Ga naar inhoud

Nikkie82

Leden
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nikkie82

  1. 2 minuten geleden, FL_94 zei:

    Heey, ik maak me dus ook zorgen.. bij mij zijn ze nog steeds niet gelijk! En ga morgen bellen om ook de eindcontrole in te plannen eind maart.. baal er echt van. Wil ook graag weten of het echt 3 maand kan duren of dat dit het is..

    Oh echt balen hè?! Ik had een foto gemaakt en erbij gemaild. Dus ze wist ook gelijk wat ik bedoelde. Ze belde gelijk de volgende dag, ik had ‘s avonds gemaild. Ze probeerde me eerst weer gerust te stellen. Maar zei later ook dat als het voorheen ook al wat ongelijk is, het ook uiteindelijk niet helemaal symmetrisch gaat worden. En dat hoeft ook echt niet van mij, dat snap ik ook echt. Maar dit is echt wel een best groot verschil. Als dit het eindresultaat is, ben ik er echt niet blij mee.. Ik stuur je wel even een foto in een pb.. 

  2. Op 1-1-2018 om 17:58, best_boobie zei:

    Nio heeft daar een bepaalde methode voor, en een ander lid heeft dat eens aangepast. Heeft voor haar goed gewerkt. Ik ga je ff pb sturen met een foto

    xxx

    Ik wil dit ook graag weten. Ik maak me ook nog zorgen na 9,5 week po. 
     

    Groetjes 

  3. Op 4-10-2020 om 10:04, newboob zei:

    hoi meiden,

     

    Ik wordt 14 okt geopereerd door Frans Straten in kliniek heyendael. Maar ik twijfel nog steeds heel erg over de maat. Heb keuze tussen 390 en 450 cc anatomische implantaten. 

    Ik ben 1.80 lang en 70 kg en heb nu een a75 cup, linkerborst is iets groter, maar verschil is niet groot genoeg om dit met een aantal cc weg te krijgen.

    Zijn er dames met een soortgelijk postuur die hetzelfde aantal cc gehad hebben. Ben heel benieuwd hoe het is geworden.

    Met passen vondt ik beide mooi, maar ben toch een beetje bang dat het te groot en opvallend wordt. Anderzijds lees ik hier veel dat meiden graag groter gewild hadden. 

     

    Hoe is jullie ervaring met de grootte n.a.v. het passen, valt het echt zo uit of niet? 

    Hoi @newboob! 
     

    Ik zat even jou verhaal te lezen. Ik ben ook daar geopereerd op 25-11. Ik las dat jij ook een klein verschil had tussen links en rechts. Is dat bij jou nog te zien na de operatie? Bij mij namelijk wel en ben bang dat het zo blijft. Ik heb mentor 425 cc high profile. Hoeveel heb jij uiteindelijk gekregen?? 
     

    Groetjes Nikkie 

  4. Hallo meiden,

     

    25-11 ben ik door Van Straaten geopereerd. Mentor 425 rond hoog profiel. Overmorgen ben ik 6 weken po 😃, heel blij mee!! Alleen maak ik me nog wel zorgen over het verschil; rechterkant zit de prothese duidelijk hoger en de plooi aan de onderkant ook. Hij lijkt zo een stuk kleiner. Ik weet dat het magische woord “geduld” is, maar wil toch vragen of iemand zich hierin herkend en dat het na 6 weken nog goedkomt? Ik moet nog een album aanmaken, ben het nog aan het uitvogelen... 

     

    x Nikkie 

  5. Hoi @FL_94

    Ik heb even je topic doorgelezen. Ik ben 25-11 geopereerd door Van Straaten. Overmorgen 6 weken po 😃. Ook dual plane, maar 425 rond. Wel zijn ze nog steeds ongelijk, daar maak ik me wel zorgen over, maar ik lees overal dat ik héél veel geduld moet hebben... Hoe is het bij jou? Helemaal tevreden? En heb je een album? Ik moet nog ff uitvogelen hoe dat allemaal werkt.

     

    Groetjes!! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.