Ga naar inhoud

Anennas

Silver Member
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Anennas

  1. 7 uur geleden, Elsie-94 zei:

    @Marlies84 oh top kunnen we echt goed contact houden, gezellig! uiteindelijk ervaart toch iedereen het anders denk ik. 

    @Anennas Super van die beha tip, ga er ook 1 extra kopen dan. ik twijfelde of ik dan misschien al een gewone sportbeha kan aanschaffen die dan later ook gewoon met sporten gebruikt kan worden. De hele nieuwe kledinginventaris kost al genoeg haha. heb echt zich om daar al voor op pad te gaan haha.

     

    succes met het herstel nog dames, laat maar weten hoe het gegaan is als jullie daar zin in hebben!

     

    X

    Die gewone sport beha heb ik ook maar ga ik zeker de komende weken nog niet aan doen. Een normaal shirt is al een project op zich. De postoperatieve beha heeft een sluiting aan de voorkant en schouderbandjes die helemaal los kunnen dus zo makkelijk aan te doen als je nog veel last/pijn hebt.

     

    Ik heb voor mijn verjaardag afgelopen augustus allerlei kledingbonnen gehad en heb zo veel zin om deze uit te gaan geven! Nog even een paar weken wachten en dan ga ik shoppen! Heerlijk!

     

    (Vanacht trouwens al veel beter weer geslapen en zonder al te veel pijn op kunnen staan. Merk wel dat als ik veel doe, al is het maar een half uurtje wandelen, m'n borsten superstrak aanvoelen. Daarna dus even in de ruststand)

    X

  2. 3 uur geleden, Boobly zei:

    @Anennas heel herkenbaar! Viel mij vies tegen die eerste paar dagen. 
    Waar heb jij een extra beha gekocht? Ik heb de laatste 2 dagen echt last van de bh die ik in het kliniek heb gekregen. Zit zooo strak! 

    Ik heb er gewoon 2 aangeschaft na de operatie. Ik weet dat ze bij elke locatie van Faceland te koop zijn. (Geldt ook voor hun littekencreme trouwens) kan en mag je de beha niet een standje losser doen? Vind ze nu trouwens lekkerder zitten

  3. Hè!

    Ik ben vorige week bij bauland geopereerd, Dr Jansen. Al het personeel is echt hele erg vriendelijk. Wat @Boobly Inderdaad ook al zegt, het is wel lopende band werk. Stel je niet in op een gezellig gesprekje ;)

    kwaliteit lijdt daar trouwens niet onder. Ik werd om 09:45 de operatiekamer ingereden (was de 2e van de dag en de 1e had koffie met melk gedronken dus ik was direct aan de beurt toen ik binnenkwam) om 10:50 werd ik richting uitslaapkamer gereden. Na lekker wat eten en veel uitleg en instructies reden we rond 12uur weer naar huis. 

    In het herstel had ik mij enigszins verkeken. Natuurlijk is het geen pretje maar ik had even niet aan de spierpijn gedacht. Eerste 3/4 dagen kon ik ook niets doen, m'n partner heeft alles geregeld (zorg voor mij, huishouden en de 2 kids) 

    Nu ben ik 9dagen po en kan al veel meer. Moet nu gaan opletten dat ik niet te veel doe. Alleen haren wassen en borstelen zal nog een probleem gaan worden, dat is er lang en dik.

     

    Ik had trouwens maar 1 consult bij Faceland. De consulente was heel kundig en Dr Jansen was er toevallig ook dus die heeft gelijk zijn inzicht gegeven. 

     

    Tip: koop 2 beha's. Is echt fijn om na het douchen een lekkere schone aan te doen.

     

    Groetjes!

  4. 4 minuten geleden, Imker zei:

    Geduld is een schone zaak. De implantaten zullen zeker nog zakken, maar dat kost tijd. Je bent pas 8 dagen po! Reken daar maar minstens 3 maanden voor?

     

    daarnaast kan een plotselinge beweging altijd voorkomen, en steken zul je sowieso wel vaker voelen. Ik zou je daar niet zo druk over maken!

     

    mijn armen strek ik gewoon, maar ze komen niet boven mn schouders/borst. Probeer daar wel goed op te letten.

     

    gewoon rustig aan doen en geduld hebben! Komt allemaal goed

    Thnx, fijn dat je het zo zegt!

    Het is toch fijn het te horen van ervaringsdeskundigen ?

    Ik ga sowieso weer even goed letten op die plotselinge bewegingen, want die steken zijn echt geen pretje zeg!

     

    Fijn om te weten dat strekken niet heel erg dramatisch is. Boven m'n borsten komen ze niet dus dat is al prettig.

     

    Nogmaals dank je wel!

  5. Hoi allemaal,

    Na flink zoeken, stel ik m'n vragen toch maar even hier. Hoop dat ik mij te druk erom maak, maar hoor graag jullie ervaringen.

     

     

    1. Het lijkt alsof de implantaten sinds 3 dagen hoger zitten dan daarvoor. Kan dat of komt dat bijv. doordat de zwelling er niet meer is? (Ben zo bang dat ze zo blijven zitten en niet naar de juiste plek zakken)

    2. Vandaag de lamellen dicht gedaan en zonder dat ik erbij na dacht te hard aan het touwtje getrokken. Nu heb ik best last van de zijkant van m'n rechterborst. Iemand ervaring met dit soort stommiteiten en of het zich snel oplost?

    3. In hoeve strekken jullie je armen? Ik merk dat ik toch snel vergeet dat ik de armen niet mag strekken of boven m'n hoofd mag tillen.

     

    Er zullen nog wel veel meer vragen bij mij naar binnen schieten maar dit is wel even genoeg voor nu.

     

    Graag hoor ik jullie ervaringen!

    Groetjes!

  6. Hoi hoi allemaal,

    Na een tijdje op het forum rond gelezen te hebben, toch maar mijn verhaal.

     

    Na lang wikken en wegen (en na 2 zwangerschappen) langs verschillende praktijken voor een consult. Uiteindelijk gekozen voor Faceland en Dr. Jansen. 

    Donderdag 24 oktober om 7:15 de auto in en na veel file kwamen manlief en ik aan bij de OK.

    Heel fijn geholpen door het OKpersoneel, niet alleen door Dr. Jansen. Na lekker rustig bijkomen en wat gegeten te hebben, op weg naar huis. Thuis neem ik de medicatie volgens de voorgeschreven tijden in en gaat het eigenlijk prima. Helaas zijn de nachten niet zo prima ?

    Man, man, man, dat valt even vies tegen.

    Zelfs nu nog (8 dagen na operatie) is het elke ochtend weer moeilijk opstaan. Maar alles voor een goed doel hè?!

     

    Heb ik wel even wat vraagjes voor jullie, als dat hier tenminste mag.

    1. Het lijkt alsof de implantaten sinds 3 dagen hoger zitten dan daarvoor. Kan dat of komt dat bijv. doordat de zwelling er niet meer is? (Ben zo bang dat ze zo blijven zitten en niet naar de juiste plek zakken)

    2. Vandaag de lamellen dicht gedaan en zonder dat ik erbij na dacht te hard aan het touwtje getrokken. Nu heb ik best last van de zijkant van m'n rechterborst. Iemand ervaring met dit soort stommiteiten en of het zich snel oplost?

    3. In hoeve strekken jullie je armen? Ik merk dat ik toch snel vergeet dat ik de armen niet mag strekken of boven m'n hoofd mag tillen.

     

    Er zullen nog wel veel meer vragen bij mij naar binnen schieten maar dit is wel even genoeg voor nu.

     

    Graag hoor ik jullie ervaringen!

    Groetjes!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.