Ga naar inhoud

V1979

Leden
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door V1979

  1. 4 uur geleden, Sam83 zei:

    Hoi @V1979 dat komt inderdaad wel aardig overeen. Heb ik ze voor of achter de spier laten plaatsen? En mag ik vragen wat voor sport jij doet? Ik doe zelf al jaren aan krachttraining, ben sportief, maar niet super fanatiek. Heb vaak periodes dat ik 3 a 4 keer ga, maar gemiddeld 2 keer per week. Ze worden bij mij wel dual plane geplaatst. Heb je toevallig een album waarin ik zou mogen kijken? 

    Ik heb ook dual plane. Van sport doe ik paardrijden, lopen en een beetje fitness, geen zware krachttraining. Ik heb je een privé berichtje gestuurd.

  2. Hallo @Sam83. Ik heb ongeveer dezelfde afmetingen als jij, 1m68 en 55 kg en kom van een 75b (droeg wel enkel push up bh's dus eerder kleine B). Ik heb 280cc anatomisch genomen en kom hiermee op een 75D (E past ook). Het ziet er meer uit als een volle C cup vind ik. Ikzelf vind dit perfect aangezien mij wens was om mooi in verhouding met mijn lichaam te zijn en ik eerder het sportieve type ben. Ik denk dat je met zowel 300 als 340 cc weinig kan misdoen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.