• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mima

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  133
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

44 Excellent

Over Mima

 • Verjaardag January 16

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  - krachttrainig
  - mijn nieuwe boobs
  - passie voor hardstyle en hardcore
  - festival liefde

Recente profielbezoeken

546 profielweergaven
 1. Ben benieuwd wat best-boobie te melden heeft! Hou me op de hoogte
 2. 400cc is natuurlijk ook al een vooruitgang wat je nu hebt! Kijk maar in mijn album, dan zie je wat ik had en nu heb met 400cc. Ik zou als ik jou was de 500cc nemen... Het accentueert zo te zien je rondingen die je nu al hebt.
 3. Ik vind dat 500cc beter bij u past! Dat viel mij meteen op... Qua verhoudingen met uw heupen. Ik vind u er dan slanker uit zien. Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening!
 4. Dat is fijn om te lezen... Ik heb precies hetzelfde!
 5. Even voorstellen

  Hey hey,, Ik had je graag willen verder helpen, maar helaas weet ik niet hoeveel klierweefsel ik had. Ook had ik bij een aantal klinieken gekeken en Diana Gabriels viel mij op de de goedkope prijs en recensies en de tv. Dus ik dacht tja, waarom ook niet de goedkoopste! Ik heb €2665,50 betaald. Je mag me altijd een privébericht sturen meid. Xoxo
 6. Even voorstellen

  Hey, Ik was erg onzeker over m'n borsten en voelde me daardoor erg onknap en helaas onzeker en schaamde me ervoor. Vroeger werd ik gepest , omdat ik een laatbloeiers was met het krijgen van borsten. Ik kom niet in aanmerking, omdat ik inderdaad te veel klierweefsel had. Ze wilde plat/ietsjes met bolling ... Helaas, maar gelukkig had ik het bedrag al bij elkaa. Ik kan niet wachten om over 3 weken mooie lingerie te bemachtigen, mooie shirtjes en jurkjes. Xoxo
 7. Even voorstellen

  Hey meid, Ik wil even zeggen dat ik destijds 19 was, nu net 20 ben geworden. Dus er is echt geen leeftijd aan gebonden wanneer je een borstvergroting wilde ondergaan. Maar inderdaad ik denk niet dat je snel in aanmerking komt. Ik had echt kleine boobss kijk, maar in m'n album en ik kwam ook helaas niet in aanmerking (klootzakken, oops). Xoxo
 8. Linker borst wil niet goed indalen

  Ben ook erg benieuwd hoe je borsten er nu uitzien
 9. Help! Advies nodig!

  Misschien kan best_boobie advies geven @best_boobie
 10. Eerste Bh na 6 weken herstel

  Leuk ik weet het nog niet. Waar had je de sale van Moschino gezien Heb je een album die ik kan I kijken
 11. Wat mooi! Ziet er prachtig uit. Wees er trots op. Oh wacht, dat ben je!
 12. Vandaag heb ik mijn controle gehad. 2 weken PO Met mij gaat het super goed eigenlijk! Weinig last van pijn soms heb ik last van mijn borstbeen, dat komt nog door het vocht. De hechtingen eruit halen was wat vervelend, maar ik heb het overleefd. Mijn bh mag ik nu openhouden met alleen de haakjes dus dat is fijn. Over twee weken mag ik langzaam beginnen met trainen van mijn benen en bovenlichaam ook rustig beginnen. De littekens zien er heel goed uit, aan de rechterkant was deze een beetje aan het bloeden. ook hoef ik geen littekencrème te gebruiken.
 13. Okay dat is mooi dat je daar niet heen gaat. Wie stond op de zwarte lijst?