BVmel

Silver Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About BVmel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Boobskessnap ik! bij mij valt het nog wel mee met de zenuwen... komt die dag waarschijnlijk wel! ?
 2. @GarrieBarrie wat vervelend dat je zoveel last heb... ? hopelijk gaat dit snel over! maar wat fijn om te horen dat he zo tevreden bent met de behandeling en het resultaat! ? ben ook heel benieuwd...
 3. @Ld1234 wat fijn dat je er blij mee bent! ? ik ben ook heel benieuwd, en ga mijn ervaring na der tijd delen met jullie!
 4. Hey wat fijn dat het je zo goed is bevallen! Ik ga even kijken in de album! Succes met je verdere herstel
 5. @Daniëlle. Hoi Daniëlle, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! is mooi geworden! Ook dual plane gezet? En op de foto’s nog wel wat opgezwollen of niet? ik kom zelf van een B kleine C cup ben opzich niet zenuwachtig voor de operatie/herstel wel heel benieuwd naar het resultaat!
 6. @Es1234567 Wat leuk! ? Wat ga je doen? Hoeveel cc? En waar kom je nu vanaf?
 7. Hoi Daniëlle, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! is mooi geworden! Ook dual plane gezet? En op de foto’s nog wel wat opgezwollen of niet? ik kom zelf van een B kleine C cup ben opzich niet zenuwachtig voor de operatie/herstel wel heel benieuwd naar het resultaat!
 8. Hoi! Ik ben melissa, 31 jaar. Ik vind het leuk om al jullie ervaringen en verhalen te lezen. Ik word zelf over 2 weken geopereerd door Frans Straten van kliniek heyendael. Ik krijg de mentor memorygel Xtra High 405cc. ben heel benieuwd, en vraag me af of er meer zijn mijn deze protheses/cc’s