Ga naar inhoud

Wendy79

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Wendy79

  1. Hoi @Peeuwke,

     

    Ik wilde niet persé hele grote borsten, maar gewoon een opvulling van de huid  die over was, maar daar was dus zoveel voor nodig aangezien ik niet ook nog een borstlift wilde.

    Ik heb ze pas goed bekeken toen ik bij de na controle was, had zoveel pijn dat het me niet interesseerde ?

    Maar vond ze er inderdaad ook nog niet heel mooi uitzien, maar ze zeggen dat het wel even duurt voordat je het echte resultaat ziet, dus we moeten maar gewoon even geduld hebben denk ik.

    Heb jij wel zelf voor het aantal cc gekozen of ook op advies van de chirurg?

  2. Hoi @Peeuwke,

    Ik had een b cup, maar door de zwangerschap en afvallen was er niet veel meer van over. Ze hebben ronde mentor implantaten geplaatst van 570 cc. Ik vond dat al veel,maar jij hebt nog meer.  Misschien dat we daarom zoveel pijn hebben? Hebben ze bij jou ook achter de spier geplaatst ? Waar ik trouwens wel lekker mee rechtop kan slapen is zo'n nekkusssentje wat je voor in het vliegtuig gebruikt?

    Ik kan me nu na 3,5 week gelukkig eindelijk zelf douchen, alleen mn rug afdrogen lukt niet en de bh krijg ik alleen niet aan.

    Jij ook nog een goed herstel, we hebben het ergste nu gelukkig achter de rug!

  3. Hoi allemaal, 

     

    Ben al een tijdje mee aan het lezen en wil me nu dan toch even voorstellen.

    Mijn naam is Wendy en heb 11 december mijn borstvergroting gehad bij kliniek veldhoven. De operatie is uitgevoerd door dr. Franssen. 

    Hij heeft ronde mentor implantaten geplaatst van 570 cc, dual plane.

    Na de operatie voelde ik me redelijk goed en mocht dan ook snel naar huis, maar toen begon het pas......wat heb ik verschrikkelijk veel pijn gehad, Na 2 weken begon ik pas een beetje op te knappen,  17 dagen rechtop geslapen en kon echt helemaal niks zelf, wat is me dit tegengevallen zeg. Bij de na controle was gelukkig wel alles goed.

    Zijn er meer mensen die zoveel pijn hebben gehad of ben ik nou gewoon een watje??

    En wanneer mochten jullie de armen weer boven je hoofd voor bijvoorbeeld je haren in een staart te doen of iets uit het  keukenkastje te pakken??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.