Jump to content

Nikkie82

Silver Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Nikkie82

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh echt balen hè?! Ik had een foto gemaakt en erbij gemaild. Dus ze wist ook gelijk wat ik bedoelde. Ze belde gelijk de volgende dag, ik had ‘s avonds gemaild. Ze probeerde me eerst weer gerust te stellen. Maar zei later ook dat als het voorheen ook al wat ongelijk is, het ook uiteindelijk niet helemaal symmetrisch gaat worden. En dat hoeft ook echt niet van mij, dat snap ik ook echt. Maar dit is echt wel een best groot verschil. Als dit het eindresultaat is, ben ik er echt niet blij mee.. Ik stuur je wel even een foto in een pb..
 2. Hoi hoi, ik was even benieuwd hoe het met je gaat? Zijn ze al wat meer gelijk geworden? Ik heb afgelopen week gemaild met de kliniek, maak me echt nog steeds zorgen. Gelijk de eind controle/afspraak ingepland op 25-3.
 3. Ik wil dit ook graag weten. Ik maak me ook nog zorgen na 9,5 week po. Groetjes
 4. Hoi @newboob! Ik zat even jou verhaal te lezen. Ik ben ook daar geopereerd op 25-11. Ik las dat jij ook een klein verschil had tussen links en rechts. Is dat bij jou nog te zien na de operatie? Bij mij namelijk wel en ben bang dat het zo blijft. Ik heb mentor 425 cc high profile. Hoeveel heb jij uiteindelijk gekregen?? Groetjes Nikkie
 5. Ja klopt, dan mag de band ook eindelijk af!! Heerlijk lijkt me dat. Al lijkt me slapen zonder iets aan nog wel vreemd. Ja geduld, ik hoop dat dat het echt is!!
 6. Dank je wel! Oke, helemaal goed dat m’n topic verplaatst is. Ja, ik hoop het echt dat het nog bijtrekt, ik ga er nog wel van uit....
 7. Hallo meiden, 25-11 ben ik door Van Straaten geopereerd. Mentor 425 rond hoog profiel. Overmorgen ben ik 6 weken po 😃, heel blij mee!! Alleen maak ik me nog wel zorgen over het verschil; rechterkant zit de prothese duidelijk hoger en de plooi aan de onderkant ook. Hij lijkt zo een stuk kleiner. Ik weet dat het magische woord “geduld” is, maar wil toch vragen of iemand zich hierin herkend en dat het na 6 weken nog goedkomt? Ik moet nog een album aanmaken, ben het nog aan het uitvogelen... x Nikkie
 8. Hoi @FL_94 Ik heb even je topic doorgelezen. Ik ben 25-11 geopereerd door Van Straaten. Overmorgen 6 weken po 😃. Ook dual plane, maar 425 rond. Wel zijn ze nog steeds ongelijk, daar maak ik me wel zorgen over, maar ik lees overal dat ik héél veel geduld moet hebben... Hoe is het bij jou? Helemaal tevreden? En heb je een album? Ik moet nog ff uitvogelen hoe dat allemaal werkt. Groetjes!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.