Ga naar inhoud

Diana1984!!

Leden
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Diana1984!!

  1. Hoi @Mac, je hebt helemaal gelijk. Vanaf mijn telefoon is het ook zo onoverzichtelijk. Had je hiervoor Anatomische proteses? 

    Hoe is het met je? heb je veel last van mijn gehad?

     

    En @Shanmil Zou ik met jou mogen meekijken?

     

    Zelf twijfel ik nog steeds of ik voor de ergnonomix full of gewoon round moet gaan. Round vind ik soms net 2 ballen die erop geplakt zitten alleen het volume bovenin vind ik wel mooier.

     

     

  2. Op 5-1-2021 om 18:32, Shanmil zei:

    Hi Mac!

     

     

    23 dec ben ik geopereerd bij dr van Selms, 375cc en 400cc motiva ergonomix full. Ben wel iets zwaarder dan jij (168cm en 63kg). Ik zal je toevoegen aan mijn album. 
     

    Mijn ervaring met de kliniek en arts is tot nu toe vlekkeloos en heel er goed! Herstel gaat ook voorspoedig. 

     

    Liefs

    Mag ik ook een kijkje nemen in je album? Op 4 maart wordt ik geopereerd door Dr. van Selms

  3. Op 4-1-2021 om 22:23, Flowerbloempje7 zei:

    Lief dat je het vraagt! 😘 Ik zal weer even een update plaatsen. 

     

    Vandaag precies 2 weken PO. Vanaf 7 dagen liep ik ineens rechter op zonder pijn. Ik hoefde niet meer zoveel te rusten en kon op visite zonder te creperen van de pijn. Dag 8 kon ik mijzelf aankleden (op trui na), mijzelf weer tanden poetsen en zelfs eigen haren gewassen in de spoelbak. Overgestapt op alleen paracetamol vanaf dag 8. 

     

    Gisteren thuis een beetje aan het opruimen geweest. Wel hele lichte dingen en niet hoog. Maar na een uur voelde ik steken. Uiteindelijk maar weer op de bank beland en weer het maximale paracetamol op een dag. 

     

    Vandaag voor het eerst gewerkt. Lekker rustig aan gedaan en echt alleen het noodzakelijke en lichte dingen getild. Veel hulp gehad van de lieve peuters die al te graag juf wilde helpen met tafel dekken ect. Fijn! Had een werkdag van 8 tot 6, maar rond half 3 ging ik wel even dood van de pijn. Steken en de zijkanten van mijn borsten voelden beurs. Alsof er iemand heel hard zat te drukken op een blauwe plek. Uiteindelijk mijn borstband af gedaan en voelde gelijk verlichting. Met borstband was ik de laatste uren niet doorgekomen op het werk. Elke stap kon ik wel huilen van de druk en steken. 

     

    Einde van de dag met de kindjes een klein blokje om geweest. Ik voelde weer de enorme gespannen spieren en druk bij elke stap. Dit had ik tot dag 7 ook waardoor ik voor overgebogen liep. Was zo blij daar vanaf te zijn. Maar is nu weer terug dus... Ik las in je eigen topic dat jij hier nu ook last van hebt :( @GlitterMermaid.. vervelend he! 

     

    Vanavond dus letterlijk niks gedaan en zelfs vriendlief mijn kopje thee laten tillen. 

     

    De hechtpleisters mochten er vandaag af, omdat ik van ver kom doe ik dit zelf en heb ik morgen telefonisch contact met van Selms. De pleisters er af halen vond ik zo spannend. Ik ben bijna flauwgevallen zelfs. Voelde akelig en gek. Toen ik zag dat er een draadje uit stak en die onder mijn borst zat ging ik bijna even van de wereld. 😂 Wat eindigde in een enorme lachbui van mijn vriend en ik. Maar ze zijn er af. Ik vind het zo'n naar idee dat er nu iets uit steekt en dat er niks tussen de wondjes en bh zit. Probeer dit los te laten maar oh, liever weer pleisters er op. 

     

    Lekker lang verhaal ook weer 😂. Maar ik heb zoveel aan alle uitgebreide verhalen van vrouwen hier die stap voor stap hun herstel proces delen. Hoevaak ik hier wel niet alle symptonen heb zitten typen in de zoekmachine haha! 

     

    Al met al ben ik oprecht zo verliefd op de nieuwe meiden, ze zijn al zo natuurlijk en mooi. Niet te herkennen aan hoe ze tot dag 4 waren. Nieuwe foto toevoegen is nog niet gelukt trouwens. 

     

    Zo zien de littekens er nu uit. Ik had trouwens verwacht dat ze kleiner zouden zijn. Motiva plaatst altijd foto's van minimum scars. Nu heb ik wel veel cc er in, maar zo groot had ik ze voor motiva niet verwacht. Vriend hoopt zo dat ze straks niet meer gaan opvallen..

     

     

    20210104_214617.jpg

    20210104_214604.jpg

    Hi, van harte met je nieuwe boobs! Zo te zien is het heel mooi gehecht.

     

    Ik lees al een tijdje in stilte mee. Ben zelf 2 weken  geleden bij dr. van Selms op consult geweest. Wil me graag door hem laten helpen. Heb 15 jaar geleden protheses laten plaatsen waarvan er 1 nu lek is, tijd voor een wissel dus. 

     

    Zou ik met je mee mogen kijken jn je album? Ik ga wsl. voor motiva round full 450 en 500 ivm volume verschil.

  4. Op 3-1-2021 om 10:34, Mac zei:

    Hey Diana, lastige keuze, het. Vooral doordat je  niks kan passen is het toch moeilijk om een voorstelling er van te maken. 

    13 januari heb ik een prothesewissel van 260cc anatomisch naar motiva 400cc ergonomix high bij Selms.

    Bij het consult heb ik aangeven dat ik het erg mooi zou vinden als me borsten wat dichter bij elkaar zouden komen, Selms gaf aan dat ze me de vorige keer te weinig cc hebben gegeven waardoor mijn cleavage gap te groot is. Dus hij rade me aan voor maatje meer te gaan dit wil zelf ook graag. Ik ben net zo lang als jou maar 53 kg dus wil ook niet te groot. Ik zal je toevoegen aan me album dan kan je na de 13e kijken. Weet je al welk type prothese jij krijgt? O ja, en side boobs bedoelen ze de ronding van je borst ten aanzien van je contour, dus dat bolling er iets voorbij komt. Succes met je keuze.

    Voor jou is het bijna zover! Al zenuwachtig? Ik neig naar Motiva round full 500 cc, wsl komt er dan links 450cc ivm verschil in de maat.  Vond het consult met dr van Selms wel heel plezierig. Omdat ik het deels vergoed krijg is de aanvraag naar de verzekering gegaan, zodra die akkoord heeft gegeven ontvang ik een offerte met een restantbedrag en kan ik een operatie inplannen.

     

  5. Op 3-1-2021 om 09:56, Fiore76 zei:

    Alles is goed gegaan, al valt het herstel me wel zwaar, nu 2,5 weken later nog erg moe. Gelukkig heb ik nog tot februari om helemaal te herstellen. Had 6 weken vrij gepland.

    Ik voeg je toe!

    Wow wat zijn ze mooi geworden. Welk merk heb je? weet je nog hoe breed je vorige waren en hoeveel cm je nieuwe zijn?

  6. Op 30-12-2020 om 10:43, Fiore76 zei:

    Hi!

    Ik heb exact dezelfde protheses als jij gehad, 2005 geplaatst vóór de spier.

    17 dec j.l. ben ik geopereerd door drs. Smulders bij de Velthuis Kliniek en heb ik 550 cc dual plane gekregen. Ben tot nu toe tevreden. 

    Lees vooral veel operatieverslagen van prothesewissels. Dit heeft mij goed geholpen. Ik twijfelde erg en heb nog twee keer een consult gehad na het eerste advies.

    Succes met je beslissing! Groetjes Es

    bedankt voor je reactie. Nog van harte met je nieuwe boobs! Is alles goed gegaan? Heb je ook een album zodat ik mee kan kijken?

     

    Zo lastig om de juiste maat te kiezen, zo te lezen hebben heel veel dames hier moeite mee. 

  7. Hoi allemaal, 

     

    Na een tijdje rond gesnuffeld te hebben is het nu tijd om mezelf bloot te geven.

    Heeeel lang geleden, inmiddels 15 jaar, zijn mijn borsten vergroot. Destijds gekozen voor Mc Ghan St-410 280 gr. dual plane bij Dr. d'Hondt in Tongeren.

    Inmiddels, 2 kids en wat zwaartekracht verder is het tijd voor een wissel.

     

    Twee maand geleden kreeg ik klachten. Heb een echo en een MRI laten maken waarin een scheurtje zichtbaar was. Op medische indicatie wouden mijn oude protheses  (als het goed is.. wacht nog op goedkeuring van de verzekering) eruit gehaald.

     

    Vandaag op consult geweest bij Dr. Selms. Mijn borsten staan er bij als 2 bezopen protheses die beide een andere kant op kijken. Niet heel florisant, daarnaast is 1 borstplooi 2 cm te hoog waardoor mijn borst ook 2 cm te hoog eindigt. Allemaal te fixen volgens Dr. Selms dmv mijn pocket opnieuw maken met wat hechtingen bovenin.

     

    Mijn borst heeft hij gemeten en hij kwam op 12 cm breed en 11 hoog (ik weeg ong. 65 kg en ben 1.67 lang).

    Ik heb mijn ladies niet helemaal gelijk waardoor hij adviseerde 400 cc & 425 cc. Had zelf iets meer in gedachten, rond de 450 cc. Hoe is dit bij jullie gegaan? Twijfelde jullie ook over de maat? mag ik eens bij jullie mee kijken? En ik kom regelmatig het woord side boob tegen, wat is dat precies? 

     

    Al met al, aangenaam:)

     

    x Diana

     

     

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.