Ga naar inhoud

Maarly

Leden
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Maarly

  1. 8 uur geleden, Missdd zei:

    Marly & Denise

     

    Heel veel succes vandaag ik wens jullie een super goed herstel. En prachtige boobs (     ) (     )

    Dankjewel !!

     

    het is allemaal heel goed gegaan. Ik was al vroeg aan de beurt en alles ging heel snel. Ben echt heel erg blij er mee!! Heb niet heel veel puf om op dit moment te typen. Maar het ging allemaal heel snel en was al vrij vlot weer thuis, heb aan 1 kant meer pijn en vooral tussen mijn schouderbladen doet het meer zeer. Maar het ging allemaal heel goed 🥰

  2. 3 uur geleden, Missdd zei:

    Oh ik wil niemand angstig maken dat was niet de bedoeling🤭. Mijn eerste bv was een droomoperatie en herstel. Dit keer is er natuurlijk meer gebeurd de oude protheses moesten er uit eventuele kapsel is verwijderd en ik heb nu een groter prothese en dan dual plane. Voorheen op de spier.

     

    Dag 1 kon ik zelf niet eten. Met name de rechterkant voel ik bij het liggen en opstaan of zitten een akelige pijn. Ik kon de deuren niet open krijgen zelf naar het toilet ging niet. 

    Dag 2 begon al de rugpijn maar mijn god ik heb nog nooit zo een pijn ervaren. Ik ben echt geen watje ofzo maar het lijkt alsof mijn rug gebroken of verrot is😅. 100x mijn man wakker gemaakt om mij te laten zitten. 

    Nu dag 3 kan ik zelf naar de wc de deuren gaan open. En linkerarm kan ik goed bewegen. De band is zo strak dat als ik praat buiten adem ben. 

    Hoops voor jou een goed herstel 💗

    Ja je hebt ook gelijk hoor! En ik heb genoeg tramadol in huis dus wat dat betreft kan ik mezelf aardig plat vreten als het nodig is 😂😂 

     

    ben alleen nu verkouden enzo joh, geen COVID gelukkig🥶 maar komt wel weer op spannend moment ofzo Jezus…. @Denise1987 misschien ook nog die laatste week Ff vitamine C gaan slikken ofzo…… 

  3. 6 uur geleden, Missdd zei:

    Vandaag dag 2. Ik ga dood van de rugpijn. Ik weet mezelf echt geen houding te geven in bed. Ik ga liggen zitten staan. Ik slaap met meerdere kussens niks helpt.  Heb ook een band om dat blijft een week. Het zorgt ervoor dat de protheses op de plek blijven. Daardoor voel ik wel een druk op mijn borsten. Ik loop er gebogen bij mijn rug voelt wel gebroken. Bij inspanning voel ik aan 1 kant een branderig vurig pijn.  Maar verder geen last van de borsten alleen de rugpijn. 

    Hoop dat het weer goed komt met me 🤭 

     

    Met wat smeren jullie straks je littekens?

    Omg als ik dit lees ben ik nu al bang voor mezelf met chronisch bekkenklachten en hypermobiliteit😂

     

    echt super kut dat je zo last hebt van de rug oef!!!! Hopelijk is het gauw over hoor!!🥺❤️❤️

  4. @Shadowfijn dat het goed gaat!! Ik moest even bij lezen hoor!! Ik zit maar af en toe te spieken. Ik ben benieuwd hoe ze er nu uit zien hoor! 
     

    En wat goed dat je de pijnstillers al beetje aan het afbouwen bent !! Echt fijn om je verhaal te lezen. Ik hoop dat het straks wordt zoals je voor ogen had. Daar ga ik wel vanuit! Kan tot een jaar duren vgm !! 
     

    ik mag over 3 weken. Mijn vriendinnen hebben volgende week een tietenparty georganiseerd 😂 dus dat is ook echt wel een teken dat het dichterbij komt. 
     

    ben benieuwd naar de rest van je verhaal en hoe het straks gaat 😋

     

     

  5. Wat fijn dat je ze nu hebt!!! En vervelend dat je pijn hebt 🍀

     

    ik zit niet heel vaak op het forum dus moest ff beetje bij lezen. Maar ik ben erg benieuwd naar je vierkante motiva’s met doos en al 🤫😂😂😂 humor heeft die man wel van je hoor!!! 
     

    Hopelijk gaat het snel allemaal beter en kan je er snel van genieten! 

     

    Ik nog even geduld, net als @Denise1987op 27 dec!

  6. 36 minuten geleden, Shadow zei:

    Bij deze ga ik mijn operatieverslag proberen te schrijven😇

     

    Maandag morgen mocht ik mij om kwart voor 11 melden aan de balie bij  de Veldhoven Kliniek. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en mocht ik met de lift door na boven. Daar gekomen werd ik meegenomen door de verpleegster en mocht ik mij uitkleden. Ik werd gewogen kreeg een lekkere warme badjas aan en werd begeleid na mijn bed. 

    Het infuus werd geprikt (wat trouwens heel erg meeviel) en ik kreeg een bekertje water en 2 paracetamol. Even daarna kwam de chirug binnen en zij heeft me afgetekend, toen was het wachten totdat ik opgehaald werd, toen kreeg ik toch wel een beetje zenuwen haha. Om 10 over 12 werd ik opgehaald en mocht ik op de operatietafel plaats nemen. Vanaf toen ging alles heel erg snel. Ik kreeg een bloeddrukmeter om mijn arm en ik heb geloof ik nog even gekletst. Het laatste wat ik mij herinner is dat iemand zei , ga maar lekker slapen😊

     

    Voor mijn gevoel werd ik 5 minuten erna weer wakker, ik had een beetje pijn en toen herinnerde ik me weer waar ik was. Ik heb even gespiekt onder de dekens en was gelijk blij haha. Ik heb denk ik nog een kwartiertje of zo een beetje duf gelegen maar toen was ik echt goed wakker aan het worden.  Ik kreeg een lekker kopje koffie en iets te eten. Intussen werd mijn man gebeld dat hij me mocht komen halen. Nadat ik ik na de wc was geweest mocht ik dan echt na huis. Ik werd geholpen met aankleden en mijn spulletjes werden netjes in mijn tas gedaan en ik kreeg nog een recept voor verschillende pijnbestrijding mee en we waren weer opweg na huis.

     

    Ik heb na de operatie ook nog in de spiegel mogen kijken en de chirurg is ook nog langs geweest maar ik weet even niet meer wanneer dat gebeurt is 🙈🙈🙈

     

    Tot nu toe is de pijn goed vol te houden, ik heb paracetamol gehad, die pak ik wel netjes op tijd en voor het slapen heb ik voor de zekerheid een naproxen gepakt zodat ik niet overvallen werd door pijn vannacht. Dus tot nu toe gaat het goed , ik doe rustig aan ik lig lekker in bed en af en toe loop ik een rondje door het huis. 

     

    Wat fijn om te horen!!! Wat fijn dat het zo goed is gegaan en dat de pijn mee valt!! Ben benieuwd naar je resultaten en foto’s !

     

    hier is het ook bijna zo ver!

  7. 9 uur geleden, Missdd zei:

    Klopt elk chirurg kijkt er anders naar. Ik had toevallig bij een kliniek site het volgende gezien. Ik stuur het als bijlage. Het aantal cc's zegt niks over je cupmaat. Het gaat om de breedte en hoogte. Ik kies de 425cc. 

    Screenshot_20211124-130035_Chrome.jpg

    Screenshot_20211124-130048_Chrome.jpg

    Grappig dit komt van de site van Veldhoven kliniek 😜 

     

    3 weken zijn zo voorbij !!

  8. 14 uur geleden, Missdd zei:

    Hoi hoi,

     

    Ik heb nog een consult gehad bij een ander arts. Hij adviseerde mij een breeder prothese 14.5cm terwijl mijn borst 12cm is. Het aantal cc 700. Ik schrok wel van het aantal cc's. Maar hij vertelde mij dat je niet moet kijken naar het aantal cc's maar naar de breedte en hoogte. De projectie van een 700cc 14.5cm is gelijk aan een prothese van 425cc en 12cm. Ligt natuurlijk ook aan het type prothese. Ik ben er nu wel echt zeker van. Nog 3 weekjes 🤭

    Spannend!! Klinkt ook best veel hoor, maar als je er maar zeker van bent! En de arts vertrouwen vooral !! Aftellen is begonnen!!

     

  9. Op 19-11-2021 om 09:18, Shadow zei:

    @Missdd ik krijg ze voor de spier . Ik word geholpen door dr Schreinemachers.  Ik vind het spannend allemaal. Met passen zag het heel mooi uit , maar ik heb van mezelf best nog stevige borsten die niet hangen, heb ook best wat borstweefsel. Hoop dat het allemaal niet te groot word als die 350 erbij komt. Twijfels over de cc s zullen wel tot het einde blijven haha🙈 de ene dag ben ik bang dat het te weinig is, volgende dag ben ik bang dat het teveel is😅

    Heel herkenbaar hoor!! Ik merk hoe meer verhalen ik lees hoe meer twijfel er naar boven komt. Ik vind het ook heel spannend straks wordt het veeeel te groot ofzo haha. 

  10. Ja ik vind het ook niet niks idd en heb het voor nu ook even naast mij neergelegd, voor nu kan ik toch ff niks zeg maar .. 

     

    maar als dit is waardoor ik weer meer zelfliefde krijg, dan heb ik het er voor over hoor. En ik doe het dan ook wel gewoon bij de kliniek waar ik het nu ook doe, ik ben dan ook weer niet zonnemaand die zich helemaal verdiept in bepaalde artsen hoor .. jij dan heb jij dat met je borstoperatie wel gedaan ?

  11. 17 uur geleden, Missdd zei:

    Hoi Maarly,

     

    Je krijgt 2 verschillende zie ik ivm verschil van de borsten denk ik.

    Welke cup heb je nu?

    Wat is de breedte van je borst? 

     

    Spannend xx

    Ja een borst bij mij is groter als de ander idd, je kan het bij de pas sessie goed zien aan de voorkant, links duidelijk groter als rechts. Ik draag nu een B75, Pff mijn borstbreedte was 16? Kan dat? Ik weet het eerlijk gezegd echt niet meer. We gaan iig voor een moderate en geen high profile om mijn gehele borst te vullen 

    8126AC1D-D41D-45E4-B589-FE2A941BD329.jpeg

  12. Heey meid! Ik heb precies hetzelfde! Ik moet mijn borstoperatie nog ondergaaN dat wel, ik had dus naar de mommy makenover geïnformeerd, alleen kon dat dus niet meer, ik kon kiezen of deze operatie uitstellen of 2x onder het mes. Nja ik wacht al zo lang op deze operatie en ik heb alles al geregeld dat ik dacht ja neus. Deze gaat door.

     

    bij de kliniek waar ik ga hadden ze dit jaar ook geen eens plek meer voor een consult, omdat het zo gewilde operatie is.. ik (als alles door mag gaan vanwege COVID?!!) wordt 27-12 geopereerd, en heb dan in januari een check, dan gaat ze de pc bij mij mee laten kijken wat er mogelijk is. Herstel is wel stuk langer , en daar hebben ze soieso pas plek vanaf maart, 

     

    maar ik voel precies hetzelfde dat hangende bruh 

  13. Op 1-11-2021 om 10:04, Ayla zei:

    Vannacht een beetje een ongemakkelijkere nacht, maar al met al goed te doen hoor meiden!

    Ik lig nu net even zonder mijn pak en ze zijn wel heeeeeel anders allebei 🙈😬. Ik weet ergens dat dat normaal is, maar zouden jullie me toch een beetje gerust willen stellen dat dit verschil ook heel normaal is? 😅🙏🏻

    E3DD70C3-C7F2-40D3-BDE7-01F859AE2693.jpeg

    2BE1FB20-D0F8-4524-8A04-D8E55073B8A9.jpeg

    Wat zijn ze mooi geworden!! Ik ben even niet op het forum geweest, maar hoe gaat het nu ?

    • Like 1
  14. Wat fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent 😇 

     

    ik heb 27 dec mijn operatie. Word steeds spannender hoor, begin soms steeds meer te twijfelen. Nja hoe meer ik op het forum lees hoe meer ik twijfel hoor, daar komt het ook wel door. Ik heb nu een B75, en krijg 440 en 495 mentor xtra moderate. Ben zo benieuwd naar welke cupmaat ik ga, en dat het niet TE groot gaat worden. Mja, we gaan het zien wordt wel spannend! 
     

    heb je foto’s gemaakt voor en na de tijd ? 

  15. De eerste arts had dus eerst 450 allebei de kanten en dan high profile. Maar de tweede arts die zei juist iets anders en toonde ook wel meer interesse En hij zei juist 2 verschillende maten omdat 1 borst dus groter is als de andere, zijn advies was om geen high profile te nemen maar de moderate te nemen en de gehele borst te gebruiken, links 440 en rechts 490 mentor xtra 

  16. 27 december! Want dan is me man 2 weken thuis Ivm vakantie.. heb hier ook 2 kinderen van 3/5 lopen ! 
     

    Ik ga even kijken of ik het een en ander kan vinden, ben poosje offline geweest eigenlijk .. en ben nog niet heel bekend zat net al te zoeken hoe ik foto’s kon toevoegen enzo ..

     

    ik heb het niet in het behandelplan gezien.. of ik ben zo scheel, ik ga nog een keer kijken!

  17. 9 minuten geleden, Denise1987 zei:

    @Maarly@Shadow

    Ik ook in kliniek veldhoven op 27 december bij Dr. Donders.

    Welke pc heb jij?

    Ik heb nu afgesproken voor de mentor xtr 365 cc. Maar wil nu toch nog een keer passen😁 en hoeveel cc krijg jij?

    Uhm weet ik eigenlijk niet eens meer, ik ben echt half jaar geleden al geweest .. ik ga eens kijken of het ik het behandelplan staat .. 

     

    maar ik was de eerste x geweest bij een arts daar eerste consult en je krijgt dan 3 pasvormen .. die arts bleef maar achter zijn bureau zitten en zei toen ik de grootste in had van “ ja moet je mooi vinden “ maar meer zou ik niet doen. Nou bij thuiskomst twijfelde ik heel erg waardoor ik Dus nog een x ben gegaan bij een andere arts, en hij keek heel erg naar wat ik wou, zag dat 1 borst groter was als de andere .. 

     

    nou ik heb nu van mezelf een 75B, ik krijg links 440 en rechts 495 mentor xtra moderate. (Die eerste arts had high profile gedaan maar die tweede arts legde uit dat ik dan een heel diep en lelijk decolleté zou krijgen, en je juist van je hele borst gebruik moet maken) 

     

    heb ook aangegeven dat je het wel mag zien maar moet ook wel natuurlijk blijven ik ben 1.57 en 60 kilo ofzo dus ben niet heel groot van stuk, ik twijfel dus nu heel erg of het toch niet te groot is en ik niet opeens naar een dikke vette F cup ga ofzo .. dat wil ik dan ook niet omdat ik zo klein ben … 

     

    Heb jij foto’s van jezelf gemaakt van je voor situatie of tijdens je pas sessie ?

     

    mijn pc is iig altijd vrij op dinsdags en vrijdags 

     

    maar ik ga is in het behandelplan kijken of het erbij staat 

  18. 1 uur terug, Denise1987 zei:

    @Shadow

    super spannend🤗

    hoeveel cc denk je nu dat het gaat worden?

    Ik vind het zo lastig, het aantal cc.

    Ik word maandag terug gebeld door de pc, wil toch nog gaan passen voor mijn operatie 27 dec. Voor nu heb ik 365 cc, maar twijfel toch nog om misschien voor de 405cc te gaan. Ik lees hier vaak dat je bij twijfel toch beter de grootste maat kan kiezen.

    Hoi @Denise1987, ik heb precies hetzelfde !! Ik twijfel opeens ook zo, en ben in staat maandag te bellen om nog een keer te gaan passen. Heb jij foto’s oid gemaakt ? Liefs 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.