Ga naar inhoud

Von5385

Leden
  • Aantal items

    428
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    12

Berichten die geplaatst zijn door Von5385

  1. Hi, ik heb een andere voor situatie, ik zat op aa cup en heb mentor high profile 425cc round dual plane geplaatst. 
    De kans dat je op een f cup uitkomt is sowieso al aanwezig. Dat komt ook omdat de cupmaten bij protheseborsten anders vallen omdat je borsten minder “mee”vormen.  Ikzelf vind mijn borsten niet ogen als een d/e-cup maar dat is t wel. 

    CC’s staat niet voor een bepaalde cupmaat voor zover ik weet. Omdat de voor situatie bij iedereen anders is.
    Misschien nog een keer passen? Met passen vond ik het wel groter ogen dan dat het nu is. 
     

  2. Hoi meiden, 

     

    Ik heb het artikel gelezen en heb ook de uitzending van radar gezien. Radar belicht al 10 jaar de “negatieve” kant. 
     

    @Jenster waar heb je de reactie van Roel Fresow vandaan? Hij is mijn pc, dus ben wel benieuwd 😇. Op mijn topic heb ik vorige week toevallig een artikel geplaatst waarbij het verhaal van de andere kant werd belicht. Zeker de moeite waard om ook even te lezen. 
     

    groetjes! 

  3. Hey wat fijn om te horen dat t zo goed met je gaat! Hier gaat t ook prima. 
    Ik heb t idee dat ze iets zachter worden, al vind ik ze nog steeds vrij stevig. Echter vind ik dat niet zo heel erg. Heb je afgelopen maandag toevallig naar Radar gekeken? Was weer een heel stuk over implantaten en onveiligheid. Er is een doorbraak in onderzoek geweest en dat werd belicht. Echter laat radar dit al jaren terugkomen in hun programma en belichten ze het van 1 kant. Ik merk wel dat ik dat soms lastig vind. Ik ga heel erg in de ‘verdediging’ maar onbewust maakt het me ook wel een beetje bang. Ik probeer er niet teveel bij stil te staan maar net las ik weer een artikel dat voorbij kwam en dag triggert me dan wel op de een of andere manier. 

  4. Haai!

    Thnx for asking! 

    Ik wilde toevallig net even iets posten. Ook omdat ik net via de instagram pagina van mijn kliniek een interessant artikel tegenkwam… Hieronder zal ik het bericht en de link delen. 
     

    Met mijn boobs gaat t goed. Vind ze, zoals al eerder vermeld nog steeds aan de “kleine” kant.  Maar het is beduidend meer dan ik had, dus eigenlijk mag ik niet klagen 😇. En over ca 8/10 jaar wil ik toch een wissel ondergaan dus dan proppen ze er maar wat meer in 😉
    Veranderingen zie ik momenteel niet echt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook geen foto’s meer heb gemaakt om te vergelijken. Misschien binnenkort toch maar weer eens doen. 
     

    Zoals hierboven gezegd, deel ik de link even. Echt een interessant artikel en de moeite waar om te lezen al zeg ik het zelf ☺️  We hebben t er al geregeld over gehad op dit forum en dit weergeeft eens de andere kant van de medaille. 
     

    7D8FA76B-E9DC-47F1-9AF6-394AF21E2ABC.thumb.jpeg.43d57824df2452eba7c3342cb3c07ba5.jpeg

     

    https://www.groene.nl/artikel/kies-je-inderdaad-voor-een-tijdbom

    • Like 1
  5. Fijn geen blauwe plekken, en dat je niet mega veel last heb. Probeer echt rustig aan te doen! 

     

    Bij mij weet ik niet precies wanneer de blauwe plekken ontstonden. Al moet ik zeggen dat ik bijna niets had… alleen een beetje rondom littekens. 

     

    Enne… vergeet geen foto’s te maken, ook al zien ze (er in jouw ogen) nog niet uit! Het is wel fijn om ze uiteindelijk te hebben. 

  6. Hey @Noor45 wat fijn om weer iets van je te horen en dat de blijdschap overheerst!! 
    Met mijn boobies gaat het heel goed. Al vind ik ze nog steeds aan de kleine kant… niet in vergelijking met mijn voor situatie maar ik weet wel dat ik met een wissel over een aantal jaar een paar maatjes groter wil. 
    Ik heb nergens last van gelukkig. Littekens zijn nog zichtbaar, maar dat is niet zo gek met 4 maanden po. Ik smeer met alhydran zalf.

    😘

    • Like 1
  7. Kan me voorstellen dat het allemaal lang duurt voor je. Je hoopt gewoon na die 6 weken alles weer te kunnen en te genieten van je boobies. 
    Helaas is het bij jou anders verlopen en ik kan me indenken dat je er klaar mee bent. 

     

    Idd gek dat je na het sporten weer last kreeg. 
     

    Met mij gaat t oké. De ene dag beter dan de andere dag.  De dagen kruipen voorbij. Volgende week een paar dagen naar zeeland met mn kids. Toch even eruit in deze “herfst”vakantie🙈

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.