Jump to content

Melissa1988

Silver Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Melissa1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi! 12 april spannend he! Bij mij is alles vlot gegaan.de eerste 4 dagen wel heftig, daarna steeds beter. De eerste 14 dagen in het verband vond ik wel lastig ook omdat ik nieuwsgierig was naar het resultaat. Nu ben ik al weekje terug aan het werk ik ben thuisverpleegster. Heb gelukkig een student bij me dat ik de dingen kan laten doen die ik nog niet mag / kan. Zoals steunkousen aantrekken bij de patiënten. De verpleegkundige die men verband na 14 dagen eraf deed zei dat ik 6 weken zeker geen hef en strek en stretch bewegingen mag doen. Ze staan nog redelijk bol momenteel en hard, kij
 2. De eerste 3 dagen heb ik toch wel meer afgezien dan dat ik me had voorgesteld, maar nadien ging het echt per dag wel beter. Vanaf dag 6 kon ik terug koken, kindjes helpen aankleden, maar ben toch nog voorzichtig want als ik teveel doe voel ik precies toch zwelling en steken.. de rechterborst is bij mij van in het begin het pijnlijkst. De corona test was via huisarts. Nadien wel om formulier gaan bij arts, ik had dit niet gedaan, ik dacht via medisch dossier ze het zagen maar was dus niet zo. Dus dag van Operatie was effe stressen want ze moesten me op men woord vertrouwen.. Ik heb enkel fotos
 3. Hey! Proficiat met uw datum, super spannend he! Ik ben door dr verdonck geopereerd 2 maart. Ik zit nu weekje in het verband en kijk er erg naar uit om het resultaat te zien, maar is nog weekje wachten. Ik heb sport bh's besteld hunkermuller, moeten nog toekomen maar is moeilijk gokken naar maat dus ben benieuwd. Ik ben thuisverpleegster en heb ook maar 2 weken gekregen ziekteverlof. Ik heb collega's verteld operatie heb ondergaan maar niet aan wat, ik hou het liever prive.. nu komen de vragen en de nieuwsgierigheid wel boven bij collega's.. heel lastig. En na 2 weken ga ik toch proberen om
 4. Hoi! Ik ook vorige week, 2 maart geopereerd bij dr verdonck. Ik ben 1m67 en 56 kg en heb 315cc, leek me in het verband nu ook niet heel groot maar nu de dagen voorbij gaan voel ik ze wel meer zwellen. Ik ben al benieuwd naar het resultaat volgende week mag het verband er eindelijk af. Want het begint soms erg te jeuken.. nog veel beterschap gewenst !
 5. Hey! Jij hebt ook de motiva progressive van bij dr verdonck? Blij met het resultaat?
 6. Ja ik vertel het ook niet aan men naaste omgeving dat ik een borstvergroting laat doen, en met de progressief heb ik beetje schrik het meer zal opvallen. Ik draag nu steeds maximizers dus qua grootte hoop ik het niet teveel opvalt... denk 315 cc zal worden. Danku voor te tips !
 7. Hallo!! 2 maart wordt ik geopereerd door dr Verdonck. Maar ik zit nog vol met twijfels. De maat 315cc of 335cc. Maar ook tussen ergonomix of progressief plus motiva. Die zouden beetje een push up effect hebben. En dr verdonck sprak steeds over deze, omdat ik liefst geen push up bhs meer zou dragen.. maar wil dus ook niet dat het te bol gaat zijn. Wil echt een natuurlijke look. Men vraag dus iemand ervaring met motiva progressive plus? Heel graag ervaringen!! De datum begint dichtbij te komen dus heb veel stress!! Danku alvast!!
 8. Hoi! Ik word 2 maart geopereerd bij dr verdonck. Het komt dichtbij... 335cc zou hij proberen of het lukt en anders 315cc. Mag ik eens bij u in album kijken resultaat ? Ik zie vaak ergonomisch gekozen wordt. Bij mij is het progressief full... motiva. Danku!!
 9. Hoi! Ik heb een afspraak op 2 maart bij dr verdonck. Welke heb jij uiteindelijk gekozen ? En tevreden van het resultaat ? Ik heb ook voor progressive gekozen, het lichte push up effect. Is het nog natuurlijk of redelijk bol? Ik vind het allemaal zo spannend! Heb je een album? Groetjes!!
 10. Hoi! 2 maart word ik geopereerd door dr verdonck 335cc ook motiva. Zou ik eens in uw album mogen piepen? Want twijfel nog steeds tussen 315 en 335... al denk ik niet zo groot verschil zal zijn... Hoe gaat het ondertussen?
 11. Ja heel mooi natuurlijk resultaat! Ik kan het geloven dat je blij bent !
 12. Dr verdonck in diest. Heb er toch wel veel zenuwen voor. Ook voor het herstel. Ik ben thuisverpleegster en heb 2 weken ziekteverlof.. heb aan men collega's niet verteld aan wat ik geopereerd wordt. Vind het privé, maar hoop na 2 weken toch al men job te kunnen uitvoeren . 🙃 Dat het maar snel 2 maart is.
 13. Hoi! Ik word 2 maart geopereerd. 335cc motiva. Mag ik ook eens piepen in album? Hoe moet ik dat juist doen? Heb zoveel schrik om te groot te gaan twijfel nog tussen 315 en 335cc... heb nu maar een kleine Acup.
 14. Hoi! Ik word 2 maart bij dr verdonck geopereerd twijfel tussen 315cc en 335cc motova progressief. Mag ik ook even in album kan het moeilijk inschatten de grote. En dr verdonck geeft geen voorbeelden beroepsgeheim...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.