Jump to content

Missdd

Silver Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Missdd

  1. Update: Consult gehad bij drs. V. Donders kliniek Veldhoven. Voorstel: 425cc DP rond mentor extra HP Deze prothese is 11.9cm breed en hoog en heeft een projectie van van 5.8 Zijn er meer mensen die slank zijn en boven de 400cc hebben? De mentor xtra HP heeft de meeste projectie alleen vind ik het lastig om niet te weten hoe het gaat staan op mijn lichaam.
  2. Hoi hoi allemaal, Ik ben MissD, 35 jaar. Ik heb 10 jaar geleden een borstvergroting laten doen. Wat heb ik 10 jaar geleden gekregen: Natrelle 255MX anatomisch op de spier. Geopereerd door dr. van der Weij. Nu 10 jaar later begin ik last te krijgen van mijn borsten en dat is ook de reden dat ik ze graag wil vernieuwen. Vorige week heb ik een consult gehad bij dr. van der Weij in Boerhave kliniek. Wat adviseerd hij: - Mentor extra rond, op de spier, 270, 295 of 325 max Nu ben ik erg aan het twijfelen omdat ik niet weet
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.