Ga naar inhoud

Peeuwke

Leden
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Peeuwke

  1. Ik draag ook nog steeds de op bh.

    Ben wel al eens gaan passen voor bhs maar er zit niets comfortabel. Ik heb enkel 1 sportbh gekocht om te gaan lopen en dat is een 70F. Verder blijf ik de po bh nog wat dragen. 

    Bij mij zie je wel een verschil in kleren tegenover vroeger. 

    Ook ik ben nog niet helemaal tevreden @Marlies84. Op 12 weken heb ik een afspraak bij de chirurg staan. 

    Veel succes!!

    Groetjes 

     

  2. He @Marlies84

    Jaaaaa! 6 weken! Zo uitgekeken de 6 weken kaap te bereiken en nu die er is heb ik zoiets van; is dit het nu ??

     

    Ik ben nog helemaal niet tevreden, 1 borst blijft hoog en niet mooi van vorm. Maar ik moet het nóg tijd geven. Maar ik kan het niet laten van me toch maar zorgen te maken om eerlijk te zijn. Telkens ik naakt in de spiegel kijk denk ik bij mezelf "komt dit nog wel goed"... Maar nogmaals, tijd... ?

    Ik kocht slechts 1 (veel te dure) nieuwe bh om te gaan sporten, ben maandag voor de eerste keer terug gaan lopen ?

    Alle andere bh's zitten echt niet prettig en ik vind het om eerlijk te zijn niet erg nog even mij po bh te dragen (werd me ook 8 weken geadviseerd).

     

    Verder lukt alles me wel weer en is de pijn weg, gelukkig. Juist na het lopen had ik wel wat last van 1 borst maar ook die pijn ging snel weg.

     

    Nog enkele positieve punten, want ik lijk altijd zo negatief ?

    De littekens vind ik wel heel mooi (Zo ver dat mooi kan zijn natuurlijk) en in gesloten kledij vind ik ze ook heel mooi ?

     

    Hoe gaat het ondertussen met jou??

     

  3. Ik ben morgen 1 maand po! 

    Ik herken wel veel! Ik heb gisteren pas voor de eerste keer auto gereden en phoe, het ging wel maar toch niet wat het moet zijn.

    Heffen doe ik ook nog niet, ik zit momenteel in een donker huis. Mijne man had de vroege en is vergeten de rolluiken op te trekken en zelf kan ik het nog niet...

    Dus gisteren de eerste keer rijden naar het koopcentrum hier geweest en ben eigenlijk op zoek naar een extra sportbh waar ik mee kan gaan lopen ook (op termijn) na 3 bhs passen ben ik moeten stoppen omdat het me teveel pijn deed. Dus weer naar huis zonder bh. 

    Ik heb de mogelijkheid om regelmatig wat rust te nemen, gelukkig! Ik vind het echt knap dat je al gaat werken! Ik zou het niet kunnen denk ik, of wel maar heel veel pijn hebben.  

  4. He Marlies,

    Dank je voor het vragen ?

    Het gaat beter! Ik neem geen pijnstillers meer, (toch niet voor de borst) sinds een dag of 3.  Vandaag op controle geweest bij de chirurg en hij zei dat het er wel goed uitzag maar dat de borsten nog  fel moesten zakken. En dat ze er dan mooier zouden uitzien.  Hij stelde me eigenlijk wel gerust. 

    Ik moest goed mijn borstband dragen en regelmatig masseren, implantaat naar beneden duwen en borstklier naar boven.

    Ik mocht van hem ook alles weer doen, behalve als iets pijn doet. Bij pijn moet ik onmiddellijk stoppen. 

    Moet nog 1 maand de borstband dragen en binnen 2 maanden terug op controle. 

     

    Hoe is het met jou?

  5. @Lindan

    Ben je bij verschillende chirurgen geweest voor advies? Sommige chirurgen werken bv gewoon niet met grotere implantaten. Verdonck zei me bv zelf dat hij geen implantaten groter dan 475cc (Of 450 weet het niet meer juist) zet. 

     

    En ik begrijp je twijfel wel! Maar je bent niet al te groot en een laag gewicht. Dus ik denk wel dat het goed zal zijn. Want je moet denken dat die 425 en 475cc bij je echte borsten komt. 

    Ik heb me ergens laten vertellen dat je ongeveer 125 à 150cc moet tellen voor 1 cup maat . Dus zou jij ongeveer 3 cup maten groter gaan dan nu, dus E/F. (Hoewel het geen exacte wetenschap is natuurlijk).

     

    Veel succes!

  6. @Wendy79

    Ik doe ook alles nog rustig aan. Neem ook nog genoeg pijnstillers en slaap nog half zittend in bed. Ik kan ook al veel meer terug maar zoals mijn haren deftig borstelen ofzo lukt nog niet goed. 

    Er staan korstjes op bij mij. Maar er hebben bij mij wel plakkers op gezeten tot vrijdag. Zaterdag zag ik dat er een klein plekje bloed was. Ik denk dat dat allemaal nog wel "normaal" is. 

    Groetjes

  7. Ik ben op zoek naar dames met implantaten +550c die eventueel hun album voor me willen opstellen en hun ervaring willen delen.

    Ik kan er precies maar weinig vinden, al zeker niet die van 0 naar 625cc zijn gegaan zoals ik. 

    Ik lees ook vaak "bij mij kon er niet meer in" maar mijn arts zei dat alles "kon" ?‍♀️ 

    Hij adviseerde mij geen 625cc, hij zei dat het groot ging zijn maar het kon. 

     

    Alvast bedankt!

  8. Ik ben al "blij" te lezen dat het bij sommige ook niet meteen mooi is ?

    En jaaaa... Ik heb er zelf voor gekozen en heb daar al dik spijt van om eerlijk te zijn. Ik vind grote borsten mooi, echt heel mooi. Niet overdreven, maar wel groot. Dusss na dat ik bijna altijd overal waar ik zocht verhalen las van dames dat ze toch spijt hadden niet groter te hebben gekozen heb ik dus voor 625cc zelf gekozen. Achteraf bekeken echt niet mijn beste beslissing...

  9. 1 minuut geleden, Wendy79 zei:

    Hoi @Peeuwke,

    Ik had een b cup, maar door de zwangerschap en afvallen was er niet veel meer van over. Ze hebben ronde mentor implantaten geplaatst van 570 cc. Ik vond dat al veel,maar jij hebt nog meer.  Misschien dat we daarom zoveel pijn hebben? Hebben ze bij jou ook achter de spier geplaatst ? Waar ik trouwens wel lekker mee rechtop kan slapen is zo'n nekkusssentje wat je voor in het vliegtuig gebruikt?

    Ik kan me nu na 3,5 week gelukkig eindelijk zelf douchen, alleen mn rug afdrogen lukt niet en de bh krijg ik alleen niet aan.

    Jij ook nog een goed herstel, we hebben het ergste nu gelukkig achter de rug!

    Ja ik heb nu ook wel het vermoeden dat het door de grote implantaten komt. Ze zijn bij mij dual plane geplaatst. 

    Heb je zelf gekozen voor grote implantaten?

    Ik slaap ook met een nekkussentje! - ik zei al verschillende keren tegen mijne man, tussen mijn pijn tranen door - hoe blij ik ben dat ik dat kussentje heb ? 

    Ik kijk er al naar uit mezelf weer te kunnen wassen en aankleden, maar ik zal nog even geduld moeten hebben.

    Ben je blij met het resultaat  tot nu toe? Ik echt niet, ik vind ze helemaal niet mooi en hoop dat het snel beter zal worden.

  10. Dag @Wendy79,

    Wat herken ik he verhaal erg!

    Ik had 17/12 mijn operatie (morgen 2 weken op) en wat heb ik afgezien! Nu nog neem ik al mijn pijnstillers maar eindelijk lukken "normale" dingen weer zonder al te veel pijn (zoals mijn losse broek optrekken bijvoorbeeld).  En ik slaap ook nog steeds rechtop in bed.

    Mezelf goed wassen lukt nog niet, daarvoor helpt mijn man me nog steeds.

    Wat was jou voor situatie?

    Ik kom van een 75A en heb nu 625cc motiva round full gekregen. 

    Ik ben door de feestdagen enkel bij mijn huisarts op controle geweest en hij vond toen dat alles er goed uitzag. Morgen mogen de draadjes er uit en dat zal ook bij de huisarts gedaan worden. Bij de chirurg kan ik pas 14/1 terecht. 

    Ik ga helemaal niet zeggen dat jij een watje bent maar ik voel me anders wel een behoorlijk watje ?

    Ivm met je armen volg ik even mee ?

    Ik wens je nog een goed herstel!

     

    • Like 1
  11. 18 minuten geleden, Marlies84 zei:

    Helaas flink pech gisteravond. 
    Voordat ik het kon voorkomen stortte mijn zoontje zich in mijn armen van ons hoge bed. Hoe ik hem ving (want dat doe je dan toch..) en vervolgens neerzette is volgens mij het ergste wat ik had kunnen doen, want daarna kreeg ik flink last van mijn linkerborst. Van buiten zag je niks, alleen het litteken was een stuk gevoeliger, maar van binnen brandde en klopte het flink aan de onderkant, alsof ik iets gescheurd had. Na een slechte nacht is de pijn licht weggetrokken maar ik ben heel bang dat ik iets permanents beschadigd heb.

     

    Uiteraard heb ik meteen Velthuis gebeld maar kon op hun vragen iig “nee” antwoorden. Ze vroegen of ik een knap voelde, of mijn litteken bloedde of dat mijn borst ineens een vreemde vorm had. Dat was dus allemaal niet het geval. Advies gekregen om ibuprofen te slikken en het aan te kijken.

     

    We gaan zien wat het gaat brengen. Het meest bang ben ik voor overmatig kapselvorming of een ontsteking. Ik ben nu toch maar naarstig foto’s aan het maken om te kijken of er iets negatief verandert maar pffff. Was ik eindelijk goed bezig.... ?

    Oh Marlies84, ik heb zelf 3 kunnen en het kan allemaal zo snel gebeuren. 

    Ik hoop het met je mee dat er niets mis is en dat het nu gewoon pijn doet omdat het allemaal nog erg gevoelig is ?

    Veel beterschap!

  12. Ohja en ik slaap nog steeds half zittend, denk dat ik nooit nog recht raak als ik me plat zou leggen. Maar ik slaap niet slecht dus blijf zo nog een tijdje slapen.

     

    En mijn buik is enorm opgeblazen, is dat bij jullie ook nog? 

     

    Mezelf wassen enzo lukt eigenlijk ook nog niet goed, gelukkig helpt mijn man me er goed bij...

    Ik heb soms de indruk dat ik me zelf niet moet aanstellen, want ik lees eigenlijk nergens van dames die zo "afzien" als mij. 

  13. 10 uur geleden, Marlies84 zei:

    Oooh ik heb net een stukje gefietst! Wat een mijlpaal! Was totaal niet belastend voor de boobs daar ik al ong 33 jaar fiets en het meeste dus toch met m’n onderlichaam blijk te doen. Zelfs sturen! Wat een vrijheid! 
     

    Ik wist het van tevoren, maar helaas kwam ik na de kerstdagen met dikke gezwollen blauwe boobs thuis; soms kun je nu eenmaal niet rustig aan doen als blijkt dat het restaurant waar je kerstdiner viert met de schoonfamilie helemaal niet ‘om de hoek’ is, maar ruim een kilometer verderop. Au au au ?
     

    Vandaag was het blauwe en een klein deel van de heftige! zwelling al weggetrokken en heb ik het de hele dag rustig aan gedaan. Zelfs de oefeningen maar even gelaten. Maar vanavond ging ik even wat drinken en was de keuze auto of fiets... tsja...

     

    Qua herstel is er nu dus even sprake van een stap terug door die kerst-mishandeling, maar ik slaap inmiddels weer plat zonder al teveel gedoe dus progressie? Ja ik denk het wel. 
     

    Misschien herkennen anderen ook wel dat je na 1,5 week even zo’n punt bereikt dat het niet allemaal zo hard gaat meer gaat, dat herstel?

    Wat vinden jullie? @Peeuwke @Danro @Elsie-94

     

    Wat een heerlijk gevoel lijkt me dat! Volgens mijn arts mocht ik vanaf dag 1 alweer fietsen,  rustig fietsen en rustig wandelen mocht altijd. Maar heb nog geen van beide gedaan.

    Ik ben nu 11 dagen po en ben 1x buiten geweest voor het oudercontact van mijne zoon en 1x om op controle te gaan bij de huisarts. Verder heb ik nog niets gedaan omdat het me echt niet ging van de pijn.

    Het is pas nu dat het precies wat beter gaat en dat ik me goed genoeg voel om eens buiten te gaan. Ik neem wel nog al mijn pijn medicatie. 

    Ik had "gelukkig" geen verplichtingen met kerst.

    Poeh lijkt me pijnlijk als je boobs ineens blauw zijn! Hier hebben ze die kleur nog niet gehad.

    Maar ik vind mijn boobs wel nog steeds niet mooi, echt lelijk eigenlijk. Ze lijken ook nog maar weinig op een echte borst. Hebben jullie dat ook? Ik maak me er best wel zorgen over... 

     

    Veel liefs!

     

     

  14. Wat fijn te lezen dat het je zo goed gaat! Wat je allemaal doet, alleen er nog maar aan denken van dat allemaal te doen zou me al in huilen doen uitbarsten. Het lijkt me idd ook beter dat je wat rustiger aan doet ?

    ivm de rug, ik heb ook last van men rug maar ik heb een warmte kussen aan men rug gestoken en als de last te erg is zet ik dat aan en dat doet echt heel erg goed!

    nog een goed herstel !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.