Ga naar inhoud

Melissa1988

Leden
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Melissa1988

  1. Op 21-3-2021 om 11:35, Myrthe83 zei:

     Hoi Melissa, jij bent nu dus net geopereerd. Hoe is het gegaan? Ik ben 12 april aan de beurt bij Dr. Verdonck en heb ook de progressive plus geadviseerd gekregen maar soms de twijfel... Ben heel benieuwd. 🙂

    Hoi! 12 april spannend he! 

    Bij mij is alles vlot gegaan.de eerste 4 dagen wel heftig, daarna steeds beter. De eerste 14 dagen in het verband vond ik wel lastig ook omdat ik nieuwsgierig was naar het resultaat. Nu ben ik al weekje terug aan het werk ik ben thuisverpleegster. Heb gelukkig een student bij me dat ik de dingen kan laten doen die ik nog niet mag / kan. Zoals steunkousen aantrekken bij de patiënten. De verpleegkundige die men verband na 14 dagen eraf deed zei dat ik 6 weken zeker geen hef en strek en stretch bewegingen mag doen.  Ze staan nog redelijk bol momenteel en hard, kijk er wel naar uit dat ze wat zachter worden maar ben wel blij met het resultaat. Heb 315cc uiteindelijk gekozen. En het went wel snel maar vind het perfect qua maat.

    Heb al eerste bikini gekocht en wel leuk gevoel. 😍 

  2. 1 uur terug, Whisky zei:

    Hoe gaat het herstel bij jullie? Hoe zijn jullie trouwens aan een coronatest geraakt? Via de huisarts vragen? Als jullie foto's hebben wil ik zeker kijken! 

    De eerste 3 dagen heb ik toch wel meer afgezien dan dat ik me had voorgesteld, maar nadien ging het echt per dag wel beter. Vanaf dag 6 kon ik terug koken,  kindjes helpen aankleden, maar ben toch nog voorzichtig want als ik teveel doe voel ik precies toch zwelling en steken.. de rechterborst is bij mij van in het begin het pijnlijkst. De corona test was via huisarts. Nadien wel om formulier gaan bij arts, ik had dit niet gedaan, ik dacht via medisch dossier ze het zagen maar was dus niet zo. Dus dag van Operatie was effe stressen want ze moesten me op men woord vertrouwen.. Ik heb enkel fotos van  het verband want heb ze zelf nog niet gezien.. 😔😊

  3. Op 6-2-2021 om 21:36, Whisky zei:

    Hallo allemaal! 

    Ik heb donderdag een consult gehad bij Dr. Verdonck en was meteen helemaal overtuigd. Ook meteen een datum vastgelegd en nu aftellen maar! 

    14 april krijg ik 250cc motiva (progressive plus denk ik... er staat toch p+ bij geschreven en weet het niet meer helemaal zeker, oeps) achter de spier geplaatst.

     

    Ik ben 1m62, 52kg en fijn gebouwd. Zit nu wat tussen een 80A en 80B in. Volgens hem zou ik op een grote C, misschien kleine D uitkomen. 

    Tijdens het passen heb ik ook een maatje groter gepast en dat voelde al 'zwaar' tonen naar mijn bovenlichaam. Maar omdat ik hier veel verhalen hoor over dat het toch vertekent en men liever toch wat groter was gegaan begin ik toch wat te twijfelen.

     

    Ik heb een fysiek zware baan en krijg maar 2 weken arbeidsongeschiktheid voorgeschreven van hem en moet voor meer hiervoor naar de huisarts gaan. Ik ben dus wel benieuwd hoelang jullie gewacht hebben om terug te gaan werken? Ik kan gelukkig wel aangepast werk doen als het nodig is dus ben nog veel aan het twijfelen wat het beste gaat zijn. 

    Ik ben ook benieuwd welke sportbh's jullie aanraden? 

     

    Groetjes.

    Hey! Proficiat met uw datum, super spannend he! Ik ben door dr verdonck geopereerd 2 maart. Ik zit nu weekje in het verband en kijk er erg naar uit om het resultaat te zien, maar is nog weekje wachten. Ik heb sport bh's besteld hunkermuller, moeten nog toekomen maar is moeilijk gokken naar maat dus ben benieuwd. Ik ben thuisverpleegster en heb ook maar 2 weken gekregen ziekteverlof.  Ik heb collega's verteld operatie heb ondergaan maar niet aan wat, ik hou het liever prive..  nu komen de vragen en de nieuwsgierigheid wel boven bij collega's.. heel lastig.  En na 2 weken ga ik toch proberen om al te beginnen werken. Ik hoop dat het meevalt. Heb er wel wat schrik voor... ook voor kapselvorming enzovoort... toch wel spannend allemaal e.. 

     

  4. 6 uur geleden, Debsy zei:

    Hoi! Wat spannend:).Ik ben vorige week geopereerd bij dr. Verdonk. Ik heb 220cc full ergonomix gekregen. Nu moet ik wel zeggen dat het weinig lijkt zo in het verband. Ik ben 1m64 en 44kg. Bij de pas sessie vond ik het prima, maar nu heb ik wel een stressje dat het te weinig gaat zijn...

    Hoi! Ik ook vorige week, 2 maart geopereerd bij dr verdonck. Ik ben 1m67 en 56 kg en heb 315cc, leek me in het verband nu ook niet heel groot maar nu de dagen voorbij gaan voel ik ze wel meer zwellen. Ik ben al benieuwd naar het resultaat volgende week mag het verband er eindelijk af. Want het begint soms erg te jeuken.. nog veel beterschap gewenst ! 

  5. 13 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Je bericht is al net zo tegenstrijdig als je gedachte lijkt het. Je wilt geen push up dragen, maar ook een natuurlijke look.

    Een vriendin van mij heeft de progressive plus en dat is supermooi, maar wel net een beetje nepper dan mijn eigen ergonomix. Maar het is ook super afhankelijk van je voorsituatie. Bij jonge meiden staan de borsten toch wat meer fier vooruit dan wanneer je wat ouder bent (over het algemeen he). Heb je je arts foto's laten zien van wat jij mooi vindt zodat hij kan inschatten wat daar voor nodig is bij jou?

    Vwb het aantal cc's. Het is maar 20cc verschil he, dat is een eetlepel, qua breedte is het ook maar 0,25cm verschil. Ik zou dan denk ik de 335cc ergonomix adviseren, als je voor rond gaat de 315.

    Heb je daar wat aan? 

    Ja ik vertel het ook niet aan men naaste omgeving dat ik een borstvergroting laat doen, en met de progressief heb ik beetje schrik het meer zal opvallen. Ik draag nu steeds maximizers dus qua grootte hoop ik het niet teveel opvalt... denk 315 cc zal worden. Danku voor te tips !

  6. Hallo!! 

    2 maart wordt ik geopereerd door dr Verdonck. Maar ik zit nog vol met twijfels. De maat 315cc of 335cc. Maar ook tussen ergonomix of progressief plus motiva. Die zouden beetje een push up effect hebben. En dr verdonck sprak steeds over deze, omdat ik liefst geen push up bhs meer zou dragen.. maar wil dus ook niet dat het te bol gaat zijn. Wil echt een natuurlijke look. Men vraag dus  iemand ervaring met motiva progressive plus? Heel graag ervaringen!! 

    De datum begint dichtbij te komen dus heb veel stress!! 

    Danku alvast!! 

  7. Op 12-10-2020 om 17:38, Valenti7 zei:

     

    Hoi @Roosje1 ben je er al uit qua prothese? Ik ben ook geopereerd door Dr. Verdonck en kreeg de Motiva Silksurface Plus Demi (of te wel round) met Mentor heb ik geen ervaring maar aan de hand van wat mijn uitleg was van wat ik wou bekomen stelde hij Motiva voor. Je bent bij hem alleszins in heel goede handen, ik ben superbenieuwd naar je keuze en resultaat 🙂 

    Hoi! Ik word 2 maart geopereerd bij dr verdonck. Het komt dichtbij... 335cc zou hij proberen of het lukt en anders 315cc. Mag ik eens bij u in album kijken resultaat ? 

    Ik zie vaak ergonomisch gekozen wordt. Bij mij is het progressief full... motiva. 

    Danku!!

     

     

  8. Op 1-8-2020 om 16:03, Joycee zei:

    Hallo iedereen hier ben ik weer :) 

     

    Na heel wat opzoek werk geraak ik er maar niet aan uit. 

     

    Even een korte herhaling. Ik ben 20 jaar weeg 55 kg en ben 1,70 m groot. Mijn operatie staat gepland op 21 september en nog een pasmoment op 18 september bij dr Verdonck. Ik heb momenteel een kleine 70 B en heb reeds gekozen voor de implantaten motiva Progressive +.

     

    Wanneer ik op de pagina van motiva kijk kan ik dit implantaat nergens anders aan toepassen. 

    Het enige wat ik hier rond kan terug vinden is mini, demi, full of corsé en ergonomix, silksurface plus, silksurface plus Q en velvet surface plus Q. Ik heb dus geen idee wat de progressive + is. Iemand van jullie toevallig wel? 

     

    Ik twijfel zoals je ziet tussen 3 verschillende soorten CC. Ik heb door hier al veel te lezen heel wat schrik dat ik ze achteraf te klein zal vinden. Dit maakt de keuze dan ook heel wat moeilijker. 

     

    Ik vroeg me af of er anderen zijn met hetzelfde soorten implantaat en hun bevindingen hierover. Ik ben ook benieuwd naar wat jullie van de lichte push up vinden in het implantaat. 

     

    Alvast bedankt iedereen! 

    Hoi! Ik heb een afspraak op 2 maart bij dr verdonck. Welke heb jij uiteindelijk gekozen ? En tevreden van het resultaat ? Ik heb ook voor progressive gekozen, het lichte push up effect. Is het nog natuurlijk of redelijk bol? 

    Ik vind het allemaal zo spannend! Heb je een album? 

    Groetjes!! 

  9. Op 22-8-2020 om 11:12, MMelody zei:

    Ik ben zelf 1.65 en weeg ~60kg. Op 20 juli heb ik 335cc motiva full gehad (een soort van high profile). Mocht je mee willen kijken in mijn album, laat het maar weten 😁

    Hoi! 2 maart word ik geopereerd door dr verdonck 335cc ook motiva. Zou ik eens in uw album mogen piepen? Want twijfel nog steeds tussen 315 en 335... al denk ik niet zo groot verschil zal zijn... 

    Hoe gaat het ondertussen? 

  10. 20 uur geleden, Marietjuh zei:

    Om in mijn album te komen klik je trouwens op mijn naam of foto en dan kom je in mijn profiel. Daar klik je op het tabblad Album.

    Ik was aanvankelijk ook bang dat ze te groot zouden worden en in het begin was het ook wel even wennen haha maar ben echt blij hoe ze zijn geworden en vind ze mooi bij me passen. 

    Ja heel mooi natuurlijk resultaat! Ik kan het geloven dat je blij bent ! 

  11. 20 uur geleden, Marietjuh zei:

    Hai 🤗 wat leuk dat je al een datum hebt! Ik kom zelf van een 75B en heb 300 cc mentor anatomisch voor de spier gekregen.

    Door wie wordt jij geopereerd? Ik zal je toevoegen :6: 

    Dr verdonck in diest. 

    Heb er toch wel veel zenuwen voor. 

    Ook voor het herstel. Ik ben thuisverpleegster en heb 2 weken ziekteverlof..  heb aan men collega's niet verteld aan wat ik geopereerd wordt. Vind het privé, maar hoop na 2 weken toch al men job te kunnen uitvoeren . 🙃

    Dat het maar snel 2 maart is. 

     

  12. Op 17-1-2021 om 18:55, Marietjuh zei:

    Nu alweer bijna 2 weken po en wat ben ik blij met mijn nieuwe borsten.. had ze niet mooier kunnen dromen!! 😍

    De napijn en het slapen op mijn rug is me zo meegevallen allemaal en ik merk nu dat het met de dag beter gaat en ik niet meer zo snel moe ben. De steken die ik onderin voelde heb ik gelukkig niet meer.. voelt nu een beetje beurs en de zij/onderkant, alsof de zwelling naar beneden zakt en de onderkant is nog helemaal verdoofd, herkenbaar?

    Vind ze nog een beetje aan de grote kant als de bh uitgaat :1bouncingboobs: maar denk dat nog niet alle vocht/zwelling helemaal weg is.

    Het lukt me de afgelopen dagen ook steeds beter om op mijn zij te slapen dus daar ben ik superblij mee, slaapt toch een stuk lekkerder 😂

     

    Ik heb vandaag nieuwe foto's toegevoegd aan mijn album.

    Hoi! Ik word 2 maart geopereerd. 335cc motiva. Mag ik ook eens piepen in album? Hoe moet ik dat juist doen? Heb zoveel schrik om te groot te gaan twijfel nog tussen 315 en 335cc... heb nu maar een kleine Acup. 

  13. 22 uur geleden, Arlandria zei:

    Ik zal je zo even toevoegen aan mijn album! Ik ben ongeveer even lang en we wegen hetzelfde.

    Ik heb 380cc Motiva Round demi, dual plane. 12,5 cm breed.

     

    De dames zijn nog lang niet waar ze moeten zijn maar misschien heb je er toch wat aan :)

     

    Succes met het maken van je keuze!

    Hoi! Ik word 2 maart bij dr verdonck geopereerd twijfel tussen 315cc en 335cc motova progressief. 

    Mag ik ook even in album kan het moeilijk inschatten de grote. En dr verdonck geeft geen voorbeelden beroepsgeheim... 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.