Ga naar inhoud

__sanne

Leden
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door __sanne

  1. 1 minuut geleden, Veerveertje zei:

    Lastig hè! Ik zou voor de grotere optie gaan. Alles went zo snel qua formaat.

    Ik heb zelf ronde protheses, 300cc dual plane en ik heb 12 cm breedte en 3,6 cm projectie. Als het had gekund had ik ze zeker groter gewild. Mocht je willen kijken hoe het er bij mij uit ziet, hoor ik het wel! :) 

    2 uur geleden, __sanne zei:

     

    Ja graag! Thnx voor je reactie;)

  2. 12 minuten geleden, pambbg zei:

    Hi sanne!

     

    Blijft een super moeilijke keuze hè! Heb je wel iets kunnen passen? Denk het niet.. Kon ik nl ook niet omdat ik voor een wissel ging.

    Je gaat volgens mij voor de Motiva hè? Had ik ook eerst. 
     

    Je moet je goed afvragen wat je wil. Meer projectie, meer bolling of breder.. Of een combinatie .. Mis je een cleavage omdat je aangeeft breder te willen? Mis je de bolling van boven?

     

    Ik wil je niet laten twijfelen hoor, maar ik werd geadviseerd om te kijken naar Wouter van der Pot. 
    Ik heb eind 2017 m’n eerste bv gekregen van Laura Zaal. Ze heeft me toen 280 cc geadviseerd (medium height, moderate profile) met een projectie van 4.2.

    Eigenlijk miste ik al snel m’n cleavage en de bolling bovenop. Ik had zo graag iets meer willen bereiken. Ik heb 2 jaar gebaald en uiteindelijk begin dit jaar de stap gezet voor een consult.

    Was meteen verkocht. 
    Nu 2.5 week verder heb ik een wissel gekregen en heb ik nu 500 cc (round, 5.3). 
    Ik vond het echt reuzegroot klinken en ze zijn natuurlijk een stukje groter maar ze passen zoveel beter bij mijn lijf.

     

    Wat ik heb onthouden, bij twijfel kies voor groter. En onderzoek meer opties!

    Mocht je foto’s willen zien, let me know..

     

    Heel veel sterkte!!

    Ohh ja ik wil nog wel foto's van je zien,  gaat het goed?? Ja ik mis de bolling aan de bovenkant, Heb nu medium profiel.  Weet dus niet of plus profiel genoeg bolling geeft voor mijn zin. 

    Jij nergens last van gehad? 

  3. Ohh dames ik ben echt erg maar wil nogmaals jullie advies.  Donderdag staat mijn wissel gepland.  Heb nu 245cc anatomisch (11,5cm breed en protectie van 4cm) 

    Ik heb 330cc in optie staan, omdat ik had aangegeven iets breder te willen, maar wil eigenlijk ook meer bolling. Ze zijn moderatie plus profiel en zou dan een projectie krijgen van 5,1. 

     

    Nu twijfel ik of dat plus profiel wel echt meer bolling geeft of dat ik toch niet breder moet gaan maar dezelfde maten houd en dan naar 345cc, dan krijg ik een projectie van 5 8... 

     

    Daarnaast zit ik te denken wat als ik nu voor rond ga.. misschien is dat wel meer wat ik wil. . 

     

    Kortom.. ik weet het niet.  Dinsdag belt mijn pc mij nog 1x en dan moet ik de definitieve keuze maken. 

  4. 5 minuten geleden, pambbg zei:

    Lief dat je ernaar vraagt! Is echt heel goed gegaan..

    Heb dinsdag vrijwel geen last gehad en lekker een nachtje gebleven. Niet écht geslapen maar helemaal ok..

    Gisterochtend opgehaald door m'n man en lekker in de tuin gelegen..

    Merkte gister einde dag dat ik een beetje rillerig werd en verhoging had. Maar na een gesprek met de pc bleek dit volkomen normaal.

    Vannacht kon ik m'n draai niet helemaal vinden door rugpijn. Lig nu lekker op de bank televisie te kijken. Niks voor mij om rustig aan te doen,maar ik ga het er wel even van nemen. M'n 2 kindjes zijn logeren en komen morgenmiddag pas weer terug.

    Als ik het vergelijk met de eerste keer voel ik me veel beter. Ik sta veel meer rechtop en heb echt minder last.

    Even die eerste dagen doorkomen.

     

    Sta jij achter je besluit?

    Ach klinkt goed! Ja dat slapen is een ding he zeker met die warmte nu.  Nee ik sta niet geheel achter mijn besluit.  Mijn pc gisteren nog aan de telefoon gehad. Hij zei dat 390 voor mijn lichaamsbouw waarschijnlijk echt groot zal zijn (omvang 68cm) en voor mijn rug vooral ook. Dus zal toch echt de 330 worden.  Hoe veel heb jij nu ook al weer erbij gekregen?

     

    Lekker rustig aan doen he!

  5. 3 minuten geleden, pambbg zei:

    Ik ga naar Blooming en word geopereerd door Wouter van der Pot.

    Ik ben eind 2017 geopereerd door Laura Zaal (Velthuis) en was super tevreden, al vond ik wel dat ze na een halfjaar al echt te klein waren.. Misschien ook gewenning.

    Af en toe heb ik iets aan en moet ik ze bijna zoeken.. M'n deco is helaas te breed..

     

    Via dit forum kwam ik bij Wouter terecht en hier ben ik super fijn behandeld.

    Ik wil iets breder en meer projectie.

    Nu heb ik Mentor 280 cc anatomisch (12 cm breed en 4.2 projectie) en ik krijg Motiva 500 cc full ergonomix round (13 cm breed en 5.3 projectie).

    Ik heb mega veel online gezocht en probeer niet te vergelijken omdat ik de voorsituatie niet ken, maar ik blijf het spannend vinden. Af en toe denk ik, is het niet te groot??

    Heel herkenbaar! Heb je al een datum? Ik vind het nu al weer spannend haha.

  6. 7 uur geleden, Ld1234 zei:

    Ik zou voor de 390cc gaan!

    Ik heb zelf een wissel gehad van 290cc naar 450cc. Je went er heel snel aan hoor. Ik heb nu een projectie van 5,1cm. Helaas ging er nu niet meer in of ik moest motiva corse implantaten pakken maar dat vond mijn pc te porno en dat zet hij niet graag🤷🏼‍♀️.

    Ben benieuwd naar je keuze!

     

    Liefs,

    LD

    Dan heb jij een breder implantaat ik zou met de 330 ook op 5,1 projectie komen.  Mijn pc noemde de 390 'heftig', met een projectie van 6cm. Hij is meer van de natuurlijke look, net zoals die van jou begrijp ik.  

    Had je trouwens na je wissel veel pijn, vergelijkbaar met de eerste keer? Mijn pc zegt dat het herstel makkelijker zou gaan. 

  7. 2 minuten geleden, Nog even wachten zei:

    zit er niet nog iets tussenin? dus dat je rond de 360 uitkomt. Het verschil in projectie (1,1 of 2 cm) is wel een erg groot verschil. Sommige dames spreken ook af dat de chirurg met een sizer op de operatietafel kijkt wat het mooist is.

    Oké nee ik moet 3 weken van te voren beslissen welke ik wil.  Dit waren de opties als ik breder zou willen.  Anderen worden te breed of hoog werd mij verteld.  Wat er dan nog tussenin zit is 345. Dan houd ik dezelfde breedte en hoogte,  projectie is dan 1,8cm.

  8. 1 minuut geleden, Nog even wachten zei:

    Dank je wel! 

    Ja bij mijn zou er dus ook 150 gram bijkomen. Achteraf had ik het wel aangedurfd, maar goed je weet niet alles van tevoren he. 

    Ik denk dat je voornamelijk met meer breedte veel zou winnen. Maar wat wil je zelf, welke look? Mag het wat meer vooruitsteken of liever wat meer ingetogen?

    Ja je raakt er ook zo snel aan gewend he. Zou me nu al echt niet meer in kunnen denken dat ik 'plat' was haha.  

    Ja ik wil ook wel meer volume, Nu zijn het meer van die puntjes,  zou meer wat boller/ voller willen om ook zonder bh een mooie vorm te hebben.  

  9. 1 minuut geleden, __sanne zei:

    Oké nou ze zijn in ieder geval heel mooi!

    Ja ik ben bang dat als ik de 330 pak (plus profiel) dat het dan meer 'puntjes' worden. Haha. 

    De ene keer denk ik idd nou die paar cc extra zal toch niet meteen zo zwaar worden, maar is natuurlijk wel 2x 60 wat er dan bij komt.  

    En met de 330 zou ik er 1,1cm in protectie op vooruit gaan en met de 390 meteen 2 hele cm. Klinkt zo veel 🙈

  10. 4 uur geleden, Veerveertje zei:

    Ik zie op jouw profiel ergens een toegevoegde foto aan een galerij, als je het over die foto hebt, dan weet ik dat je die bedoelt.

    Dat is een vrij bescheiden cup nog steeds. 245 cc is vrij bescheiden. Ik persoonlijk denk dat 390 cc prima moet kunnen, maar ik ben geen pc dus kan het niet inschatten.

    Of dat te overdreven wordt is denk ik een kwestie van smaak en een kwestie van jouw lichaamsbouw. En neem je het dual plane of voor de spier?

    Ik hou van sideboobs én van cleavage, dus ik zou zeker voor die 390 cc gaan. 

    Dankjewel voor je reactie.  Het is inderdaad bescheiden,  maar kon eerst niet meer in.  Heb dual plane en dat zou het nu weer worden.  Hoeveel cc heb jij zelf? En hoe breed?

  11. Help! 

    Ik ben nieuw hier dus hoop dat dit lukt zo met het bericht en de foto op mijn pagina om mijn situatie te tonen. 

    Ik moet deze week gaan kiezen welke implantaten ik wil voor mijn wissel.  Zoals jullie zien heb ik best veel ruimte tussen mijn borsten.  Ik wilde een wissel om wat breder te gaan,  maar ook meer volume. Nu twijfel ik heel erg of ik wel breder wil.  Wordt dit niet te overdreven? Heb nu 245cc 11,5 cm breedte.. ik zou kunnen gaan naar 330cc moderatie plus profiel 12cm breedte of 345cc high profiel.  Dan houd ik dezelfde breedte. Óf 390 cc 12 cm breedte high profiel.  De laatste was degene die ik eigenlijk zou willen maar heb veel rugklachten dus twijfel sowieso of dat dan niet te veel is (en de arts ook). Nu twijfel ik ook of ik de breedte wel wil vergroten omdat het dan ook aan de buitenkant breder wordt en ik niet weet of dit er mooier op word.. 

    Ohh ik ben zo erg. Maarja het is niet iets wat ik wil blijven doen natuurlijk,  wil het nu wel écht goed hebben.  Dus hoop dat jullie me wat kunnen adviseren!

  12. 7 minuten geleden, Raven zei:

    @__sanne die laatste? Ik weet het niet,dat staat er helaas niet bij

    Help! 

    Ik doe het maar even zo.  

    Ik ben nieuw hier dus hoop dat dit lukt zo met het bericht en de foto op mijn pagina om jullie een beeld te geven van mijn situatie.  

    Ik moet deze week gaan kiezen welke implantaten ik wil voor mijn wissel.  Zoals jullie zien heb ik best veel ruimte tussen mijn borsten.  Ik wilde een wissel om wat breder te gaan,  maar ook meer volume. Nu twijfel ik heel erg of ik wel breder wil.  Wordt dit niet te overdreven? Heb nu 245cc 11,5 cm breedte.. ik zou kunnen gaan naar 330cc moderatie plus profiel 12cm breedte of 345cc high profiel.  Dan houd ik dezelfde breedte. Óf 390 cc 12 cm breedte high profiel.  De laatste was degene die ik eigenlijk zou willen maar heb veel rugklachten dus twijfel sowieso of dat dan niet te veel is (en de arts ook). Nu twijfel ik ook of ik de breedte wel wil vergroten omdat het dan ook aan de buitenkant breder wordt en ik niet weet of dit er mooier op word.. 

    Ohh ik ben zo erg. Maarja het is niet iets wat ik wil blijven doen natuurlijk,  wil het nu wel écht goed hebben.  Dus hoop dat jullie me wat kunnen adviseren!

  13. Op 18-6-2020 om 08:40, Raven zei:

    Ik ben echt aan t aftellen nu!

    Merk wel dat de twijfels al een beetje toeslaan; kies ik wel de juiste chirurg? Krijg ik niet te weinig (zie dat dr vd Weij bijna niet boven de 400cc doet) voor mijn lijf? Maargoed, slaat natuurlijk nergens op want hij weet heus wel wat hij doet.

     

    Ondertussen wel een hoop boobies bekeken en weet wel goed voor wat voor resultaat ik wil gaan. Ik vind de resultaten van @Cynt90 en @Boobylicious erg mooi en die zijn beiden bij vd Weij geweest. 
     

    Daarnaast op zijn insta deze gezien en vind ik ook enorm mooi: 

    maar die dame had wel iets meer borst als ik in haar voorsituatie. 
     

    en als laatste beetje verliefd geworden op deze meisjes (al zijn die wel echt beetje aan de grote kant, maar vind de vorm en de mate van hang zo mooi) 

     

     

     

     

    7066E618-04BD-4868-B1FB-486BCB3A21FE.png

    Is dit anatomosch high profiel?

  14. 7 uur geleden, Connor zei:

    Rugklachten zijn niet niks natuurlijk, maar zouden die 60cc meer het verschil geven?

    Een rechte houden is natuurlijk alles en rugspieroefeningen om te versterken.

    ik zou voor de 390 gaan en uw rug verzorgen met sterk te maken!

    Groetjes C.

    Dankjewel voor je reactie.  Ja dat weet ik dus niet,  is 2x 60 natuurlijk maar geen idee of dat het verschil zou maken.  

    Ik heb nu matig profiel.  Die 330 zijn medium plus profiel , weet jij toevallig wat het verschil is?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.