Jump to content

Diana1984!!

Gold Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Diana1984!!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mag ik ook een kijkje nemen in je album? Op 4 maart wordt ik geopereerd door Dr. van Selms
 2. ik heb nu McGham 410 ST 280cc aan beide kanten. Ga snel fotos maken vab hoe het nu is😊
 3. Hi, van harte met je nieuwe boobs! Zo te zien is het heel mooi gehecht. Ik lees al een tijdje in stilte mee. Ben zelf 2 weken geleden bij dr. van Selms op consult geweest. Wil me graag door hem laten helpen. Heb 15 jaar geleden protheses laten plaatsen waarvan er 1 nu lek is, tijd voor een wissel dus. Zou ik met je mee mogen kijken jn je album? Ik ga wsl. voor motiva round full 450 en 500 ivm volume verschil.
 4. Voor jou is het bijna zover! Al zenuwachtig? Ik neig naar Motiva round full 500 cc, wsl komt er dan links 450cc ivm verschil in de maat. Vond het consult met dr van Selms wel heel plezierig. Omdat ik het deels vergoed krijg is de aanvraag naar de verzekering gegaan, zodra die akkoord heeft gegeven ontvang ik een offerte met een restantbedrag en kan ik een operatie inplannen.
 5. Wow wat zijn ze mooi geworden. Welk merk heb je? weet je nog hoe breed je vorige waren en hoeveel cm je nieuwe zijn?
 6. bedankt voor je reactie. Nog van harte met je nieuwe boobs! Is alles goed gegaan? Heb je ook een album zodat ik mee kan kijken? Zo lastig om de juiste maat te kiezen, zo te lezen hebben heel veel dames hier moeite mee.
 7. Zou ik met je mee mogen kijken? sta ook op het punt om te wisselen. twijfel alleen over de maat
 8. Hoi allemaal, Na een tijdje rond gesnuffeld te hebben is het nu tijd om mezelf bloot te geven. Heeeel lang geleden, inmiddels 15 jaar, zijn mijn borsten vergroot. Destijds gekozen voor Mc Ghan St-410 280 gr. dual plane bij Dr. d'Hondt in Tongeren. Inmiddels, 2 kids en wat zwaartekracht verder is het tijd voor een wissel. Twee maand geleden kreeg ik klachten. Heb een echo en een MRI laten maken waarin een scheurtje zichtbaar was. Op medische indicatie wouden mijn oude protheses (als het goed is.. wacht nog op goedkeuring van de verzekering) eruit gehaald.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.