Ga naar inhoud

Ikke2

Leden
  • Aantal items

    160
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ikke2

  1. Hi Lilly. 
     

    ik kom zelf van 70aa.1.60 en 51 kg. Wilde heel graag een volle B kleine C cup. Heb anatomisch achter de spier (ben in november geopereerd) ik kon kiezen tussen 235cc en 270cc. Heb ook heel erg getwijfeld. Vroeg me toen af wat ik het ergste zou vinden... heel mooi maar had groter gemogen of mooi maar vind het eigenlijk te groot. Op basis daarvan gekozen voor de kleinste maat van 250. 
    Ben er heel erg blij mee. Ben uitgekomen op een grote 70c of kleine 70d. Ben dus blij voor de kleinste maat te zijn gegaan.

    natuurlijk is elk lichaam anders en pakt het bij iedereen anders uit. 
    Heel veel succes morgen.  

  2. 1 uur terug, Tas zei:

    Hahaha, gaaf hè! Geen dikke matras bh’s meer, maar gewoon aan kunnen doen wat je zelf mooi vindt. Ben ook zo blij. Ik mag ook alles weer, hij vond dat alles er goed uit zag en ik heb ook nergens meer last van. Alleen als ik op mijn zij wil slapen, draai ik nog steeds automatisch terug 😂. Ik heb het hardlopen ook weer opgepakt en loop inmiddels weer 10 km, dat had ik 9 weken geleden echt niet kunnen bedenken. Hoe gaat het met jou?

    Ik heb nog een beetje last van pijnlijke borsten maar gaat steeds beter. Op mijn zij liggen is ook nog een beetje pijnlijk. Heeft denk ik nog tijd nodig. Zal dat Dinsdag eens vragen. Ik wil ook weer gaan hardlopen. Volgens mij mag dat nu weer. Ben jij meteen weer gaan opbouwen na de 6 weken? Heerlijk weer sporten. Had jij dat ook zo gemist? 

  3. 1 uur terug, Joyforlife zei:

    Bij mij is dat nu ook pas sins een week dat ik me er niet meer bewust van ben en dat het eigen voeld dus ik denk dat dit bij jou ook nog komt, ik dacht echt dat het zo voor altijd zou gaan voelen maar gelukkig niet. Ik denk dat de grootste verandering van gevoel is tussen week 4 en 5 . 

     

    Je hebt me wel weer gerust gesteld 😀 hoop dat dit bij mij ook gaat gebeuren. ik voel ze ook nog de hele dag een soort van samentrekken/tintelen. Een heel raar gevoel en beetje pijnlijk gevoel. 

  4. 20 minuten geleden, Boobcar zei:

    Po bh

     

    Hierboven de link van de bh 😉 ik vind het echt een hele fijne bh! Zit ook mooi laag dat vind je niet snel met een andere sport bh bv. Dus ik ben blij met deze 

     

    Fijn dat het goed wegtrekt! Bubbeltjes? Dat heb ik niet gevoeld/gehad. Maar goed kan misschien nog wel komen 😉

     

    Het gaat verder heel goed met me. Ben weer lekker dingetjes aan het doen en wil volgende week weer eens rustig aan gaan proberen te sporten. Maar heb besloten om eerst mijn huishoudelijke taken weer allemaal op te pakken voor ik ga sporten 😀

    Bedankt voor de link. Heb er meteen een besteld. Zag ook jouw foto’s. Wat ziet het er toch mooi uit! 

    • Like 1
  5. Op 30-11-2020 om 20:16, Bastiane17 zei:

    Hey Ikke,

     

    Ik wordt binnenkort teruggebeld door het Elkerliek om een afspraak te maken voor een consult. Voor dr Hawinkels was dit jaar geen plek meer voor consulten. Dat is op zich een goed teken. Hoe was jouw ervaring met hem? 

    Ik heb nog een ander consult gehad bij Kliniek Veldhoven daar werd 235cc aangeraden, anatomisch, voor de spier. Dat had jij ook toch? Hoe bevalt de maat jou? Mag ik vragen wat voor postuur je nu hebt? Ik ben 171 en weeg rond de 58 kilo, ik wil ze vooral naturel en passend bij mijn figuur.

    Op 8 dec heb ik ook nog een consult bij dr Verdonck in Belgie. Daarna kan ik wel een goede keus gaan maken denk ik. 

    Succes met het herstel alvast!

    Groetjes Bastiane

    Sorry dat ik nu pas reageer. Had je berichtje niet gezien. Ik ben bij dr Hawinkels geweest en dat is super goed bevallen. Hele aardige man en het resultaat is heel mooi. Ik heb mentor 235 cc anatomisch achter de spier. Ik ben 1.60 en weeg 50 kilo. Hoe zijn je ander afspraken verlopen? 

  6. Op 3-12-2020 om 13:47, Vannie zei:

    Gisteren zijn bij mij de pleisters en knoopjes van de oplosbare hechtingen weggeknipt. (Wat een fijn gevoel, gelijk minder spanning onder mijn borsten)

    Het ziet er helemaal goed uit en mocht gelijk beginnen met smeren van the scare retreat crème van Bergman 2x per dag en zacht insmeren. 
     

    * Op mijn vraag of ik geen borstband kon krijgen zodat ze misschien wat sneller dalen was het antw nee last alles vanzelf gaan. Geduldig zijn, het gaat vanzelf droppen en fluffen. 
    *Op mijn vraag of ik mijn borsten  moet masseren en of ik nu mijn  haar gewoon zelf kan wassen en kammen want dat lees ik veel, was het antw :

    Je zit op het borstenforum zeker? 😂

    uhm ja zei ik. 
    Reactie terug: laat je niet gek maken. En vergelijk jezelf vooral niet met een ander.  Bij de 1 duurt het proces wat langer en bij de ander korter. De 1 heeft meer last de ander nauwelijks last. Forum is leuk met lotgenoten maar iedereen zegt wat anders. Gevolg ze krijgen regelmatig telefoontjes met vragen/vergelijkingen met wat er op het forum is gelezen. 
    Ik liep de deur uit met de boodschap, luister goed naar je lichaam. Je lichaam geeft aan ja of nee. Belangrijkste is herstel van je lichaam. Give it time en je gaat zien hoe mooi ze worden. 
    In de auto besefte ik dat ik inderdaad ietwat obsessief bezig was met vergelijken van foto’s etc. Het zoeken  naar herkenning. Paar x per dag voor de spiegel. 
    Ik ben dus een soort van aan het afkicken. 🙈

     

    Ja daar heb ik ook last van haha. Steeds vergelijken met anderen en in de spiegel kijken. Denk idd dat elk lichaam anders is. 

  7. 11 minuten geleden, lottejanna zei:

    Die bubbeltjes heb ik ook gehad haha. Lukt het alweer bij jou om zelf te douchen enzo? En durf je alweer te fietsen? Ik heb eigenlijk geen pijn meer. Alleen als ik soms op mijn zij wil liggen, ligt dit niet helemaal comfortabel

    Ik kan wel weer zelf douchen. Fietsen nog niet geprobeerd 😀 autorijden gaat goed. Helaas mag ik nog niet op mijn zij slapen. Moet nog 3 weken wachten. Fijn dat je geen pijn meer hebt. Scheelt denk ik ook dat ik ze achter de spier heb. 

  8. 28 minuten geleden, lottejanna zei:

    Hoi meiden, inmiddels 2 weken en 6 dagen PO. Heb weer een nieuwe foto toegevoegd. De littekens zijn dicht, alleen aan beide buitenkanten voel ik het knoopje nog die niet helemaal is opgelost. De boobs worden steeds zachter en voelen steeds meer 'eigen'. Ben zo blij dat ik de stap heb gezet om het te doen :)

    @Ikke2 @Vannie hoe is het met jullie dames?

    Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat 😀. Bij mij zijn de boobs nog vrij hard en rondom de tepels pijnlijk. Ook voel ik steeds bubbeltjes of bewegen als ik me beweeg. Denk dat er gewoon nog vocht zit. Ook ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet. Heb jij ook nog pijn? 

  9. 15 uur geleden, Zoemertje zei:

    @Tas @Ikke2 dat is gewoon pech hebben en ja, ook wel een teleurstelling.

    In bh zie je het minder, maar in mijn blootje wel. En op foto al helemaal.

    Als ik mezelf zie is dat wel confronterend.

    En de borst voelt alsof ik nog kort po ben..alleen zonder de pijn 😅

    Zo zal ik nog 8.5 maand moeten rondlopen 

    Maar goed, er is gelukkig wel iets aan te doen 😌

    Echt vervelend dat je nog zo lang moet wachten maar idd ook wel heel fijn dat ze er iets aan kunnen doen. 

  10. 2 uur geleden, Boobcar zei:

    Ik heb de bh van de kliniek aan en deze zit inderdaad heelllll fijn! 

     

    Hoe gaat het met jou? Nog steeds zo bont en blauw? 

    Het blauwe is over aan het gaan naar geel dus trekt goed weg. Heb nog wel pijnlijke borsten maar gaat ook steeds een beetje beter. Heb ook steeds een soort bubbeltjes gevoel als ik beweeg. Heel raar gevoel maar heb hier gelezen dat meer dames daar last van hebben. Staat er in jou bh een merkje toevallig? Hoe gaat het verder met jou? 

  11. 4 uur geleden, Pien80 zei:

    Hoi Jojoo,

    Vervelend dat je zo misselijk geweest bent en last heb van de hechtingen. Ik lees graag even met je mee. Ik ben 2 dec geopereerd en heb mentor 240cc extra voor de spier gekregen. Ik vind de pijn meevallen maar vind het heel moeilijk in te schatten wanneer ik weer een beetje alles kan/mag doen zoals wandelen en lichte huishoudelijke taken.... ben ook benieuwd naar de ervaringen van anderen.

    beterschap en geniet van het resultaat!

    gr pien 

    @Pien80 ik heb Mentor 235 dual plane gekregen. Ik mocht na 2 weken weer een beetje lichte taken doen maar 6 weken niet tillen, sporten en mijn armen omhoog doen. Nu heb jij voor de spier dus kan best zijn dat het dan anders is. 

  12. 35 minuten geleden, Anns zei:

    Afgelopen woensdag was het zover ! 

    Uiteindelijk is het toch op mijn verzoek 380 cc geworden, maar heeft de chirurg er tijdens de operatie toch voor gekozen om dual plane te doen ipv voor de spier ivm bedekking aan de bovenkant. De huid wordt volgens hem dunner tijdens het ouder worden en aangezien ik 40 plus ben wilde hij het risico niet lopen dat je binnen een aantal jaren misschien de implantaten gaat zien. Dus het herstel zal nu iets zwaarder en langer duren dan ik gehoopt had.

     

    Verslagje:

    Ik moest om 07:30 melden en de operatie stond gepland om 09:00 uur. Mooi op tijd ivm nuchter zijn.

    Ik was enorm zenuwachtig, voor wat er ging gebeuren en de narcose. De operatie duurde ongeveer een uur begreep ik en richting 11 uur was is ongeveer weer wakker. Maar weet het niet precies meer. Ik mis 2 uur van die dag :) 

    Daarna van de uitslaap kamer terug naar de afdeling. Daar ben ik enkele uren gebleven en eerst had ik helemaal nog geen honger. Wel dorst. Ik voelde me ook nog wat duizelig. Later na het broodje en 2 koppen thee moest ik toch plassen en dat ging gelukkig redelijk goed.

    Rond 3 uur kwam de chirurg nog even langs en daarna mocht ik naar huis.

    Een schema van pijnstilling meegekregen en daar houd ik me braaf aan.

    De eerste nacht was niet zo fijn. Ik had mijn matras wat omhoog gezet met zo'n rugsteun eronder, ivm niet plat liggen wat ik hier overal las. Dat was wel lekker op zich, maar toch vaak wakker geweest.

    Maar dan..... je moet ook nog een keer weer uit bed in de ochtend. Wat een ramp. Zelf wassen en aankleden valt niet mee. Man en kinderen helpen gelukkig ook waar nodig.

    Ik had het olifant op de borst gevoel zeker en de kliniek bh zat ook behoorlijk strak. Geen pretje. Plus het gevoel dat alles stijf en stram is en dat het uitstraalt naar je armen en je rug. Ik loop zelfs als een oud vrouwtje door het huis heen en voel me nog niet zo soepel helaas.

    Het is nu einde van de 3e dag en ik hoop dat het vanaf nu beter gaat. Ik durf mijn armen enzo ook nog niet goed te bewegen omdat alles zo strak en stijf voelt.

     

    Mijn borsten staan nu nog redelijk ver uit elkaar vind ik zelf en ik heb nog geen zin gehad om foto's te maken.

    De eerste paar dagen zijn het zwaarst om door te komen hoop ik toch ?

    Ik kan niet wachten totdat er een paar weken voorbij zijn haha !

     

    Ik ben 19 november geopereerd. 235 cc dual plane. De eerste 5 dagen vond ik zwaar maar daarna ging het snel elke dag wat beter. Ben nu 15 dagen po en heb nog wel wat pijn maar niet zo heel veel. Gisteren zijn de pleisters verwijderd en het ziet er super netjes uit. 
    Jij in ieder geval gefeliciteerd met je boobies en nog heel even vol houden. Zal echt steeds beter gaan. 

  13. 15 minuten geleden, Nog even wachten zei:

    Het ziet er echt wel rustig uit gelukkig.

    het herstel moet je echt inderdaad wel een tijd voor rekenen hoor. Ik droeg na 6 weken wel weer af en toe een beugelbh. Gewoon rustig opbouwen. maar ik merk nog steeds dat na een uurtje of 6 ik liefst terug wil naar een sportbh. mijn arts gaf ook aan dat de huidgevoeligheid tot wel een jaar aan zal blijven. maar ze gaan echt wel verder eigen voelen hoor, maar geef het de tijd, je bent nog relatief kort po en je borsten gaan nog jaren mee. 

     

    rustig opbouwen en een goede sportbh doen wonderen. ik heb met hardlopen nog wel dat ik het niet super fijn vind, maar met fitnessoefeningen of fietsen heb ik nergens last van. Luister naar je lichaam, zeker in het begin

    Zal ik zeker doen. Is ook een beetje het idee van 6 weken niks doen en dan in eens weer beginnen/opbouwen. Welk merk sport bh heb jij? Ik had 70aa dus nooit echt een sport bh nodig gehad 😂

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.