Jump to content

Snoepje73

Gold Member
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Snoepje73

Recent Profile Visitors

134 profile views
 1. Spannend @Mamma28 ik weet eigenlijk niet hoe @Adriaantjehet slapen op de rug heeft ervaren, maar het went zolang je maar genoeg rechtop ligt.
 2. Kijk daar ben je @Mamma28. Ik had je topic nog niet gezien. Sorry Ik heb zelf een verkleining en lift gehad. Ben van een 90 g naar een nu 90 d gegaan. Ook ik was heel bang naar die tijd niks meer over te houden, maar heb in overleg met de plastisch chirurg toch aangegeven dat ik echt nog wel wat wilde overhouden en met een c cup niet weg kwam. Ze heeft dat ook netjes gedaan. Bij de laatste controle gaf ze ook aan dat het zo beter was en dit idd ook goed bij me past. De littekens tja die zullen er nou eenmaal zijn daar is niks aan te veranderen. Als ik kijk hou ze er bij mij uit zien
 3. Fijn dat je in ieder geval bent geslaagd met de sport bh's. Dat zit misschien ook wel wat fijner. Ja dat zei je al dat je dat engelse pluksel had. Hoorde ook eens als tip van iemand dat die inlegkruisjes in de bh had gedaan. Zijn zacht en nemen vocht op😆. Nou ik weet niet of dat nou handig is...... Heb je ook nog pijnstilling dan? Wat kan het verschillen hè. Ik hoop dat het nu toch wat sneller beter met je gaat. Ik had even voor vanmorgen een nieuwe bh aan, maar mijn tepels vonden dat toch wat minder grappig. En niet eens de littekens die zeer deden. Moet daar weer rustig aan wennen.
 4. Hoe gaat het? Na veel passen eindelijk een goede normale bh gevonden @Adriaantje. Gewoon weer kant en beugel. Maar eerst thuis aan zodat wanneer het niet meer prettig zit ik kan wisselen. En om weer te oefenen☺.
 5. @Mamma28Heb je al een voorstel topic of iets dan kunnen we daar idd op reageren. Stel je er op in dat je de 1ste nacht niet goed zult slapen. En wanneer je hoofdeind van je bed omhoog kan zeker doen of anders met kussen ophogen.
 6. Een troost ik wist het ook niet tot dat ik goed ging lezen @Adriaantje. Maar smeren is nooit verkeerd dus op zal het zeker komen. Las ergens dat je zeker tot een half jaar moet smeren😉
 7. Ik moet zeggen dat ik de kleine puntjes voorzichtig mee smeer met vaseline zodat het wel soepel word. Ik had eerst littekencreme van biodermal maar daar zit parfum in daar ben ik toch wat voorzichtig mee. Die voorsluiting irriteert idd al begint het wel te wennen. Maar die sportbh's zitten prettiger.
 8. Ja, ik mag nu gaan smeren en ook masseren op de littekens. De kleine plekjes moet ik nog wat voorzichtig mee doen. Maar de uiteinden mag ik zelfs stevig masseren zodat dat wat soepeler wordt. En eigenlijk maakt het niet uit waarmee je smeert als het maar vet is. Ze vond biodermal littekencreme aan de dure kant. Ik heb nou bij bonprix hele zwarte sportbh's gekocht die lekker zitten. Gaan wel tot d cup maar misschien kun je er iets mee. En arnicazalf voor de bloeduitstorting misschien een idee. Heb ik ook mee gesmeerd en mijn blauwe plek is weg. Moet je wel 3 keer daags doen maar het werkt
 9. Oké. Das kort maar krachtig. En ook geen hechtingen er uit gehaald daar waar mogelijk? En moet je nog terug dan? Of is het klaar? En nu dan? Bij mij was alles ook goed en idd de plekjes zijn kleine ontstekingen waar de hechtingen er uit willen. Maar ze heeft bij mij de hechtingen waar mogelijk er uit gehaald. En het smeren met fusidine was ook helemaal goed. Wel rade ze aan om nu met bio oil te gaan smeren en masseren. Ik hoef niet meer terug te komen alles ziet er goed uit. Mag nu langzaam aan andere bh's aan mits het niet gaat irriteren.
 10. We wachten maar af. We kunnen nu toch niet veel door corona. Jij ook succes dinsdag! Laat je even weten hoe het dinsdag gegaan is?
 11. Bal hè met de bh's je merkt gelijk aan je borsten als je bh te los of te strak zit. Ik moet zeggen dat ik een paar dagen een sport bh aan gehad heb waar door het nu allemaal minder irriteert. Dat is wel fijner. Nooit gedacht dat ik een sportbh nog echt graag aan zou willen haha. Maar alles gaat nu weer goed. Ik ben nu langzaam aan alles weer het opbouwen, maar sporten zie ik nog even niet zitten. Weet niet of dat over een paar weken als alles weer open mag gaat lukken. Ach ik zie wel.
 12. Eindelijk controle hè ben benieuwd wat ze gaan zeggen. Fijn dat er nu eindelijk wat verbetering in zit. Maar zouden de onregelmatige borstplooi snedes misschien te maken hebben met de hechtingen die aan het oplossen zijn? Maar het is wel vreemd dat ze niet op gelijke plekken zitten. Dat hebben ze toch afgetekend voor de operatie.. aankaarten kan idd zeker geen kwaad. Maar hoe gaat het verder met de verwerking? Krijgt het al een plekje? Bij mij zat alles dicht en was het mooi rustig tot fat de hechtingen begonnen te ontsteken. De hechtingen zijn zich een weg naar buiten aan het werk
 13. Heel herkenbaar. De plooien staan mooi op mijn borsten afgedrukt en de haakjes irriteren ondanks dat de binnenkant daarvan zacht is. Heb nu bij bonprix sportbh's besteld en bij hunkemoller gewone bh's. De mooie setjes moeten even wachten zullen we maar zeggen. En op de linda wil ik al helemaal niet😂
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.