Jump to content

Twijfelaartje123

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Twijfelaartje123

 1. Ladies, na lang wachten gaat het voor mij ook eindelijk gebeuren over 2 weken. En zoals het hoort begint er toch een beetje twijfel toe te slaan. Ik wil echt voor een natuurlijk resultaat gaan. En krijg om deze reden laag profiel prothesen (Motiva mini). Is er iemand hier op het forum, behalve de mensen met een borstlift, die ook een laag profiel hebben gekozen?? En zijn jullie tevreden??
 2. Oh zo zie je het wel, naast elkaar. Maar dan vind ik die mini nog steeds best fors...?
 3. Lekker rijtje!!! Ja klopt wel idd, dat de prijzen ver uiteen lopen. En dan natuurlijk die wachttijd..... Als je eenmaal die knop om hebt gezet, dan wil je liever gister dan vandaag. Na, nog maar even plat zomertje dan maar..
 4. Aiiii, even overal die 50 piek aftikken. Maar helpt wel echt om een goed beeld te krijgen. Hoop dat je ook straks een yes-gevoel hebt bij een PC. Waar ga je allemaal langs??
 5. Oh ik kan eigenlijk mijn naam wel veranderen. Want twijfel niet meer of ik dit ga doen. Ik wil dit!!! Hoogstens nog twijfelen over de maat ?
 6. Hello Ladies, Na het nodige gluurwerk op dit forum. En hier en daar wat persoonlijke berichtjes en verzoeken om in albums te kijken, heb ik inmiddels de consultenreeks erop zitten. Dus ik dacht, even delen. Ik ben eind 30, moeder, borstvoeding gegeven, en van mijn kleine maar prima borstjes was daarna niks meer over. Als in, op je rug liggen en eruit zien als een van je eigen kinderen.... Vreselijk. Ben bij Bergman geweest. Was prima consult. Anatomisch 280cc. Ben bij Velthuis geweest (Zaal), ook anatomisch 280cc overigens BW 12 cm gemeten. En ben bij Blooming geweest (WvdP).
 7. Heb jij een album? Zou ik mogen meekijken? Heb aanstaande maandag mijn eerste afspraak van een rijtje. Dr. Melenhorst van Bergman. Ik lees weinig over hem op het forum maar vond zijn resultaten op de website wel mooi.
 8. Hai! Heb jij een album?? Zou graag willen kijken. Wil namelijk ook voor een klein maatje gaan. Maar natuurlijk niet tegen zelfde probleem aanlopen straks. Thanks!
 9. Lieve dames, Overweeg sterk een borstvergroting. Cup A, nauwelijks, en echt lelijk slap sinds twee keer borstvoeding. Maar nu ben ik zo benieuwd hoe ze voelen! Voelt het natuurlijk? Voel je de randen van de prothese? Zie je de randen van de prothese. Bewegen ze raar als je je borstspier aanspant. En hoe zien ze eruit als je op je rug ligt? Is dat heel neppig en strak? Of valt het mee. Hoop op wat antwoorden. Fijne dag!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.