Ga naar inhoud

Shanmil

Leden
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Shanmil

  1. 6 hours ago, best_boobie said:

    Inderdaad, de maten die je via meten tegenkomt, komen niet overeen met de maat die je nodig zult hebben. Dus beter passen in de winkel. En afhankelijk van je omtrekmaat, zou ik zeggen: vind je zelf dat je een C hebt, dan kun je met een 70 omvang een 70E bestellen om te passen, met een 75 omvang een 75D
    Om even een voorbeeld te geven...

     

    Er zijn hier trouwens vaker vragen over geweest op het forum, iets dat niet echt te verklaren is (misschien omdat je iets met een bepaalde breedte IN je borst laat stoppen, waardoor dit afwijkt van een 'normale borst'..?) maar geen officiele verklaringen kunnen vinden tot nu toe :)

     

    xx BB

    Interessant en dankje voor je duidelijke uitleg! Die breedte klinkt opzich best logisch als ik er over nadenk. Is natuurlijk breder en "vaster" qua vorm dan een normale borst. Las ik nou ergens dat jij als expert aan maat gokken doet? 😜 wil je eens meekijken met mij? Ik droeg voor de operatie 70d (al was ie op sommige dagen vrij zielig qua vulling). Ik heb je toegang gegeven aan mijn album xxx

  2. On 1/6/2021 at 2:41 PM, Flowerbloempje7 said:

    Fijn dat alles zo goed gaat! :)

     

    moeite met ademen herken ik. Dit had ik tot 8 dagen PO en toen was dat ineens voorbij. Het was geen pijn, meer inderdaad dat het krap voelde ofzo. Hierdoor liep ik ook voor over gebogen. Maar ik werd op dag 8 PO ineens wakker zonder dat zwaar gevoel. :) wat een opluchting was dat haha. Hopelijk heb jij dat ook snel! 

     

    Hoe zien je littekens er uit? :)

     

     

    Ik heb dit berichtje helemaal niet gezien 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
     

    Hoe gaat het met jouw herstel en je boobs? Ben je blij tot nu toe? Ga weer ff spieken bij je voor een foto, ik heb ook weer wat geupload. Litteken links is heel mooi maar het litteken rechts is wat dikker en roder. Weet niet zo goed wat ik daarmee moet. Ben wel aan het smeren met biodermal littekencreme. 

  3. 7 hours ago, Diana1984!! said:

    Hoi @Mac, je hebt helemaal gelijk. Vanaf mijn telefoon is het ook zo onoverzichtelijk. Had je hiervoor Anatomische proteses? 

    Hoe is het met je? heb je veel last van mijn gehad?

     

    En @Shanmil Zou ik met jou mogen meekijken?

     

    Zelf twijfel ik nog steeds of ik voor de ergnonomix full of gewoon round moet gaan. Round vind ik soms net 2 ballen die erop geplakt zitten alleen het volume bovenin vind ik wel mooier.

     

     

    Hoi hoi, 

    ik heb je toegevoegd ☺️ Zal kijken of ik vanavond nog een foto kan uploaden. 
    liefs

  4. Hi dames,


    Allereerst wens ik jullie een mooi en gezond nieuw jaar 🤗 

     

    Hierbij weer een korte update. Tot nu toe loopt mijn herstel goed. Ik heb geen pijn alleen zijn mijn borsten wel nog vrij gevoelig en opgezwollen/stevig. Daardoor af en toe wat lastig met ademen. Hebben meerdere meiden dit gehad? Het is niet dat ik niet kan ademen, maar het lijkt gewoon wat krap te zitten zegmaar. 
     

    Ik heb een hunkemoller bh besteld (sportbh, dat mocht van mijn arts) in maat 75e en die leek goed te zitten maar een dag later zit ie toch wat strak😜  ze veranderen ook wel echt met de dag. maar begin me dus behoorlijk te irriteren aan die bh. 
     

    Morgen ga ik op controle en zullen de pleisters verwijderd worden. Heel benieuwd naar mijn littekens! Spannend! Ook benieuwd naar het verdere rust plan (wanneer mag ik wat weer, etc). Hoop iig dat ik na morgen weer mag autorijden, voelt echt als een eeuwigheid (terwijl het pas 2 weken is).

     

    Kunnen jullie nog dingen bedenken die ik morgen moet vragen aan mijn arts? 
     

    Hopelijk gaat alles goed met iedereen hier. Ik heb gisteravond een foto gemaakt en deze toegevoegd aan mijn album. 
     

    Liefs

  5. @MiaMaeecht zo, goed slapen werkt heel fijn voor je herstel. Het gaat nog steeds heel goed. Ik heb 2 hoofdkussens op elkaar en daar precies voor mn voedingskussen (dus ik slaap niet zittend maar ook niet helemaal plat). Het voedingskussen gebruik ik vooral om niet perongeluk om te rollen naar mijn zij; al denk ik toch nog niet dat dat zal lukken want dat voelt nog wel behoorlijk gevoelig 😊

  6. Hoi meiden! Hierbij even een update, zat even lekker 2 dagen in mn eigen bubbel 😜
     

    Ik mocht woensdag lekker op tijd melden (9u) wat ik heel fijn vond zodat ik niet de hele dag in de zenuwen zou zitten. Eenmaal aangekomen in de kliniek ging alles vrij snel; ik werd opgenomen, omkleden, infuus er in, aftekenen en om 9.45 liep ik naar de ok. Bij het aftekenen zei dr. van Selms, nou, jij doet jezelf lekker 2 kerstballen cadeau😂 haha!

     

    Ongeveer een uur of 1,5 later werd ik wakker op de uitslaapkamer en had ik even mijn moeder gebeld om te zeggen dat alles goed was gegaan, van Selms kwam nog even bij me kijken hoe het ging. Daarna nog wel een uurtje geslapen. Na een uurtje tukken werd ik wakker omdat ik toch wel wat trek en dorst had, de zusters hebben mij een bh aangetrokken en lekker wat te eten gemaakt. Qua pijn was het redelijk te doen; het was vooral het gevoel van druk op de borst en die werd wel steeds intenser dus ik kreeg nog wat van de goede pijnstillers 😜
     

    Daarna ben ik mezelf langzaam gaan aankleden en gaan plassen. Ging allemaal goed. Om 13.15 ben ik opgehaald en lekker naar huis gegaan. Ik heb me goed aan het schema van de pijnstillers gehouden en eigenlijk amper pijn gehad. Het bewegen is wat ongemakkelijk maar in principe lukt alles zelf. Ik heb ook de hele nacht gelijk doorgeslapen (met voedingskussen en 2 hoofdkussens). Om 8u wekker gezet voor pijnstillers maar daar zelfs doorheen geslapen😂

     

    Gisteren kwam een vriendinnetje langs, heb met haar een stukje buiten gelopen, ik doe alles rustig aan en dan lukt het meeste zelf eigenlijk wel. Ik heb gister ook zelf even gekeken en ben al heeeel erg blij met wat ik zie, al moet alles natuurlijk nog zakken. Met kerstavond lekker gourmet gegeten met de familie, na het hartenjagen ben ik om 23u kapot naar bed gegaan, doorgeslapen tot 8u, medicijnen genomen en verder geslapen tot 11.30u. Ook heb ik nu nog steeds geen pijn. Dit had ik niet verwacht, ik had wel verwacht dat het vanaf dag 2/3 wat erger zou worden maar dat kan natuurlijk ook meevallen vanwege de plaatsing voor de spier 🥰. Al met al, so far so good!! Ben erg blij ☺️
     

    Hoop dat iedereen hier mooie dagen tegemoet gaat! Ik iig wel (met mooie borsten😊😊). Liefs 

  7. @Anns @MiaMae het gaat door ☺️ Het bericht is door het ministerie de wereld geslingerd en had idd wat meer genuanceerd moeten worden. Mochten de ic's gaan overlopen zullen de klinieken apparatuur moeten leveren maar gelukkig is dat niet aan de orde. 
     

    @Anns goed om te weten. Ben heel benieuwd hoe het herstel me af zal gaan. Komt vast goed, morgen is de eerste horde. Heb even in je album gekeken en het ziet er echt prachtig uit bij jou! Echt heel erg mooi! 

  8. On 12/20/2020 at 8:50 PM, Anca23 said:

    Mijn album is openbaar. Succes met aftellen. Ben je er klaar voor?


    ik heb gekeken, ziet er erg mooi uit. Hij levert prachtig werk! De tepels zien er wel vrij pijnlijk uit, hopelijk valt de pijn je mee 🥰

     

    ik ben er klaar voor, was vanavond opeens extreem zenuwachtig uit het niks. Maar nu valt het weer mee. Hopen dat ik woensdag lekker optijd geholpen kan worden😊 bijna zover, whooo

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.