is en goed gaat! Bij mij is ook alles best voorspoedig gegaan, soms wel iets met ??? maar dat houd je denk toch. 
    Jij hebt ook voor de spier he, mag ik bij jou de foto's zien? Ik heb 375cc rond, voor de spier laten plaatsen en moet zeggen dat het best wel snel zakt. Of het is mijn huid, kan ook 😉

    In ieder geval, veel plezier ermee!

  8. Op 14-8-2021 om 18:46, happyxgirl zei:

    Lieve iedereen! Daar ben ik weer

     

    Als eerst, ontzettend dank voor jullie lieve berichten❤️❤️❤️
     

    ik heb ontzettend goed en fijn nieuws! God, wat was ik zenuwachtig. Ik kwam daar aan om 1300, en toen liep alles uit waardoor ik pas 1500 geholpen werd. Ben huilend de narcose in gegaan… Toen ik wakker werd, voelde ik gelijk en ja hoor.. IK HAD NOG BORSTEN! 
     

    het was alleen de wond die was ontstoken, en niet mijn borst zelf. Alles is goed schoongemaakt en er is een nieuwe silicoon in gegaan. Al met al, op naar herstel. 
     

    Waar ik wel even op terug wilde komen was de assistente. (Hier bedoelde ik mee de wondverpleegkundige). Lieve meiden. Wij zijn er achter gekomen na een gesprek met Pieter, dat de beste assistente met haar geweldig domme adviezen, deze helemaal niet overlegd heeft met Pieter. Dus ze gaf zelf haar adviezen zonder met de arts te overleggen. Adviezen die zo slecht waren, die ze totaal niet mocht geven. Als kers op de taart profileert mevrouw zichzelf als ‘wondverpleegkundige’ en dat is ze NIET! Ze is verpleegkundige, maar niet gespecialiseerd in wonden zoals ze zelf liegt op de website van Diana Gabriels. Ook zegt ze dat ze in het brandwondencentrum heeft gewerkt, en ook dit is NIET WAAR!!! Heel erg bizar dat zo iemand bij de kliniek klakkeloos wordt aangenomen en zulke slechte adviezen geeft. Jullie snappen wel dat wij nu genoeg bewijs hebben om een zaak te openen, en dat gaan wij ook zeker doen.

     

    kijk AUB uit met praktijk gabriels en al helemaal met de assistentes die daar werken. Maar, pieter hupkens is echt de beste arts die ik mij maar kon wensen. Voor hem alleen maar lof!


     

    Liefs

    Jeetje wat een verhaal! Ik lees dit nu pas en lees ook gelukkig een redelijk goede afloop.
    Je hebt groot gelijk er een zaak van te maken! En wat fijn dat hier ervaringen gedeeld kunnen worden.

    Mijn schoonzusje is ook bij Diana Gabriels geweest en zij had een redelijk goede ervaring. Alleen de attitude van die vrouw is waardeloos. Na haar heb ik alleen nog maar negatieve ervaringen gelezen en dat alles draait om geld en buitenkant. Anyway, dit is van horen zeggen, geen eigen ervaring. Het was voor mij iig een reden om NIET bij haar te gaan maar heb na research voor Boerhaave gekozen. Sterkte met het herstel! xx Diana (met een andere achternaam :) )

  9. 3 uur geleden, Noor45 zei:

    Wat vervelend. Ik verwacht dat Boerhaave je vandaag wel snel zullen bellen. Ms is het gewoon een korstje van je litteken.  Bij mij was niks ontstoken. Had alleen mega veel vocht en dat heeft lang pijn gedaan. Nu 3 maanden en het is prachtig ! En geen klachten meer. 

    Yes, ze hebben gebeld en kan morgen terecht. Fijn te horen dat het allemaal goed gekomen is!

  10. Op 20-5-2021 om 21:20, houtje zei:

    @Noor45 op het moment baal ik even heel erg en ben ook best angstig. Op verschillende plekjes op mijn litteken zitten ineens windjes waar gele pus uit komt. Dit zou veroorzaakt worden door hechtingen welke mijn lichaam aan het verwerken is/afstoten. Maar ben zo bang dat het grote ontstekingen worden waardoor ik hele lelijke littekens krijg. We blijven maar zoals geadviseerd is 2x per dag spoel en 15 minuten aan de lucht laten drogen. Echt weer een tegenvaller 😭😭

    Hoi! Hoe gaat het nu met jou? Ik ben zelf nu 4 weken po en in eens voelde ik een brandend iets waardoor ik even goed het lampje erop hield. Zag daar ook wat gelig bij een wondje en erg rood van irritatie. Kliniek gebeld en foto’s gestuurd. Morgen weer contacten. Was nl vanavond vlak voor sluit. 
    heb gezocht op dit forum en zag jouw verhaal. Benieuwd hoe het met je gaat en hoe de verloop gaat als er iets ontstoken is. 
    groetjes, Diana 

  11. 22 uur geleden, Jjjjb zei:

    Vandaag nog een hele fijn pas afspraak gehad. En opnieuw gemeten en ook groter gepast en kleiner. Obv de berekeningen past nog 1 maatje groter, 380cc. Daar gaan we voor! Heel veel zin in

    Jaaa, echt ik heb dat ook gehad alleen dan andersom :D ik ging van 400cc naar 375cc. Ben achteraf heel erg blij! wij hebben dezelfde lengte en gewicht dus het is een perfecte maat! bijna aan de beurt, nu is het aftellen begonnen! succes!

  12. 3 minuten geleden, LadiDi zei:

    Thank you! nou echt was in begin even schrikken! maar dan ga je toch maar op de kennis en kunde van de chirurg af :) 
    Herstel gaat goed, nu iets meer dan 4 weken po. Nog wel wat gevoelig hier en daar en mijn rechter tepel is "nog" gevoelloos dus ik hoop dat dat wel terug komt. Maar verder mag ik zeker niet klagen! Kan alleen niet wachten tot ik weer normaal kan slapen. Ik slaap nog steeds op mijn rug en ben daar wel echt HE-LE-MAAL klaar mee, pffff. Heb jij in alles gewoon wel gevoel en altijd gehad?

    Vreemd genoeg kreeg ik geen melding van mijn oude bericht, nu wel; dus het is dubbel 😁

     

  13. Op 20-7-2021 om 19:47, Lottje72 zei:

    Hey @LadiDi heb even in je album gekeken😉, maar wat een verschil zeg met dag 1 en 3weken PO, Wat zijn ze al prachtig en wat vallen ze mooi natuurlijk😍 Begrijp je helemaal dat je er enorm blij mee bent😁

    Gaat het herstel verder goed? X

    Thank you! nou echt was in begin even schrikken! maar dan ga je toch maar op de kennis en kunde van de chirurg af :) 
    Herstel gaat goed, nu iets meer dan 4 weken po. Nog wel wat gevoelig hier en daar en mijn rechter tepel is "nog" gevoelloos dus ik hoop dat dat wel terug komt. Maar verder mag ik zeker niet klagen! Kan alleen niet wachten tot ik weer normaal kan slapen. Ik slaap nog steeds op mijn rug en ben daar wel echt HE-LE-MAAL klaar mee, pffff. Heb jij in alles gewoon wel gevoel en altijd gehad?

  14. 16 uur geleden, Lottje72 zei:

    Hey @LadiDi heb even in je album gekeken😉, maar wat een verschil zeg met dag 1 en 3weken PO, Wat zijn ze al prachtig en wat vallen ze mooi natuurlijk😍 Begrijp je helemaal dat je er enorm blij mee bent😁

    Gaat het herstel verder goed? X

    Nou ik schrok wel even in het begin, haha, maar dat is boven de spier natuurlijk. De arts had al aangegeven dat het zakt en ik vertrouw op haar kennis en kunde. Ze is heel erg ervaren en ik heb alles gedaan wat zij mij adviseerde. Het herstel gaat nog steeds goed! over 2 dagen ben ik 4 weken po en doe alles behalve nog steeds zwaar tillen en overstrekken. Al merk ik dat ik dat ook steeds per ongeluk sneller doe. Er zitten nog een paar blauwe plekjes en mijn rechterborst is de tepel nog ongevoelig. En natuurlijk nog wat gevoelige plekken. Slapen is nog steeds een drama op mijn rug, dat wil ik wel echt volhouden zolang het nodig is maar goed, het is maar tijdelijk denk ik dan :) 

    • Like 1
  15. Hi Laura, Ik zelf ben 1,63 en weeg 57 kilo, smal postuur. Ik ben 3.5 week po en heb gekozen voor 375CC round boven de spier. Ik heb alles gepast en tot 2 dagen van te voren nog gekozen voor 375cc ipv de geplande 400cc. Ik zelf ben er erg blij mee. Heb nog geen album om te laten zien. Reden voor mij om toch iets minder te doen is omdat ik paardrijd dus 450 was bij mij sowieso geen optie. Succes met je keuze! als ik een album heb gemaakt geef ik een gil.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.