Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mima

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  183
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

77 Excellent

Over Mima

 • Verjaardag January 16

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  - krachttrainig
  - mijn nieuwe boobs
  - passie voor hardstyle en hardcore
  - festival liefde

Recente profielbezoeken

1506 profielweergaven
 1. Hey meid, Ik begrijp je, ik kan ook geen 6 weken (!!!) Zonder seks. Zelf geen week, ik had het gevraagd aan best boobie, maar je kan gewoon seks hebben. Wel voorzichtig doen met verschillende standjes, maarje gaat zelf zien dat het gaat lukken. Als het harde stoten beetje pijn doet Aan je boobs leg er dan een kussen op
 2. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Ik ben geopereerd bij DG. Borsten zijn mooi, maar de aftercare is zeer slecht. Ik link je wel bij een topic.
 3. Tubulaire borst na BV

  Mag ik ze zien? Ben heel erg benieuwd. Ze gaan nog veel veranderen hoor.
 4. Tubulaire borst na BV

  Hey vlinder, ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar hoe je borsten waren en hoe ze nu zijn. Ook omdat ik niet zo goed weet wat tubulaire borsten zijn.
 5. Ik kan je niet helpen met een B cup. Wel had ik een A en nu een mooie D, E cup. Dual plane 400 cc dokter Peters bij Diana kijk maar bij mijn foto's
 6. Eerst een F cup naar een Beetje toe maar dat is wel een super groot verschil. Ben je er blij mee?! Wil het graag zien.
 7. Had ik ook inderdaad, dat duurde bij mij 3/4 weken. Het word wel minder gedurende 3/4 WEKEN
 8. Ben blij voor je meid, ik gok nu dat je pijn hebt. Optijd je medicatie innemen hoor!
 9. Praktijk Diana Gabriels

  Dat is wel bizar zeg...kan niet kloppen, dat mag toch niet!
 10. Praktijk Diana Gabriels

  Serieus? Dat is best bizar ja.
 11. Veel succes meis, komt allemaal goed! Geniet ervan.
 12. Praktijk Diana Gabriels

  Graag gedaan lieveschat Xx
 13. Praktijk Diana Gabriels

  Hey meid, super leuk om te lezen. Had jij ook dual plane, zo ja, heb je last tijdens het sporten? Borst ga ik ook niet meer trainen hoor, veel te mooie boobs nu!
 14. Praktijk Diana Gabriels

  Zo dat is fijn om te horen meid. Nu ik er zo op terug kijk had ik toch maar wat meer informatie gezocht over een kliniek. Maar ik wilde zo graag boobs, dus ik dacht. Fuck it ik doe het . En Ellepel dat is mooi meegenomen!
 15. Praktijk Diana Gabriels

  Ik haal ze weg. Het was kinderachtig van me, zak niet meer gebeuren meid. Ik lees graag je topic.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×