Ga naar inhoud

Snoepje73

Leden
  • Aantal items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Snoepje73

  1. 12 uur geleden, Adriaantje zei:

    Lieve allemaal, mijn jaar zit er bijna op.

    Nog een paar dagen.

    Misschien kom ik ooit nog eens terug om mijn ervaringen te delen.

    Het gaat nu heel redelijk.

    Harde bh's kan ik niet aan, maar ach... het schudt een stuk minder, dus hoef ik gelukkig geen super bh's meer.

    Ik heb me maar neergelegd bij die borstplooi. Tepelhof en vertikale littekens zijn nog steeds wat rood, maar het wordt na 10 maanden nog steeds wat beter. Ik smeer nog elke dag twee keer met littekencreme.

    Het kan nog wel twee jaar veranderen zegt men.

    Lieve meiden, heel erg bedankt voor al het meedenken, de steun en de goede raad. Zonder jullie had ik het lang zo goed niet doorgekomen.

    Alle meiden...sterkte voor jullie komende operaties en het herstel.

    Kop op, borst vooruit. 😙

    Dag @Adriaantje.  Het was fijn om ervaringen met je te kunnen delen. En advies van je te krijgen. Ik heb alleen al door je luister oor daar veel aan gehad.

    Veel succes met de verdere genezing en hopelijk wordt het uiteindelijk wat je er van verwacht of goed genoeg is.

     

  2. Dat gaat wel goed @Adriaantje. De plek is kleiner en doet geen zeer meer, maar je ziet dat de ader nog afgesloten is. Ik hoop dat dat nog goed komt, maar ik betwijfel het. Ach fe volgende keer dat ze willen prikken maar de andere ader hè.

     

    Ben al lang blij dat alles zo goed is gegaan. 

     

    Nu nog een beetje mooi weer en we kunnen pronken met onze nieuwe boobs😁😉. Heb al wel nieuwe jurkjes gekocht met een overslag. Dat was nooit een mogelijkheid, maar nu stast dat mooi en niet ordinair haha.

  3. Hoi @Adriaantje goed om weer van je te horen. Helaas niet zulk goed nieuws dus. Had gehoopt dat het een stuk beter was gegaan.

    Raar dat hij niet echt de tijd nam... beetje vreemd. Ooit zo'n kno arts gehad. Was daar snel weg.

    Maar wat vervelend dat het niet is geworden wat je gehoopt had. Ook ik heb toch wel dingen waar ik niet zo blij mee ben hoor. Ja, littekens zul je altijd zien maar mogen ze dan alsjeblieft wel gelijk zijn. En kuiltjes bij het drielandenpunt ? 

    Maar dat alles nog zo gevoelig is is dat normaal? Je hoort vaker dat het gevoel juist weg is.

     

    Maar dat je minder last van je schouders hebt is toch een heerlijkheid! Dat vond ik het meest bizarre dat ik ineens geen last meer van mijn schouders en nek had. Zelf de schoonheidsspecialiste zei het dat er nu maar een paar knoopjes zaten in mijn nek tijdens de massage.

     

    Ik had gedacht dat ik een heleboel nieuwe kleren had moeten kopen, maar alles zit nu gewoon netter en niet zo strak meer😁. Helaas😂. Eindelijk is alles mooi en in verhouding daar deden we het uiteindelijk ook een beetje voor.

     

    • Like 1
  4. Wat vervelend dat je migraine had. Nu moet je weet een tijdje wachten, maar dan ben je wel weer verder in de genezing. Ik smeer nu met bio oil al vind in de littekencreme van biodermal veel fijner smeren. Maar ik dacht probeer dat eens. Op advies van de pc maar misschien dat ik toch weel terug ga naar de creme.

     

    Maar ik ben wel blij dat ik het na 17 jr toch gedaan heb. Nu kunnen de leuke fingen weer aan😉😂

  5. Ik had daar ook niet aan gedacht, maar omdat  het zeer deed ben ik terug geweest en zei ze dat. Of het nog platter wordt geen idee. Dus smeer me gek. Maar hé we hebben mooie kleinere strakke borsten en alleen van boven zie ik het. Mijn man kijkt me ook aan van waar heb jij het nou over haha.

     

    Wel wat van je deuken zeggen hoor. Het zit je niet lekker al is het maar voor je eigen gevoel dan blijf je er niet mee zitten dat je er niks van gezegd hebt.

     

    Moeilijk hè die bh's. Gelukkig heb ik geen last meer van de littekens. Inmiddels draag ik weer gewoon de beugel bh's als voor die tijd, maar een paar maten kleiner. Vond het zonde om alle slips weg te doen terwijl ik de bijpassende bh er weer bij kan kopen. Heb wel 2 nieuwe setjes gekocht😁😉. En een nieuwe goeie sportbh van prima donna. Duur maar goed.

     

    Tevreden over het resultaat vind ik een moeilijke vraag. Er zijn altijd wel wat dingen die ik niet mooi vind, maar het is een heel groot verschil met hoe het is. En blij ben ik zeker. Eindelijk passend bij mij hihi.

     

    Heb je veel kleding wat te groot is geworden?

    Mij verbaasd het wat nog past. Eigenlijk kan ik alles gewoon nog aan, maar valt het nu beter. 

     

  6. 49 minuten geleden, Adriaantje zei:

    Ja, zit er dik in dat de uiteindelijke beoordeling een poosje duurt. Maar dat is ook geen punt. Alleen dat lelijke drielandenpunt.😐😐

    Lekker hè, bh-loos. 

    's Avonds heb ik vaak zo'n topje van niks aan..ook al zo fijn.

    En en profiel ziet het er toch stukken slanker uit!

    Mensen denken dat ik ben afgevallen... ha...en hoe.🤣

    Hoi @Adriaantje, fijn dat het goed gaat. Al nieuwe bh's kunnen bemachtigen😉? En kunnen genieten van je nieuwe borsten?

     

    Wat je beschrijft met je tepels heb ik ook. Inmiddels ben ik er achter dat de bolling op mijn tepel aan de binnenkant het punt is waar de plooi/vouw zit waar de tepel gedraaid is. Ik hoop dat dat nog weg trekt, maar dat is dus normaal..... de littekens rond de tepels zijn ook bij mij nog wel rood. En onder de borst zijn ze zelfs wat blauwig en zeker niet zacht. Ik kreeg laatst voor controle te horen "maar mevrouw het kan tot een jaar duren eer de littekens  rustig en zacht zijn" 😔🤦‍♀️.

     

    Maar de deuken die jij beschrijft bij je drie landen punt heb ik niet. Daar mag je dus best wat van zeggen.... want dat is jouw mening en die kan nooit fout zijn.

     

    Maar afgevallen haha ja die hoor ik ook vaker. Dat is zo'n mooie opmerking. Die hoor ik dan ook graag😁.

  7. Gelukkig dat je al weer wat dingen aan het doen bent. Word je ook gelukkiger van.

    Af en toe steekt het bij mij ook met name rond de tepels. Lijkt soms wel of die hechtingen nog niet opgelost zijn. @Adriaantje. En daat zit ook nog een hele harde bal in. Die weg schiet als je hem vast pakt. Zal nog wel bij trekken geduld hè 😂.

     

    Hangt nog genoeg maar was wel € 150,00 armer. 😁.

     

    Dat 3 drielandenpunt zakt echt nog wel. Ik zie bij mij dat ze ook niet meer zo hoog zitten en nu redelijk gelijk trekken. Begin ze ook steeds mooier te vinden en ze te accepteren. Al blijft het nog steeds vreemd.

  8. Vraag gerust nu kunnen we misschien je nog tips geven of helpen@TineR.

     

    Ik vond zelf de carefix fijn vanwege de zachte stof en hij knelde niet. Ook is de bh snel droog dat is wel prettig. Moeilijk is het iedereen vind wat anders lekker zitten en de carefix lijkt de voorkeur. Zeker nu de winkels dicht zijn is het helemaal moeilijk.  Maar dat gaat je lukken😉 .

     

    Ik heb zelf een bed waar ik het hoofdeind van omhoog kan zetten en heb dit dus ook driftig gedaan. Dus ik kan je niet zeggen of een zwangerschapskussen wat is.

     

    Qua wondverzorging heb ik gewoon wat gaasjes gebruikt. Bij mij zaten er pleisters op en die zijn er pas na 2 weken afgehaald. Dus veel heb ik niet aan wondverzorging nodig gehad. Wel zou je kunnen kijken voor zalfgaasjes. Die hechten niet aan de wond vast zodat je de wond niet telkens open haalt.

     

    Deo oké geloof dat je maar even moet accepteren dat je niet helemaal naar roosjes ruikt haha. Wassen gaat lukken al moet je echt voorzichtig zijn dat je je arm niet te hoog doet.

    Mijn hormonen waren schijnbaar even van slag. Ik kon rollen wat ik wilde, maar echt helpen..... Met een spuitbus zou ik even goed uitkijken en misschien even wachten.

     

  9. Fijn dat alles de goede kant op gaat @Adriaantje  😉😁. En alles waarschijnlijk beter dan het was. Nu kijken ze de wereld weer in😂. Wat een verschil hè. Bh's kopen is nu een drama, maar ben er inmiddels wel in geslaagd. Beetje gokken en een hoop bestellen en terug sturen dan kom je er wel. Draag weer mijn oude en vertrouwde bh's van de hunkemoller,  maar dan een paar maten kleiner en het bevalt me prima. Alleen 's avonds dan begin ik de littekens wat te voelen en doe ik de bh uit. Maar waat wil je ook met beugels 🤪.  Verder mag ik echt niet klagen.

     

    Bij mij gaat het met het plekje rond mijn tepel goed. Het zit nu dicht en af en toe steekt er een stukje hechting uit wat makkelijk weg te halen is. Mijn pols is een ander verhaal. Mijn fitbit kan ik niet om want dat doet echt zeer. En wegtrekken wil het niet. Ik vraag me ook echt af of het ooit weg gaat trekken. Na drie maanden zou je denken dat het weg zou moeten zijn. Maar ja je kunt niet alles hebben hè 😂.

     

     

  10. Hoi @Adriaantje. Hoe gaat het alles goed? Geniet je al een beetje van je nieuwe borsten? Begint het te wennen?

    Ik begin er steeds meer vertrouwd mee te raken en begin ze ook steeds mooier te vinden. Al zijn de littekens logischer wijs nog hard. En juist de kant die ik niet zo mooi vond is juist nu mooi aan het worden. Raar hoe het kan lopen hè. Maar ben wel blij weer gewone bh's aan te kunnen. Kun jij inmiddels ook wat anders aan?

  11. Fijn dat het allemaal zo goed is gelopen tijdens je gesprek bij de pc @TineR. Waarschijnlijk gaat het nu snel ja. Spannend  hoor. 

     

    Het lijstje met essentiële dingen wat hier te vinden is heb ik ook gebruikt. Was wel handig om dat te hebben😉.

     

    Ik heb op aanraden van het ziekenhuis de carefix Bonnie (compressie bh) kunnen aanschaffen in het ziekenhuis tegen een gereduceerde prijs. Ze bieden die service  in samenwerking met een bedrijf aan. Zelf vond ik ze wel prettig zitten alleen de flapjes aan de verstelbare bandjes vond ik wat vervelend. Je kunt deze bh steeds weer aanpassen aan de omvang van je borsten. Zelf had ik er 4 zodat mijn man niet iedere dag hoefde te wassen, maar dat was meer het gemak hoor. Maar er zijn verschillende bh's en het is net wat er geadviseerd wordt. Hebben ze dat niet aangegeven dan?

     

    Zelf heb ik de 1ste week alleen een pyjama met voorsluiting gedragen, maar na die week lukte het om met wat moeite gewone t-shirts aan te doen. Wel heel voorzichtig zonder dat je je arm te hoog doet hoor!

     

    Nu vooral zorgen dat je niet ziek wordt. Dat vond ik nog het moeilijkste de angst om ziek te worden.

     

    Veel succes de komende tijd😉

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.