Jump to content

Mila86

Gold Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mila86

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey! Ik moet ook een borstband dragen en ik vind het erg onpraktisch. Ik draag hem natuurlijk wel braaf, maar ik vraag me af wat er bedoeld wordt met dat het dient voor de stabilisatie? Ik dacht altijd dat de band er voor zorgde dat de protheses niet gingen ‘stijgen’ bij dual plane.
 2. Hoi Griet, Ik zou bbc contacteren en vertellen dat je ongerust bent en toch graag een afspraak wil. Het is tenslotte niet leuk om je maanden ongerust te voelen. Ik begrijp dat ze nu nog niet veel kunnen zeggen omdat je borsten nog veranderen, maar voor je gemoedsrust kan het wel helpen als men er even naar kijkt.
 3. Mijn operatie is gepland om 9u30, net voor jou dus. Ik ben ook blij dat het in de voormiddag is!
 4. Ik denk dat dat inderdaad iets ronder is dan ergonomix als ik de berichten op het forum lees. Dit zou een goede keuze zijn als je zoals ik volume bovenaan mist. Ik ben 1m72, 61 kg, kleine B cup. En bij jou, wat is jouw situatie en wat heb je gekozen?
 5. Heel fijn inderdaad om elkaar te kunnen steunen. Ik weet niet goed wat ik kan verwachten van het herstel, want je leest hier heel verschillende ervaringen. Ik krijg normaal motiva progressive plus 295cc
 6. Hi Dientje, @dientje Ik ben op dezelfde dag ingepland bij dr. Verdonck. Ik wacht nog op een mail van bbc met info (uur etc.) voor maandag. Heb jij al iets ontvangen? Het is best wel spannend. Zelf heb ik ook maar 1 keer kunnen ‘passen’, maar er is mij verzekerd dat ik dit op de dag zelf nog kan bespreken. Ik vertrouw op de expertise van de dokter in de keuze van de prothese, want tijdens het consult is besproken wat ik mooi vind.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.