Jump to content

Mima

Silver Member
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mima last won the day on July 18

Mima had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

5 Followers

About Mima

 • Birthday January 16

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  - krachttrainig
  - mijn nieuwe boobs
  - passie voor hardstyle en hardcore
  - festival liefde

Recent Profile Visitors

3,416 profile views
 1. Hi Christa, First of all, I do not advise you to take Breast implants because you used to suffer with immune system-illnesses. Your health is more important than beautiful, perky boobs! I have had regular blood tests, for my thyroid, and several mineral/vitamin levels. Unfortunately, nothing meaningful came out of that. I haven't visited plastic surgeons yet. But I'll get to work on this soon! Check this YouTube Channel https://youtu.be/hdrnkhiNF6M Love 💕
 2. Dankjewel ❤️ ik zal naderhand een topic maken, ook voor steun, want waarschijnlijk ga ik dat nodig hebben.
 3. Ik heb mezelf voorgenomen om heel veel naar consults te gaan, met verschillende artsen. Zelf moet ik me er zelf erg op voorbereiden, metaal voornamelijk. Ik wil ze het liefste in juli eruit, maar dat is impulsief. Eerst onderzoek doen naar goede artsen die mijn kleine borsten mooi kan maken. Diana gabriels was een impuls geweest, goedkoop is duurkoop. Vandaar mijn aandacht ervoor. Ik wil ze na september eruit laten halen. Ik weet zeker dat ik er naartoe moet werken. Het is niet zomaar wat, borsten zijn zo mooi.
 4. Dat ging heel geleidelijk en kan niet meer voor me halen wanneer ik bepaalde symptomen kreeg. Het afgelopen half jaar merkte ik echt dat ik veel vergat, slechte concentratie en niet op woorden kunnen komen. Ook was ik regelmatiger meer angstig en sinds een jaar of twee is mijn libido met 70% afgenomen. Mijn huis heeft ook een opdonder gehad, heel bleek, veel jeuk op m'n huid en is mijn schaamstreek ook donkerder geworden. Ik ben nu ook een half jaar enorm moe en heb weinig put om iets te ondernemen.
 5. Ik heb zeker voor een andere optie na zitten denken, ik dacht aan monobloc. Maar het probleem daarvan is dat de omhulsel van het implantaat ook van siliconen is en de inhoud wel van zoutwateroplossing. Dus dan ben ik bang dat ik niet van mijn klachten af ga komen.
 6. Ik volg dit topic. Ik heb met een topic geplaatst https://www.borstenforum.com/topic/27205-dag-boobs/
 7. Lieve borsten, Alhoewel, ik een godsvermogen heb uitgegeven aan jullie vriendinnen. Maar nooit echt tevreden was met het resultaat, zeg ik jullie vaarwel. Jullie hebben mij langzaamaan ziek gemaakt, ik dacht dat het gewoon mijn lichaam was die wat ouder aan het worden is. Maar eigenlijk zijn jullie mij langzaamaan aan het vergiftigen. Alle pijntjes die ik ervaarde, de benauwdheid, de rare klachten, constant naar de dokter gaan voor bloed testen. Kwam ik uit bij een documentaire, ik dacht leuk boobbbiess, maar wat heeft "Moordtieten" mijn ogen geopend, ik heb eigenlijk g
 8. Ja, precies dat ga ik ook zeker doen. Bedankt voor je compliment! Vind dat echt lief om te horen.
 9. Ja precies, dat vind ik zo apart. In de begin fases was in wel iets blijer met mijn borsten. Ik moet het maar zo zien, ze zijn vééél groter dan wat ik eerst had. Dat is wat ik graag wilde. Dus nog 5 jaar met boobies leven die ik niet heel mooi vind, maar wel groot kan ik wel aan. Hiervoor was ik natuurlijk zowat plat en toen was ik echt heel ongelukkig.
 10. Ja ik snapje wel, ik ga in ieder geval nu een spaarplan voor mezelf opzetten om te gaan sparen. Ben nu 23 en wil voor m'n 28e een nieuwe BV 5jaar, dus dat is erg ruim genomen. Omdat ik erg benieuwd ben maar plastische chirurg van der Pot. Ga ik daar nu al langs, om mezelf wat 'bevestging' te geven wat wel en wat niet kan. Ik ga ondertussen veel onderzoek doen naar boobies en in de loop van de tijd ga ik ook naar andere plastische chirurgen.
 11. Gelukt, hij staat er bij als het goed is. Ben benieuwd of je snapt wat ik enigszins bedoel.
 12. Ik kijk even of het lukt om een foto toe te voegen aan mijn album!
 13. Ik had gewoon een totaal ander beeld van wat ik wilde. Ik stuur je dit linkje dan snapje enigszins wat ik bedoel. Lees maar wat er bij staat en hoe ze staan. Als ik geen BH aan heb dan staan ze recht vooruit, ik heb altijd het idee dat ik altijd een push-up BH aan heb en dat vind ik zo kut. Het zijaanzicht zonder BH is de bovenkant gewoon zo rond en bol in vergelijking met mooie peerachtige borsten. https://www.instagram.com/p/CI3W3bhFt6a/?igshid=1sh8ybud6b8b3
 14. Wauw Wauw meid, wat een mooie borsten! Dit is precies wat ik voor ogen had. Ze zijn perfect! Wauw wauw. Mooi natuurlijk. Ik zou ze graag willen laten zien. Je kan naar mijn album.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.