Ga naar inhoud

Bridt

Leden
  • Aantal items

    199
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bridt

  1. Vandaag heb ik de eindcontrole gehad en goed nieuws, ik mag ze houden 😁. Ze zijn weer netjes in vorm en hij vond ze al heel zacht, dus ik heb blijkbaar de Drop&Fluff al achter de rug 😁. Hij zei dat nu ongeveer 95% wel in vorm was en dat ik over 15 jaar zoiets terug mag komen 🙂

     

    Daarna was wel een beetje vaag. De PC gaf aan dat ik nog even langs een assistente moest. Dus zij op haar beurt vroeg me een evaluatie in te vullen. Ofja, ze vroeg het niet eens echt, ze gaf me een formulier, vroeg of ik thee wilde en zette me in een kamertje. Ik had die drie vragen zo ingevuld en omdat ik thee kreeg, verwachtte ik dat ze wel terug zou komen om misschien nog iets na te bespreken. Maar na zeker 10 minuten zat ik daar nog en zag ik haar door het glas in een andere ruimte ergens anders mee bezig met iemand anders (collega volgens mij). Ik heb toen maar de evaluatie op de balie gelegd en ben naar huis gegaan. Maar dat vond ik wel een gekke afsluiting. 

     

    Maar goed, ik ben inmiddels wel blij met mij borsten. Schrok wel van de "voor foto" die hij me nog liet zien. Achteraf had ik misschien een maatje minder ook mooi gevonden, maar dit is prima zo .

  2. 13 hours ago, Special-Me said:

    Ik heb op vakantie de drop&fluff gehad, en dat is echt een groot verschil! Ik ben op 18 mei en 10 juni geopereerd (had complicaties). Als je wil stuur ik in pb even de drop en fluff door. Nu zie je de borsten pas echt.

    En die drop&fluff kwam er pas in augustus. 
     

    ik zou nog heeeeeeeel even geduld hebben en het dan bekijken. 😘

     

    Je hebt wat gehad??!

  3. Ik schaam me er niet voor hoor, maar ik ben uiteindelijk ook niet heel lang zo plat geweest 😁. Na de tweede zwangerschap anderhalf jaar borstvoeding gegeven en dus zeker twee jaar blij geweest met cup D. 

     

    In november zoiets me rot geschrokken wat er over was toen ik stopte met voeden en in december een eerste afspraak gemaakt voor een intake 😊

     

    Ik moet wel zeggen dat ik geen last heb van de "had ik maar groter gekozen" gedachte. Ik ben heel blij met ze en hoe het nu wordt, maar een maatje kleiner was ook goed geweest.

  4. Dank je @Nog even wachten

     

    @Petra84 natuurlijk, ik voeg je toe! Spannend, al aan aftellen dus? Bij mij ging het in begin wel redelijk recht en bij twee maanden ongelijk. Ik heb dat bij iemand anders ook gelezen hier op het forum. 

     

    Bij een andere intake had de pc op mijn lichaam lijntjes getrokken en daardoor zag je ook dat ik vooraf niet helemaal gelijk was. Hij deed dat om me daarvan bewust te maken. Zeker met een cup A zie je dat niet echt :-). Je zou dat ook eens bij jezelf nu naar kunnen kijken. Want straks wordt een eventueel verschil wat meer uitvergroot. Natuurlijk let de pc daar ook op en bij veel ongelijkheid plaatsen ze volgens mij ook andere implantaten per borst.

     

  5. Ik kreeg je pb, dus reageer hier ook even. Ik ben een week eerder geopereerd. Ik had de pc gemaild met foto's en hij zei "laat de natuur zijn werk doen". Ik heb wel het idee dat het iets minder scheef is. Omdat het bij mij de eerste twee maanden wel redelijk gelijk op ging, heb ik het idee dat links ook wat langzamer geneest. Daar heb ik ook langer last van gehad.

     

    Maar onderaan gemeten is het ook hier niet helemaal gelijk. Op tepelhoogte zal ik nog eens nameten en van het weekend foto's maken.

  6. 3 hours ago, Paula0307 said:

     

    Dankjewel! De methode laat ik zeker afhangen van wat er geadviseerd wordt! Ik las alleen dat protheses kunnen draaien door sporten als ze dual plane/achter de spier geplaatst worden?

     

    Heb jij meer foto's in je album, zo ja, mag ik eens kijken? Fijn dat jouw herstel meeviel! 

    Volgens mij is het draaien meer afhankelijk van of je anatomisch of rond plaatst? 

     

    Ik voeg je toe aan mijn album!

  7. Twee dagen in het ziekenhuis? Dat lijkt me voor een reguliere borstvergroting niet nodig. De meeste mogen twee uur erna weer naar huis en dat gaat prima. Je klinkt jong en gezond dus vraag je af of het nodig is, want lijkt me dat het alleen gebeurt bij complicaties?

     

    Ik ben bij Frans van Straten van de Heyendael kliniek geweest. Die gaat voor "75c", een beetje gemiddeld dus, maar wel mooi 🙂

  8. 1 hour ago, Paula0307 said:

    Hi!

     

    Na al heel wat gelezen te hebben toch maar even voorstellen.

     

    Ik ben 30 jaar en heb twee kindjes. Voor mijn zwangerschappen had ik een 75A cup, niet groot maar ik was er tevreden mee. Nu, na twee zwangerschappen en 2x borstvoeding denk ik er heel anders over. Er is bijna niks meer van over en helaas zit er ook verschil in qua grootte.. Ik wil me graag weer vrouwelijk voelen en dat kleding etc. mooi staat. Partner vindt het niet nodig, maar na wat serieuze gesprekken staat hij gelukkig wel achter mijn besluit.

     

    Ik heb drie consulten gepland staan: Veldhoven kliniek (Schietecatte), Boerhaave (vd Weij) en Belgian Beauty Clinic (Verdonck). 

     

    Ik heb vooral gekeken naar chirurgen die zo natuurlijk mogelijk opereren. Van wat ik gezien heb, heeft anatomisch momenteel mijn voorkeur maar ik ben heel benieuwd wat ze adviseren.

    Zelf ben ik 1,74 en 58 kilo. Erg smal gebouwd. I.v.m sporten en hersteltijd hoop ik dat voor de borst mogelijk is, maar als ik het zo lees is dat bijna niet mogelijk als je heel slank bent..?!

     

    Ben erg benieuwd wat voor bv (methode/cc/merk) anderen hebben gehad met dezelfde bouw? En welke kliniek/pc? 

     

    Ik hoop hier veel tips en info te kunnen vinden. Hoe bereid je je voor op zo'n consult? 

     

     

    Ik ben ook slank gebouwd, 176 en 58 kilo. Ik heb anatomisch 345 cc implantaten van mentor. Dat is op 20 mei geweest, dus twee maanden geleden. 

     

    Ik heb drie consulten gedaan en alle drie kwamen ze rond die grootte uit en ook dual, omdat dat bij mij echt mooier is. Ik denk ook niet dat je per se moet willen kiezen voor "voor de spier" omdat je graag weer wil sporten. Die paar weken dat je misschien eerder kunt sporten weegt niet op tegen 10 jaar aankijken tegen een "rand" (als je pech hebt). Ik heb daarin het advies van de chirurgen gevolgd :-). 

     

    Overigens is de hersteltijd ook wel persoonlijk. Ik heb er zelf niet enorm veel last van gehad qua pijn, maar wel weer wat jeuk in de eerste weken.

  9. Ja achter de spier. Ik ben redelijk slank/dun dus dan moest dat wel :-). Daarom ook anatomisch, paste beter bij mijn figuur.

     

    Haren wassen ging de eerste week niet super, maar daarna ging het wel. Oksels scheren was het laatste wat je lukte onder de douche 🙂

     

    Ik heb de eerste twee nachten Netflix gekeken en daarna sliep ik wel door, toen was ik moe genoeg en was de pijn ook wel te doen. Maar echt lekker is het niet de eerste week.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.