Ga naar inhoud

MiaMae

Leden
  • Aantal items

    99
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door MiaMae

  1. 2 hours ago, Arlandria said:

    Ik reken ook ruim, haha! Mijn "ideale" gewicht is dan ook wat verschoven. Toch wel prettig om te lezen dat ik niet de enige ben. Voor de operatie wilde ik eigenlijk al een paar kilo eraf maar heb dit bewust niet gedaan.

    Inmiddels sport ik meer dan ooit en begin toch iets meer verschil te zien dan vorige week.

    Misschien toch een fijne geruststelling voor ons allebei: een kennis van mijn vriend is een half jaar "opgeblazen" geweest na haar borstvergroting.

    Dus nadat ik dat hoorde heb ik besloten dat ik gewoon geduld ga hebben (🙃). 


    Kijk. Dat neem ik direct van die kennis van je vriend aan! Any excuse... ; )

    En geduld is echt een beetje het sleutelwoord na een borstvergroting hè... geduld met het resultaat, geduld met je gewicht en hoe de rest van je lijf weer vorm neemt en geduld met je zelfbeeld dat ook weer 'eigen' moet gaan voelen. Maar het is het helemaal waard wat mij betreft! : )

  2. On 3/27/2021 at 9:41 PM, Goow said:

    Hoe gaat het @MiaMae?  Helemaal hersteld en happy 🙂?


    Ik wacht op mijn operatiedatum en ben nog steeds in twijfel over aantal cc (275 of 300). Dus ben benieuwd naar jouw uiteindelijke resultaat 😁
     

     

     

    Helemaal happy hier! De ene dag zijn ze net wat groter dan een andere dag maar denk dat dit ook met je cyclus te maken heeft. Dat had ik namelijk ook voor de vergroting. Op het oog is er niet veel meer veranderd sinds de laatste foto's in mijn album al worden ze nu steeds zachter en soepeler. Je kan in mijn album kijken, toch?

  3. On 3/27/2021 at 5:35 PM, Arlandria said:

    Hoi!

     

    Inmiddels ben ik bijna 10 weken PO en alles gaat helemaal prima. De littekens gaan wel echt nog even duren als ik het zo bekijk maar dat vind ik helemaal geen issue. Ik kan alweer een tijdje heerlijk op mijn buik slapen dus ik ben zeer tevreden 😊!

     

    Ik vraag me wel af of anderen tips hebben of meer weten over het volgende: inmiddels weeg ik 65 kilo en het gaat er maar niet af.

    Ik zou heel graag terug willen naar 62 (en uiteindelijk 60).

    Daar waar ik voorheen binnen een week een kilo kwijt kon zijn (door simpelweg niet te snoepen), gaat er nu met een gezond dieet en 3 keer per week sporten geen grammetje vanaf.

     

    Is het gewoon een kwestie van geduld? Hebben anderen dit ook (gehad)? 

     

    Het is geen wereldramp maar ben wel nieuwsgierig.

     


    Hier loop ik ook tegen aan!! Ik denk dat het vooral te maken heeft van weer opstarten met sporten na een winter van weinig activiteit. Dankzij kerst en daarna de operatie heb ik toch zo'n 2,5 maand bijna niets gedaan dan (lange) wandelingen... Nu sinds een maand weer actief dus denk dat m'n lijf ook moet wennen. Ik zie het verschil trouwens wel in de spiegel, en had bedacht dat mijn implantaten ook zo'n 400g per stuk wegen (ik neem het ruim ;)) en die droeg ik eerder ook niet mee. Overigens was ik de eerste weken echt een opgeblazen waterballonnetje van alle pijnstillers maar dat zal denk ik niet zo lang een na-effect geven, toch?

  4. On 2/26/2021 at 11:16 AM, Lara21 said:

    ze zien er prachtig uit! bedankt dat ik je album mag bekijken, ik heb zelf geen album helaas. er is zeker wel verschil, ze zijn nu soepeler en ze beginnen nu al iets te hangen. van mij mogen ze zeker nog soepeler worden hoor, ik merk ook veel verschil met staan en liggen. als ik sta dan zijn ze zachter maar als ik lig vind ik het niet zo:), maar ik vind het wel fijn dat ze dan mooi naar de zijkant gaan hangen...weet niet of ik het zo goed zeg eigenlijk. Best boobie heeft gezegd dat het na een jaar ook nog zachter kan worden dus geduld en nogmaals geduld. Wat ik zo knap vind is dat jouw littekens zo klein zijn, bij mij zijn ze 6/7 cm groot.

    Dank je Lara! Snap wat je bedoelt, met het liggen naar de zijkant. En dat ze dan wel steeds mooier vallen maar nog niet zo soepel zijn. Geduld is een schone zaak, of zoiets toch? ;) Ben blij met de kleine incisies, dat kan geloof ik alleen bij de moriva implantaten. Dr vd Pot is the best! 

     

    On 2/26/2021 at 7:14 PM, Anne4 said:

    Hoi @MiaMae

     

    Fijn om te lezen dat jij zo blij bent over de motiva! Ik mag maandag as om 8.30 uur

     

    er is 335 en 355 cc besteld, full. Ik ben 170 en weeg 55 zoiets. 
     

    zou heel graag in je album meekijken, mag dat? 
     

    en vraagje nog, voelen je borsten al soepel aan? 
     

    Thx voor je antwoord alvast

    Heb je toegevoegd! Ze worden steeds soepeler, maar mag nog een stuk zachter worden van me... heb echt geen bh nodig op het moment. Is enerzijds fijn natuurlijk maar aan de andere kant is de reden puur dat ze nog enorm strak op m’n borst zitten 😅 Ik stel mezelf gerust met de gedachte dat de zwaartekracht bij mij wat minder snel z’n werk doet en ik ‘in the long run’ dus langer mag genieten van jong ogende borsten 😉 En het duurt natuurlijk wel even. Zit pas in de 8e week dus heb nog even te gaan. 
     

    Zet m op maandag! En have fun! Stoer hoor, en ook spannend :) x

  5. 4 hours ago, Annemonde said:


     

    Wauw heb net je resultaat gezien en ze zijn prachtig geworden!! 🤩 

    inderdaad absoluut niet te groot! 
    Over de soepelheid wat ik heb begrepen is dat het zeker 3 maanden duurt, ze gaan de komende tijd vast nog meer vallen waardoor de bolling soepeler wordt. Wat geeft de arts zelf aan? 
     

    zijn echt heel mooi en heel fijn dat je herstel zo goed is gegaan! Ik snap dat je er enorm blij mee bent 😊


    Dank je! De PC zie ik eind maart weer, dus zal het hem dan vragen als het dan nog speelt. 

     

    3 hours ago, Arlandria said:

    Ik heb je update gelezen, hoor! Fijn dat alles zo goed gaat. Zelf kan ik eigenlijk ook niet anders zeggen.

    Ook ik begin me af te vragen wanneer ze soepeler gaan worden maar geniet gelukkig ook al van het feit dat ik gewoon borsten heb! Gisteren had ik een kort topje aangetrokken zonder bh (mag officieel nog niet dus het was maar van korte duur) en ik was helemaal verliefd, haha.

    Je mag ook met recht trots zijn want ze staan/hangen (😂) er prachtig bij!

     

    Dank je! 😃 En ja leuk hè, al die kleding staat ineens zo leuk... Sinds een week draag ik geen PO bh's meer en voel me echt meer vrij. 's Nachts ook weer zonder bh, helemaal super! Jij ook niet lang meer 😊
     

  6. On 2/8/2021 at 9:12 PM, Arlandria said:

    Hoi @MiaMae, hoe gaat het nu? 😁

     

    Bij mij wordt met de bovenkant ietsje soepeler. Ik werd er zo blij van toen ik er gisteren achter kwam. Ben daarom benieuwd hoe het met jou gaat!

    Hi! Gaat goed dus, heb net een update geplaatst 🙂 Hoe gaat het met jou? Al weer wat meer soepel? Is ook echt het nieuwe ding dat mij nu bezig houdt, de souplesse van m'n nieuwe meiden 😂

  7. Hallo! Een poosje terug alweer, tijd voor een update 😊

    Zit nu in m'n 7de week en kan/mag weer alles doen. Geen pijntjes, zelfs nauwelijks ongemak! Ik heb net een paar foto’s toegevoegd aan m’n album. Ik vind ze zelf pràcht-tig (🤩!!) al ligt het er wel aan wat voor licht erop staat. Met bovenverlichting zie je de ronde bolling boven nog erg (blijft dit?) en voel ik me een beetje 'Pamela' 😅 M'n littekens genezen ook echt heel mooi. M'n huid is nog wat ongevoelig onder m'n tepels maar kan me weer helemaal vrij bewegen en dat is zo fijn! Afgelopen weekend voor het eerst weer hardgelopen, dat ging ook hartstikke goed. Vanavond ga ik een volle yoga vinyasa sequence doen, kijken hoe ver ik kom.
     

    Het enige waar ik soms wat onzeker van word, is dat ze nog vrij strak op m’n borst staan. Al veeeeel minder strak dan in het begin, maar ze vallen nog niet naar de zijkant als ik lig bijvoorbeeld. Of bewegen niet veel mee als ik op en neer spring. Een bh heb ik ook echt niet nodig, m’n huid ìs een soort van strakke sportbh. Had een hele doos vol bh’s besteld op Zalando maar op twee stoffen bralettejes na konden ze allemaal weer terug. Maar, m’n borsten zijn al echt een stuk naar beneden gezakt en voelen best zacht aan. Ze vallen alleen nog niet als het ware in de cups, staan nog erg rechtop.
     

    Probeer dus nog geduldig te wachten op de volledige ‘drop & fluff’. Lezen er dames mee die al 6+ maanden verder zijn? Hoelang duurt dit proces? Iemand tips of bemoedigende woorden…? Hoe gaat het met jullie??

  8. On 1/22/2021 at 4:55 PM, Arlandria said:

    Ik heb je toegevoegd, hoor! Ik vind het ook leuk om met jou mee te kijken! Ben zeer benieuwd.

     

    Heerlijk dat je niet echt pijn meer hebt! Ik heb je toegevoegd.


    Dank je! De huid lijkt boven niet enorm op spanning te staan, die gaan vast snel prachtig hun vorm vinden :) En de grootte lijkt mooi te kloppen! Hoe voelt het tot nu toe? 

  9. 20 minutes ago, veel said:

    Heb net op je eigen topic gereageerd! Ik masseer mijn borstel zelf niet echt.. Zou niet weten hoe ik dat aan moet pakken hahah


    Ah, gezien! Heb daar weer op jouw reactie gereageerd. Maar voor de volledigheid hier: ik ben er nu achter dat je dus niet je borsten maar je littekens moet masseren 😂 En dat huidolie kan helpen tegen droge huid tussen borsten of vervel(l)ende tepels. 

     

    Als er dames zijn die fysio achtige oefeningen hebben meegekregen, daar ben ik ook erg benieuwd naar. Wat voor oefeningen dat dan zijn. 

  10. 18 minutes ago, veel said:

    Goed om te lezen allemaal! Ik was ook heel lang doorgegaan met pcm voor het slapen, maar was achteraf ook niet nodig dus ook mee gestopt. Is ook weer beter voor de lever/nieren :) Ik moe/mag wel masseren. 3 minuten lang per litteken 😴

     

    Dat borsten naar elkaar duwen ken ik niet. Ben je dual plane geopereerd? Ik ben DP geopereerd en moet wel andere fysio oefeningen doen om de spier op te rekken. Masseren  en insmeren van de borst zelf doe ik ook niet. Ik ga wel beginnen met insmeren ervan, de huid tussen mijn borsten is vreselijk droog en mijn tepels vervellen ook😅 Zit er niet al te best uit, haha.

    Benieuwd naar de foto's!

     

    Ah op die fiets... je masseert dus echt je littekens... 3 minuten lijkt me lang zeg! Op het pakje van mijn crème staat inderdaad wel 'licht inmasseren' maar ik doe dat dan 20 seconden max ofzo. Ga ik misschien wat langer doen dan.

     

    Ja ik ben ook dual plane geopereerd. Het lijken inderdaad meer fysio oefeningen dan massage. Wat voor oefeningen heb je dan meegekregen om op te rekken? En ik ga inderdaad ook wat huidolie gebruiken voor de huid tussen m'n borsten. Die krijgt flink wat te verduren door de spanning. 

  11. 8 minutes ago, veel said:

    Hoi! Lees ook net dit topic. Bij mij zijn dinsdag de pleisters eraf gehaald en knoopjes weggeknipt. Vpk zei dat ik ook meteen mocht smeren en masseren, ookal heb ik nog korstjes. 

     

    Ik doe dat masseren wel, al wordt ik er echt helemaal naar van.. Insmeren wacht gewoon mee tot die korstjes er helemaal af zijn! Heb liever een lelijk litteken dan dat ik troep in die wond krijg en daardoor een ontsteking oid...


    Het wondje insmeren voelt in principe wel goed bij mij, heb het idee dat het echt al goed dicht zit en de PC heeft er goed naar gekeken. Hoe masseer jij je borsten? Ik dacht eerst bij masseren echt meer aan kneden enzo, maar heb het idee dat het meer de bedoeling is dat je je implantaat naar een bepaalde kant toe drukt...?

  12. Net dit topic gevonden! Fijn, want ik vroeg me ook af hoe jullie dit doen.

     

    Ik had 12 dagen PO m'n controle bij de PC en de hechtingen zien er goed uit. Ik geloof zelf oplosbaar dus hoef er niets meer aan te doen (?). Ik kreeg Dr Staudt créme mee en mocht direct gaan smeren. Op de verpakking staat ook geadviseerd zsm na het dicht gaan van de wond te beginnen met smeren. Maar toch voelt het raar, als ik hier lees dat sommige dames 6 weken moeten wachten...

    @Nog even wachten Ik lees dat jij je hele borsten insmeert met Jacob Hooy vitamine e crème. Ik overweeg ook zoiets te gaan doen, om de hele huid wat meer te voeden. Merk jij een verschil sinds je de borsten zo insmeert? En hoe masseer jij je borsten? Waar leg je druk op, en waar misschien juist niet?

  13. 15 dagen PO en ik voel me goed! Geen pijn meer, alleen een beetje trekkend gevoel soms. Voor de vorm neem ik 's nachts nog een paracetamolletje al denk ik dat ik daar nu ook mee ga stoppen. Ik slaap wel nog steeds op m'n rug. Mijn PC zei dat ik best op m'n zij mag liggen, maar het ligt gewoon nog niet lekker. Afgelopen dinsdag voor controle langs geweest en het ziet er allemaal tip top uit! Pleisters verwijderd, hechtingen zien er netjes uit en nu begonnen met littekencrème.

     

    Vroeg nog of ik moet masseren, maar dat was niet echt nodig. Mag wel beetje m'n armen naar elkaar toeduwen om de borstspier wat op te rekken en de borst 'naar beneden masseren' om het soepel te maken. Doen jullie dat ook? Of misschien juist niet? Ben benieuwd...

     

    Wat ik me ook afvroeg... heeft het zin om je borsten in te smeren met crème, bijv. vitamine e? Zodat je huid wat soepeler wordt?? Of gewoon, omdat het lekker voelt? 

     

    Het wordt steeds mooier (zal dit weekend foto's maken & delen) al hoop ik dat ze snel wat zachter worden want m'n borsten staan nu nog echt super strak op m'n lijf 😅

  14. 15 hours ago, Arlandria said:

    Ik heb foto's geplaatst van mijn voorsituatie en mijn huidige situatie.

    Laat maar weten als een van jullie toegang wil tot het album! 


    Oh leuk, foto's! 😃 Ik kijk graag mee, ben benieuwd.

    Ben zelf inmiddels alweer 15 dagen PO en ondanks dat de huid nog super strak staat, zie ik m'n borsten al wel 'indalen'. Heb ook geen pijn meer, misschien alleen een trekkend gevoel soms bij bepaalde bewegingen. Natuurlijk houd ik me wel aan de regels en maak ik ook niet alle bewegingen, maar het mag de naam pijn echt niet hebben. Best wonderlijk hoe je lichaam zich herstelt! Zal zelf ook dit weekend weer eens foto's maken en delen. 

  15. 9 hours ago, Fiedewiet said:

    @MiaMaewat fijn om te lezen dat je herstel zo soepel verloopt! Ik ben zelf over 2.5 week aan de beurt, wordt ook dual plane geplaatst, en merk dat ik nu best beetje zenuwachtig begin te worden... voornamelijk voor de herstelperiode daarna 😅 Zou ik met je mee mogen kijken in je album?


    Heb je toegevoegd! Ik keek ook erg op tegen herstel. Spannend omdat je niet weet hoe je lijf gaat reageren en je beperkt gaat zijn in je bewegingsvrijheid. Maar je past je toch ook weer snel aan en vindt handigheidjes om toch je ding te kunnen doen. En we kunnen toch niet zoveel nu hè, dus het is een perfect excuus om de hele dag met een boek op de bank te ploffen! 
     

    Waar ben je precies zenuwachtig over? 

  16. 14 hours ago, Annemonde said:


    super dank je wel! Zo te zien gaat het heel mooi worden! Vind ze al de perfecte maat hebben bij je, helemaal niet te groot, waar ik zelf wel bang voor ben met 360 cc demi. Vd Pot heeft deze ook bij mij geadviseerd, alleen de pasprothese vond ik te groot, dacht zelf aan mini maar hij gaf idd ook aan dat veel meiden spijt krijgen niet demi te hebben genomen. 
    hoe lang ben je?

    Ben zelf 1.64, dus ben bang dat het al snel te groot wordt 🙈leken de pasprotheses bij jou ook groter dan nu? xx

     


    Klinkt als bijna hetzelfde gesprek dat ik met hem vooraf gehad heb! Ik ben 1.68cm en was ook echt bang voor ‘te groot’. De pas protheses voelden ook groot, maar gaven geen goed beeld van projectie. Ben tot nu toe erg blij dat ik niet voor minder projectie ben gegaan. Sterker nog, denk dat de 380cc ook prima had gepast! :) Al weet ik natuurlijk nog niet hoe ze gaan droppen en fluffen.
     

    Toen ik nog twijfelde heb ik een 2e pasconsult ingepland bij Blooming, dat heeft me ook geholpen. We hebben toen nog een keer naar m’n ‘wish board’ gekeken en kwamen tot de conclusie dat de borsten die ik mooi vind echt meer demi projectie dan mini hebben. 

  17. 13 minutes ago, Goow said:

    Ik kan me heel goed voorstellen dat het je niet snel genoeg kan gaan dat ze helemaal perfect zijn “gelandt” 😅 


    Ik probeer geduldig af te wachten tot mijn operatie mag doorgaan, maar kan me ook niet snel genoeg gaan haha. 
     

    zou ik ook toegang tot je album mogen? Ik zag eerst wel je foto’s, maar nu niet meer. Ben heel benieuwd :-)! 


    Heb je toegevoegd! Had inderdaad eerst m’n album openbaar staan maar nadat ik een paar collega’s verteld heb over m’n operatie zat dat me toch niet lekker 🙃

  18. 20 hours ago, Marietjuh said:

    Fijn dat je je zo goed voelt! Ziet er zeker al mooi uit! Ik vind de mijne van voren ook nog mooier dan van de zijkant hoor, dan zie je idd dat ze nog wat recht vooruit staan haha!

    Ik ben pas 9 dagen po dus ook niet veel verder maar voel wel dat ze met de dag zakken en soepeler worden dus we moeten nog even geduld hebben :6:


    Pfff... geduld is een schone zaak... 🙃 

     

    19 hours ago, Nog even wachten said:

    Je herstel gaat super zo te lezen. Heb je dual plane? Dan moet je toch zeker tot wel 6 weken geduld hebben.

    Ik heb voor de spier en na 2 weken gingen ze beetje zakken. Maar onthoudt dat 6 weken wachten niks is op jaren veel plezier van je borsten


    Ik mag echt niet klagen inderdaad. Ze zijn dual plane geplaatst, stel mezelf er nu op in dat het gewoon echt even gaat duren allemaal. 6 weken op een mensenleven is natuurlijk bijna te verwaarlozen maar als je er middenin zit lijkt het zóóóó lang! Ben gewoon ook zo benieuwd 😄

     

    4 hours ago, GlitterMermaid said:

    Hey! Mag ik mee kijken in je album?

    Ik moest enorm lachen toen je zei dat je tepels moeten wennen aan de nieuwe bewoners 🤣


    Hahaha! Zo voelt het echt 😅 Compleet flabbergasted, en nu komen ze langzaam bij... heb je toegevoegd!

     

    4 hours ago, Annemonde said:

    Hi! Zou ik ook mogen mee kijken?

    denk zelf ook aan demi 360 cc xx


    Tuurlijk! Heb je ook toegevoegd. Heeft de PC ook Motiva 360cc ergonomix demi geadviseerd, of een andere maker/model? 
     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.