Ga naar inhoud

Bibiza

Leden
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bibiza

  1. On 7/27/2020 at 2:25 PM, MommyB said:

    Hallo!

     

    Ik heb 3 weken geleden 215CC anatomische prothesen laten plaatsen door middel van de Dual-Plane techniek door F. Kingma die momenteel in het Medisch Centrum Boerhaave opereert.

     

    Direct op de uitslaapkamer merkte ik dat één van de prothesen véél hoger zat dan de ander. Inmiddels is de andere (linker) mooi aan het indalen, maar dat maakt het verschil steeds groter, gezien de rechterkant nochtans op diezelfde plek blijkt als 3 weken geleden. Het volume zit dan ook aan de bovenzijde van de borst, in plaats van aan de onderzijde. Vanaf de zijkant is links een mooie druppel en rechts een heksenneus met een enorme bobbel bovenin. Als ik voel vanaf mijn sleutelbeen, dan voel ik de prothesen ook eerder rechts.

     

    Ik heb dit bij de nacontrole aangekaart, evenals mijn zorg van een mogelijk gedraaide prothesen, maar er was niets om mij zorgen over te maken. Weer een week later heb ik telefonisch mijn zorgen geuit en vandaag heb ik gemaild (is nog niet op gereageerd). Ik raak erg onzeker hierdoor :( .

     

    Ondanks dat ik veel lees over geduld hebben etc., heb ik er niet echt vertrouwen in dat dit goedkomt. Óók vooral, omdat bij beide borsten de littekens precies in de plooi van nu vallen en ik niet kan indenken hoe een borstplooi zou kunnen zakken. 

     

    Komt dit goed? Én is er iets wat ik kan doen om het mijn rechterborst te ''helpen'' met indalen. Ik draag dag en nacht een goede sport-bh, waarvan ik het rechter bandje losser zit dan de linker.

     

    Groetjes,

     

    MommyB

    Hi!! Hoe is het ondertussen?

  2. Just now, Vannie said:

    O echt , hoe hebt een borstband vanaf het begin. Heeft hij het nooit overgehad met mij. Ik lees het hier regelmatig. 
    Ik moet woensdag voor controle en verwijderen tape/hechtingen. Als het dan nog steeds zo hoog is ga ik vragen of het nodig is. 
     

    Bergman Clinics, W. Melenhorst. Heel fijne man ook, duidelijk. Ook erg fijne ervaring met Bergman. 

    Jaa, hoog geplaatst ( ik ben vrij klein, 1.57) dus dat zit al snel hoog hahah. Dus moest gelijk se borstband om.  Maar zit al een enorm verschil in met dag 1. Hoop dat ik m na de controle wel af mag.

  3. 1 minute ago, Vannie said:

    Ik ben er nu al heelll blij mee maar pas als ze op hun plekje vallen/zitten en dus mooi vallen, denk ik dat ik dat gevoel zal hebben. 
    lees overal dag ze moeten droppen en fluffen en PC had mij dit ook van te voren verteld maar toch is de spanning er of dit bij jezelf ook gaat gebeuren. Lees toch hier en daar af en toe een post over borstband omdat ze niet dalen of niet echt daken omdat ze te hoog zijn geplaatst etc. 
     

    alles staat nog strak op spanning. Implantaten zelf voelen zacht aan als ik er zachtjes op druk. 
     

    Dus voorlopig houden wij onze obsessie.😀 
     

    Waar ben jij geholpen? 

    Haha ja snap helemaal wat je bedoeld! Ik draag vanaf het begin een borstband, die moet ik 2 weken om hebben. Moet zeggen dat het me niet stoort, heb u eerder als ik hem afdoe voor douchen of eeeeventjes rust dat t onveiliger voelt ofzo. Heel apart. Maar denk dat het daardoor ook snel afneemt. Verder heb ik geen blauwe plekken of iets.

     

    Ik ben geholpen in kliniek veldhoven door dr. Schiettecatte. Erg prettige man! Jij?

  4. 19 minutes ago, Vannie said:

    Nu ben ik helemaal super nieuwsgierig naar je boobs. We zijn 2 dagen verschil PO. 
     

    wel blij met je nieuwe vriendinnen ? 
     

    Lijken wel iets groter bij mij nu. Minder plat maar wel nog hoog. 

    Bij mij zijn ze ook vrij hoog hoor nog. Maar steeds als ik mn bh uitdoe, zie ik toch wel iets verschil. Heb ook het idee dat naarmate ze zakken het steeds iets voller wordt. Ik ben echr heel blij met de maat. Nu kon ik volgens de pc ook niet groter, maar dat had ik ook zeker niet gedaan. Ik wilde mooie ronde borsten, maar wel op zo manier dat mensen me nog wel in mn ogen aankeken haha.

  5. 38 minutes ago, Willsx said:

    @veel Hoi hoi, leuk dat je het avontuur aangaat! 
     

    Ik denk dat je inderdaad vooral heel rustig aan moet doen! Ik heb zelf een heel fijn herstel gehad tot nu toe, maar ik lees ook veel verhalen van dames die veel last hebben en het een stuk pittiger ervaren. 
     

    Ik denk dat het zeker een voordeel is dat je nog thuis woont, dan is er gelukkig wat hulp aanwezig! Ik had van de laxo limonade van roosvicee gekocht want ik vond het gebruik van laxeermiddelen wat heftig en deze limonade zit er een beetje tussenin. Maar het is net wat je zelf fijn vind!
     

    Ik ben 21 oktober geopereerd en nu dus 5 weken PO, heb ook mentor dual plane, maar dan 350cc. Ik zal je toevoegen aan mijn album dan kun je eens een kijkje nemen.

     

    Alvast veel succes!!

    Hi! Kan ik ook kijken? Ik heb mentor 340 dual plane en ben benieuwd hoe het er na 5 weken uitziet:)

  6. On 6/8/2020 at 1:53 PM, Savien said:

    hi ! Ik zal je toevoegen aan mijn album, ik heb 375cc high profile ronde protheses. ben dinsdag geopereerd en heel tevreden ! 

    ben 59 kilo en 1.82m

    als je vragen hebt of iets kan je me altijd een berichtje sturen

    Hi! Kan je mij ook toevoegen? Ik ben net 10 dagen po, en zou graag willen zien hoe het bij anderen eruitzien. Ik ben hier vrij nieuw, hoe kan ik dit bekijken?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.