Lies567

Silver Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Lies567

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja dan is rond wel een goede keuze inderdaad! Ik denk dat er erg weinig verschil in zit zoals je zegt, wat adviseerde ze daar? Zou lekker kiezen waar je jezelf goed bij voelt :). Inderdaad het vocht moet nog wegtrekken dus ben heel benieuwd hoe het gaat worden. Ik werd begin middag geopereerd en had het al ruim 3 maanden vast staan. Nog vind ik dat het snel is gegaan! De eerste 2 nachten werd ik om de 3 uur wakker maar sliep ik in totaal wel 8 á 9 uur. Vannacht 1 x wakker geworden dus dat gaat beter. Ik ben geen rugslaper, dat maakt het wat lastiger :p. Medicatie alleen paracetamol en Celebrex dat gaat prima! Als je nog vragen hebt dan laat het me weten! In ieder geval veel succes in maart, nu nog lekker naar uit kijken :)!!
  2. Hi Julie, tuurlijk mag je dat vragen :). Ik heb anatomische mentor prothese high profile 345 CC. Wilde het natuurlijk houden. Het resultaat kan ik nog niet veel over zeggen, het is zo gezwollen de eerste dagen.. maar zakt nu al iets en heb er vertrouwen in dat het mooi wordt :). Jij mag dus 25 maart? Gaat snel hoor!!
  3. Hoi meiden, Ik lees al even mee hier en ben afgelopen woensdag geopereerd bij Kliniek Heyendeal. Het is me allemaal reuze meegevallen en tot nu toe nog niet echt pijn gehad. Vandaag alweer naar de supermarkt gelopen, even het huis uit. De pijn blijkt bij iedereen heel anders te zijn maar ik zou je niet druk maken van te voren, heb je niks aan ?. Bij Frans v Straten ben je in ieder geval in goede handen. Misschien hebben jullie hier iets aan. Wel spannend van te voren maar het gaat allemaal zo snel voor je het weet zit het er op.