Ga naar inhoud

Jjjjb

Leden
  • Aantal items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Jjjjb

  1. 5 uur geleden, Jenster zei:

    Girlszzzzzzz ik ben sinds 13 uur weer thuis! Wat heb ik een fijn traject gehad. Lieve meiden/jongens in Boerhaave! 
    7:30 gemeld, hubbie was mee. Vragenlijsten ingevuld en toen werd ik opgehaald. Ik had verwacht knetter zenuwachtig te zijn, maar dat was ik niet. Ik had er gewoon heel erg veel zin in! Ben in slaap gevallen met Aruba in gedachte, 1 van BFF is daar nu op vakantie en had me gespamd met foto’s haha. Vrolijk gaan slapen en vrolijk weer wakker geworden. En volgens de vpk had ik meteen weer praatjes voor 10! Klopt ook wel, heb geen moment gehad dat ik me wazig ofzo voelde. dus toen ze m’n hubbie ging bellen om te zeggen dat alles achter de rug was vroeg ze of ik hem het zelf wilde vertellen. Dus ja: dat wilde ik wel. En toen kwam ze met de spiegel! Wauw! Ik heb gewoon tieten!!! Ze zitten natuurlijk nog erg hoog, maar ik ben nu al zooooooo blij!

    nou, en toen weer naar zaal, om ff het herstel vd narcose te monitoren. Maar alles ging voorspoedig, zat binnen 15 min op toilet om te plassen. Dus alle vitale functies kwamen goed op gang. Incl trek in koffie hahah. Dus dat heb ik gekregen. Met een lekker ontbijtje, Griekse yoghurt en lekker vers fruit. En toen was het een kwestie van de tijd uitzitten. Ontslaggesprek gehad en hup naar huis. En daar zit ik dan. Voel me goed, zal nog wel de adrenalinerush vd operatie zijn. Ben niet moe, heb geen pijn. Ik kan denk mijn gevoel het beste alsvolgt omschrijven: ik voel dat ik borsten heb..dat zal zeker gaan veranderen als de zwelling toe gaat nemen, maar nu is het echt niet noemenswaardig. 
    ben heel benieuwd hoe het verder gaat verlopen, of ik een beetje kan slapen vannacht, in hoeverre de pijn/zwelling gaat toenemen..

     

    girls, ik ben nu al happy! Dat gevoel kan ik niet goed omschrijven, hubby en mijn 2 bff’s zeggen dat ik straal. Dus daar houden we het dan maar op!. Dat je op je oude dag zo intens gelukkig kan zijn met het feit dat een langgekoesterde wens tóch in vervulling is gegaan!

    Wat super super super fijn!!!

    PS. Neem op tijd je pijnstilling en rust lekker uit!  Ben benieuwd naar je updates! 

  2. 1 uur terug, Jenster zei:

    Sodeknetter! Time flies! En jouw boobs zijn ook al zo mooi! Heb net weer even gespiekt. Bij mij zal het kleiner uitvallen omdat mijn voorsituatie kleiner is. Maar maakt niet uit, het is per definitie altijd beter dan wat ik nu heb!

     

     Ja! Eindelijk. Ben echt aan het aftellen! Heel veel zin in!!

     

    Hadden jullie voor de operatie je borsten ook gewassen met hibiscrub? Dat hoeft toch niet met een vergroting? Alleen met correctie he? Begin nu te twijfelen....

    Dankjewel!! Ben er erg blij mee. Ze veranderen wel nog Elke dag. 

     

    Nee ik heb ze niet gewassen met Scrub. 

    Had wel m'n haren (in)gevlochten, erg makkelijk voor de dagen daarna. 

    Groot vest aan, slippers en geen strakke broek. En gaan hihih. 

     

  3. 1 uur geleden, Larissa2021 zei:

    @Jjjjb Ah ja inderdaad even afwachten dan maar. Maar wauw wat zijn ze bij jou al mooi gaan zakken!! Bij mij blijven ze nog stug op hun plek. Ook vind ik dat ze er bij jou al zachter uitzien, is dat ook zo?

     

    En dankjewel, jij ook😀 Mijn herstel gaat tot nu toe aardig vlot, naast sommige ongemakken gelukkig geen pjinklachten. Ben precies vandaag 2 weken PO dus de pleisters mochten eraf. Ga zo wat nieuwe foto's toevoegen aan mijn album, zal je toevoegen dan kun je meekijken mocht je benieuwd zijn haha😊 Maar voel je niet verplicht hoor!

    Ja ze zijn idd al aan 't zakken. Maar dat was leek wel van de een op de andere dag

     En ik zag pas dat 't was gebeurt aan de hand van de foto's hahaha (toch wel handig die foto updates) . En ze zijn idd ook al zacht aan't worden. 

    Wat super superrrr fijn!!! Toch spannend moment als die pleisters eraf gaan. Ik was erg benieuwd naar 't litteken, kon 't met spiegel goed bekijken. 

    Jaaaa ben benieuwd!! 

  4. 16 uur geleden, Larissa2021 zei:

    @Jjjjb Hi! ik ben zelf ook geopereerd bij Boerhaave op 5 augustus, heb 265 cc anatomisch voor de spier. Vind het daarom wel leuk om jouw verhaal ook mee te lezen. Hoe is het afgelopen met het borrelende gevoel bij je linker borst? 

    En zou ik ook mee mogen kijken in je album?😊

     

    Groetjess

    Hiii wat leuk en gefeliciteerd met je nieuwe vriendinnen😊😊

    Hoe gaat 't nu met je? 

     

    Het borrelende gevoel is er nog steeds, niet de hele dag maar echt op momenten. Ik heb wel af en toe nog steken in de Linkerborst, had daarover even gebeld met consulent en zij gaven aan dat je idd na 2 weken nog steeds pijn kan voelen. De herstelperiode is natuurlijk 6 weken. Dus ik hou 't in de gaten, wordt 't erger dan moet ik wel even aan de bel trekken. 

    Ik Voeg je toe. 

     

  5. 6 uur geleden, boob1234 zei:

    Jonge kids zéker topsport 💪🏻 Niet fulltime hoor 😉 Maar wel 3/4 keer per week. Ik ga morgen bij de verpleegkundige eens vragen wat evt wel mag.

    Ik ben benieuwd. Succes bij de controle morgen! 

    Ik héb vandaag weer wat meer last van m'n linker borst. Is geen pijn, meer een apart gevoel aan de binnenkant borst. En soms ook het borrel gevoel wat met vocht te maken zou hebben. twijfel om de arts te vragen voor controle, en wat ik van dit forum heb geleerd is bij twijfel altijd doen. Aan de buitenkant is namelijk niks te zien. Morgen maar even kijken hoe ik wakker word en anders bellen voor een controle bij de kliniek 😊

  6. 2 uur geleden, happyxgirl zei:

    Lieve iedereen! Daar ben ik weer

     

    Als eerst, ontzettend dank voor jullie lieve berichten❤️❤️❤️
     

    ik heb ontzettend goed en fijn nieuws! God, wat was ik zenuwachtig. Ik kwam daar aan om 1300, en toen liep alles uit waardoor ik pas 1500 geholpen werd. Ben huilend de narcose in gegaan… Toen ik wakker werd, voelde ik gelijk en ja hoor.. IK HAD NOG BORSTEN! 
     

    het was alleen de wond die was ontstoken, en niet mijn borst zelf. Alles is goed schoongemaakt en er is een nieuwe silicoon in gegaan. Al met al, op naar herstel. 
     

    Waar ik wel even op terug wilde komen was de assistente. (Hier bedoelde ik mee de wondverpleegkundige). Lieve meiden. Wij zijn er achter gekomen na een gesprek met Pieter, dat de beste assistente met haar geweldig domme adviezen, deze helemaal niet overlegd heeft met Pieter. Dus ze gaf zelf haar adviezen zonder met de arts te overleggen. Adviezen die zo slecht waren, die ze totaal niet mocht geven. Als kers op de taart profileert mevrouw zichzelf als ‘wondverpleegkundige’ en dat is ze NIET! Ze is verpleegkundige, maar niet gespecialiseerd in wonden zoals ze zelf liegt op de website van Diana Gabriels. Ook zegt ze dat ze in het brandwondencentrum heeft gewerkt, en ook dit is NIET WAAR!!! Heel erg bizar dat zo iemand bij de kliniek klakkeloos wordt aangenomen en zulke slechte adviezen geeft. Jullie snappen wel dat wij nu genoeg bewijs hebben om een zaak te openen, en dat gaan wij ook zeker doen.

     

    kijk AUB uit met praktijk gabriels en al helemaal met de assistentes die daar werken. Maar, pieter hupkens is echt de beste arts die ik mij maar kon wensen. Voor hem alleen maar lof!


     

    Liefs

    Yeaahhhhh wat ontzettend fantastisch om te horen dat 't enkel je wond was!! Wat een opluchting.

    Ik wens je een heel voorspoedig herstel🙌

  7. 2 uur geleden, boob1234 zei:

    Ah fijn, goed te horen! Ik neem voor t slapen gaan en bij t wakker worden nog wel twee paracetamols. Ik heb overdag zo goed als geen pijn. Maar als ik wakker wordt veel rugpijn. Ik weet niet hoe het komt. Platliggen helpt ook niet. Ze zijn bij mij wel dual-plane geplaatst, dus misschien heeft het daar wat mee te maken.

     

    autorijden en fietsen ga ik na maandag weer proberen, dan twee weken. Verder doe ik ook weer alles, op stofzuigen en zware dingen tillen na.

     

    die oefeningen was ik ook tegengekomen idd. Ik doe ze tussendoor wel een beetje, maar niet met veel regelmaat. Wel echt zo’n zin om te sporten, heb het gevoel dat ik met de dag slapper wordt 😏

    Oh ja dual plane maakt idd een verschil. Wel heel fijn dat je de dagen doorkomt zonder pijn 🤗

    Ik ga er ook maar proberen wat mee te doen. Jaaaa dat snap ik, las dat je fulltime sportte. Mag je de spieren van bv benen billen ook niet trainen? Ik sportte maar 1x in de week. Alhoewel het met Kids ook een fulltime topsport is hahahaha. 

  8. 22 uur geleden, boob1234 zei:

    @Jjjjbhoe gaat het nu met je? Hoe zijn je eerste werkdagen verlopen?

    Hiii, het gaat eigenlijk erg goed. De eerste dagen waren even pittig, maar daarna was t goed te doen. Merk dat zolang je vrij bent, je meer aandacht hebt voor 't herstellen en als je weer gaat werken wordt die focus toch minder. Dus de week is snel gegaan. Ik heb geen pijnstilling meer genomen deze week. Verder hou ik me aan de regels van niet zwaar tillen, sporten, en zware huishoudelijke taken zoals stofzuigen. De rest heb ik wel weer opgepakt zover als dat gaat. Autorijden en fietsen ging ook weer prima. 

    Hoe is 't met jou? 

  9. Op 11-8-2021 om 09:22, Jenster zei:

    Wauw! Wat worden ze mooi! Ze zien er nu al zo soft uit! En wat een verschil met een week geleden! Je decolleté is echt geweldig. Hoop voor je dat dat niet veel meer verandert! Mooie boobs! 

    Ahhh dankjewel!! Ik merk dat ik er nog wel even aan moet wennen. Maar dat komt miss pas echt als de 6 weken voorbij zijn en een normale BH aan kan. 

  10. 52 minuten geleden, boob1234 zei:

    Oh fijn dat de hechting wel goed is! Moet je er verder nog iets aan doen? Zitten er nog pleisters op of zijn die er nu af? Ik heb volgende week ook bij de verpleegkundige en dan met 3 mnd bij de arts, behalve als ik zelf graag eerder wil.

     

    Jaaaa, mijn borsten zijn 1 week oud haha. Ging toch snel, zie nu al uit naar de 6 weken mijlpaal 😅 Nu ook afgebouwd naar 3 keer per dag paracetamol en dat gaat voor zover goed.

    Nee niks meer aan doen. Ik heb zalf mee gehad om over 3 weken de littekens mee te gaan smeren. Vandaag 1x paracetamol genomen en dan nog een keer voor de nacht. 

    Ze adviseerde om nog 1 week sws op de rug te slapen. 

    Jaaaa ik ook hoor, klinkt nog best ver 6 weken. Wat Goed! 

     

    Ik ben ook weer begonnen met m'n kantoorbaan vandaag. Kindjes doen het ook super en snappen dat ik even niet kan tillen. 

  11. Op 8-8-2021 om 13:20, boob1234 zei:

    Blij te horen dat het helpt! Ik had ze gisteren even weggelaten omdat ik dacht dat het niet meer nodig was. Maar vanmorgen weer snel teruggedaan. Ziet er heel charming uit met die post op bh en half uitstekende maatverbanden 😆

     

    Hier gaat het wel goed. Gisteren uiteten geweest en wandeling gemaakt. Dus niks te klagen. Merk dat het elke dag een stukje beter gaat. Morgen alweer 1 week post op. Dan ook maar een nieuwe foto maken. Ben benieuwd of er al wat veranderd is.

     

    Hoe gaat het bij jou? Morgen controle toch? is dat dat bij een verpleegkundige of de PC? 

    Hiii, controle gehad en bleek dat ik een wondje had onder een hechting. Dat  deed pijn  en schuurde met m'n sportbeha. Gelukkig is de hechting goed. Jaaaa wauw 1 week voorbij al, heel snel gegaan hihih. De controle was trouwens bij verpleegkundige. Over 3 maanden controle bij de arts zelf. 

     

  12. Op 7-8-2021 om 07:14, boob1234 zei:

    Haha, lekker blijven doen. Ik zag hier op de site van die hele grote Voedingskussens, lijkt me inderdaad heerlijk slapen ☺️

    Super dat het elke dag beter gaat. Hier ook gelukkig. Gisteren ben ik ook veel op geweest, merkte ‘S avonds dat ik wel iets eerder rust had moeten nemen, dus vandaag proberen iets meer te doseren.

     

    Die gevoelloosheid heb ik ook. Pijn aan de wonden niet. Ik heb op aanraden van de kliniek maandverbanden tussen de wond en de bh, ik weet niet of je dat ook hebt? Misschien helpt dat?

    Ik heb niet de grootste maat, ik heb een m. Gisteren is het me gelukt hem zelf aan en uit te doen. Kwam denk ik ook doordat ik nog 0 kracht had in mij armen en misschien is er ook al wat vocht weggetrokken (wishful thinking 😅). 

    Ahhh je bent geweldig! Niet aan gedacht, maar wat een opluchting met die maandverbanden er tussen. Dankje!!! 

    Hoe gaat 't met jou? 

  13. 8 uur geleden, boob1234 zei:

    Dank, ik hoop t ook! Ik heb inderdaad in beide borsten evenveel cc. Ik vroeg me zelf af of dit niet anders had moeten zijn, maar aangezien alledrie de pc’s waarbij ik een consult heb gehad dit aanraadden vertrouwde ik er maar op. 
     

    draag jij nu nog je post op bh de hele tijd? Hij staat bij mij zoveel spanning op dat ik hem zelf niet open en dicht kan doen. Dat is toch wel erg onhandig.

    Dat is snel, wel fijn even een check. Hoe gaat het bij jou vandaag?

    Je hebt helemaal gelijk, inderdaad op je gevoel afgaan. Play slapen was ook niet ideaal, ik werd toch wakker met rugpijn, dus maar weer iets schuiner gaan liggen. Op mijn zij durf ik ook echt niet ook al mag het wel. Slaap jij wel beter inmiddels?

    Hiii, Vandaag is een betere dag met weinig pijn. Soms alleen last van m'n wondje. Ze zijn nog wel gevoelloos aan de onderkant. Slaap nog tm sws maandag op m'n rug en omhoog. Probeer overdag weer ook een aantal dingen te gaan doen, is toch weer fijn dan in bed liggen. 

    Hoe is't bij jou? 

  14. 51 minuten geleden, boob1234 zei:

    Ah ook lekker gedoucht! Dan voel je je toch wel een beetje als herboren he? 
     

    Vandaag heb ik 20 minuten gelopen ongeveer, dus het gaat wel echt al wat beter. Heel blij mee. Aangezien het mag van de kliniek ga ik vannacht denk ik proberen plat te slapen, hopelijk dan weer een betere nacht,

     

    Ik heb controle na twee weken, bij de verpleegkundige, dan gaan ze ook de pleisters verwijderen. Wanneer heb jij controle?

    Ja echt even fijn, alles afspoelen. 

    Wat Goed, 20 minuten!! Ik doe 't je niet na. Toch gek dat elke kliniek andere dingetjes volgt, bij mij zeiden ze omhoog slapen tot 1 week en 't liefst 2 weken. 

    Maandag heb ik al een controle staan! 

    Fijne nacht. 

  15. 2 uur geleden, boob1234 zei:

    Hi, het gaat! Moet zeggen dat ik het wel heel saai vind zo. In alle drukte leek het me heerlijk me eens te vervelen. Nu het zover is vind ik het dus maar saai 😇 Vandaag geen bezoek en kids zijn uit logeren. Ik heb nog nooit zoveel genetflixt. Als drie seizoenen van series uitgekeken ☺️

     

    Verder merk ik dat ik pieker over de grotere borst en of dat wel goed gaat komen. Maar dat piekeren heeft natuurlijk totaal geen zin, het zal vanzelf blijken 😅

     

    Hoe gaat het bij jou? Al kunnen douchen? 

    Jaaaa Ik snap je daarin hahaha, the same here. Veel seizoenen al gezien. 

    Ohjeehh, ik denk dat 't misschien nog iets te snel is om dat te beoordelen. Heb je volgende week je controle afspraak? 

    Ik héb vandaag gedoucht, vond dat erg fijn. Wel met hulp natuurlijk. 

    Merk dat de boel nog erg strak staat en de BH op m'n wond drukt. De ene borst is iets pijnlijker dan de anderen. Wacht elke dag af hoe 't verandert. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.