Suuske76

Silver Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Suuske76

 1. Dat is mij inderdaad opgevallen dat elke arts zijn eigen voorkeur heeft. Ik wil mij daar niet door laten beinvloeden en wil toch wat bij mij het beste past en ik het mooiste vind. Een hele uitdaging nog😉.
 2. Ik ga bij a klinieken. Die hebben de motiva en zitten in het noorden. Ik ben me aan het inlezen en inderdaad hier ook veel lezen. Dat helpt wel. Toen ik telefonisch aan gaf de motiva te willen begon de dame in kwestie gelijk voerde polytech prothese die zij veelal gebruiken. Tja...ik ben iet overtuigd en wil toch echtverbintenis de motiva. Maar dit heeft mij wel doen nadenken om goed alles door te nemen en in te lezen en niet zo maar blindelings uit te gaan van de arts... waarom is bij jou dual plane? Omdat je anders de ronding teveel zou zien boven?
 3. Zijn er dames die tips hebben voor het consult? ik ben me al enige tijd aan het inlezen in diverse protheses en ik ga voor de motiva (wil ik ook niet uit mijn hoofd laten praten😂🤪). Maar daarnaast lees ik vele dingen die ook meespelen zoals dual plane of voor de borst. Dit is afhankelijk van je borstweefsel en huid maar ook hier lees ik dat er bij verschillende consulten ook verschillend advies wordt gegeven. Dit maakt alles zo lastig. Ik ga liever goed beslagen ten ijs het gesprek in en wil niet zo maar een keuze maken. Ook het aantal cc wordt verschillend naar gekeken. zijn er tips waar ik op moet letten of om moet denken? Waarvan jullie achteraf dachten “ah dat was toch wel handig geweest of had ik anders gekozen?
 4. Ja ik ga jou ook volgen, ben erg benieuwd. En de emoties herken ik hoor. Altijd laten tegen houden door de negatieve verhalen van vroeger. Maar er is zoveel veranderd en het is nu zoveel mooier en natuurlijker. Waarom niet jezelf verwennen met iets wat moeder natuur is vergeten? Het lijkt me zo fijn om straks mooie borsten te zien ipv plat leeggezogen kleintjes😄. En daarbij een hele lieve partner die me steunt en het belangrijk vind dat ik goed in mijn vel zit en ik het resultaat mooi vind.
 5. Ik ga op consult bij aklinieken. Zij werken ook met motiva. Mijn voorkeur gaat naar motiva en ik ben benieuwd of ze mij de polytech gaan adviseren (daar werken ze bij aklinieken heel veel mee). Maar die optie wil ik niet😂
 6. Hallo dames, ook ik ben er eindelijk uit dat ik mijn twee kleintjes ga vergroten :-). Erg spannend allemaal en fijn om hier van alles te lezen. Zojuist werd ik gebeld dat mijn consult voor orgel helaas niet door kan gaan en ik pas 25 juni kan. Balen want ik keek er zo naar uit om te weten hoe en wat aan cc, maten en weet ik wat niet allemaal. Aklinieken werkt vooral met polytech maar zelf heb ik mij ingelezen op de motiva en daar wil ik voor gaan! Die zien er zo mooi en natuurlijk uit. zijn er dames die mij meer kunnen vertellen over motiva round en ergonomix uit ervaring? En dual plane voor en nadelen? O ja 25ste consult en 6 juli OP.