Ga naar inhoud

Whisper

Leden
  • Aantal items

    311
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Whisper

  1. Op 13-9-2020 om 21:48, Femme_ zei:

    @Whisper zou ik ook in je album mogen kijken. Ik wil ook bij Dr  Meesters op consult gaan. Ik lees goede reviews over haar. 

     

    Sorry voor de late reactie. 

    Ik heb inmiddels geen album meer, omdat ik er ivm mijn werk toch geen goed gevoel meer bij had.

    Ben een tijdje niet online geweest omdat ik wat twijfels had, maar hier niemand wilde beïnvloeden. Maar ik wil toch graag eerlijk zijn. 

    Op zich raad ik de Mooi kliniek en Dr meesters wel aan. Dr meesters is vrij direct, maar wel eerlijk. Ze heeft het wel netjes gedaan verder en heb ook geen complicaties gehad na de operatie. (Mss ook een kwestie van geluk hebben).

    Wat ik wel vind is dat mijn borsten vrij veel richting mijn oksels staan en ik dus best wel wat plaats er tussen heb. Ws had ik dat vantevoren ook, maar viel t minder op. Ik baal daar toch wel van. Maar mss kun je dit aangeven / navragen als je daar meer over wilt weten. Mss zakt het ook nog wel wat, waardoor het er minder uit ziet alsof het onder de oksels zit. 

    Ook de prothese vind ik uiteindelijk harder dan verwacht. Ondanks dat t dual plane is, voel ik precies  waar deze zit en ophoudt. Voelt voor mij erg hard en nep aan. Logisch natuurlijk, maar blijkbaar had ik er een ander beeld / idee bij. 

    Dus op zich is het allemaal prima, maar zorg dat je alles vraagt, goed aan de protheses voelt en dat soort zaken. Achteraf had ik dat meer moeten doen. Ws had ik t dan alsnog gewoon gedaan, maar toch.

    Komt goed!

  2. 33 minuten geleden, Ld1234 zei:

    Ja ik moet je eerlijk zeggen. Ik heb al eeuwen geen gewone bh meer aangehad. Loop nu vooral in sportbh's. Ik werk namelijk van huis uit. Had laatst even 1 aan wn die paste niet meer helemaal.😅 op naar 75g🤣

    Haha oeps! Nog tips voor sportbh's? Lijkt me de eerste weken wel fijn om af te kunnen wisselen met beugel bh's. Triaction heb ik (blijkt dus te klein te zijn). 🙈

  3. Ik dacht dat het zelf wel lukte om mijn nieuwe bh-maat te bepalen, maar dat bleek toch lastiger dan gedacht. 

    Volgens de chirurg zou ik een grote C krijgen, maar ik had al t idee dat ik meer rond een D zat. Dus vandaag naar de hunkemoller geweest en gezegd dat ik dacht dat het 80 D moest zijn. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met beugelbh's in maat 75F. 🤣

    Dus tip van de dag: laat iemand even mee kijken die er verstand van heeft. 

    Overigens vind ik ze wel meer ogen als een C / D dan als een F.

     

    Ik zal nog even een nieuwe foto plaatsen. De littekens zijn dicht. De rechterborst blijft wel nog steeds kleiner dan links. Hopelijk trekt dit nog bij.

  4. 11 uur geleden, Special-Me zei:

    Al weer zeven weken po, de tijd vliegt! 😊🥰
     

    En ik vind mijn borsten elke dag mooier en mooier worden. Gisteren bikini’s gaan shoppen, hoe geweldig is dat nu ik EIN-DE-LIJK borsten heb! 👙👙👙
    Maat xl van een bandeau of triangel bovenstukje is maar net gepast. Ik zal niet moeten springen, want dan huppelen ze er zo uit. 😂

    Dus stil blijven liggen en niet te veel doen in bikini. (Uiteraard nog niet in de volle zon met de littekens) 🌴🍹


    Dus alleen maar pronken en wandelen met bikini, om te zwemmen zal ik mijn badpak maar aan trekken. En hopelijk op onze vakantiebestemming nog een bikini kunnen scoren met een cup. De 80F dat ik gisteren gepast heb was echt te klein. 🙈

     

    Ik zal ook nog wat foto’s toevoegen aan mijn album. 😊🥰

     

    Mooie foto's!! Lijkt me heerlijk om zo in bikini rond te kunnen lopen met net wat meer zelfvertrouwen. Geniet er van!!

  5. 1e controle was goed. Ze hebben de knoopjes eraf geknipt. Alles ziet er netjes uit en het schuiven is normaal blijkbaar. Ook dat het maar aan 1 kant is. Lucht wel op, ook al hadden jullie t ook gezegd natuurlijk. Ik moest blijkbaar toch even de reactie van de chirurg weten. 

    Ik was bij dr. Feijen; wat een lieve, toegankelijke vrouw! Heel anders dan dr Meesters, al heeft zij er absoluut iets moois van gemaakt. Over 3 maanden terug voor de eindcontrole bij dr. Meesters. 

    Over 1 week mag ik beginnen met littekencreme smeren. En na 4 weken mag ik proberen om op de zij te slapen. Na 6 weken mag ik slapen zonder bh als ik zou willen en overdag evt een beugel-bh aan. Maar het kan dat dat in t begin niet zo prettig voelt. 

  6. Nieuwe foto toegevoegd, 13 dagen po. 

    Ik weet inmiddels ook wat zungelende borsten zijn. 😂 Maar over het algemeen mag ik niet klagen en heb ik weinig pijn, buiten de rugpijn. Wel voel ik de rechterprothese nog steeds verschuiven. 

    Morgen heb ik mijn eerste controle en dan worden de pleisters verwijderd en de knoopjes afgeknipt. Ik ben heel benieuwd hoe de littekens eruit zien. 

  7. 1 uur terug, Ld1234 zei:

    Ja is top daar! Hele fijne kliniek! @Whisper is ook door meesters geopereerd. 1.9 meter is idd lang ja. No worries Marleen Meesters maakt geen porno boobies.😊 je bent in goede handen bij haar.

    Absoluut! Ze houdt van natuurlijk. Ze is soms wat afstandelijk en direct, maar levert wel goed werk. 

    1 uur geleden, me82 zei:

    Fijn dat jij tevreden bent 😊 

    dan zou ik es moeten vragen ivm plaatsen hoe dat zit. Omdat het bij mij achter spier zit, of daar verschil in zit 🤔

    succes met je herstel 

    Dual plane is half achter de spier. Volledig achter de spier doen ze volgens mij niet meer. Op welke termijn zou je geopereerd kunnen worden?

  8. 46 minuten geleden, bijtje-m zei:

    of te wel in het topic staat zelfs dat je ze 8 juli hebt gekregen 🙈 dom dom. Sorry mn hersenen staan duidelijk uit vandaag. 

     

    Heb wel voor de derde keer gedoucht en nu zelfs tijdens het föhnen van mn haar (door manlief) mn borsten heerlijk even vast gehouden ipv in de bh. Fijn gevoel!

    Haha, geen probleem. Ik heb ze idd, dual plane en zonder borstlift. 😉

    Fijn dat het je zo goed af gaat. Kan alleen maar beter worden. Douchen lukt me zelf, maar haren vast maken is een probleem en helaas is de methode van mijn man niet zo pijnloos

  9. 11 uur geleden, Ld1234 zei:

    Ow wat apart! Ik mocht dat echt pas na 6 weken. Stond ook zo in mijn brief met instructies die ik van mooi had gekregen.🤔🤷🏼‍♀️

    In welke brief van mooi had jij dat staan? Ik meen het ook ergens gezien te hebben, maar in de leefregels na de operatie staat alleen iets over de eerste 2 weken. 

    Ik meende dat er ook een lijst was met wat na 6 weken pas mocht, maar kan het niet vinden. Ik zie ook niks staan over in bad gaan bijv. Alleen bij de eerste 2 weken dat je de littekens niet mag weken onder de douche. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.