eslixx

Silver Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eslixx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi! Ik ben in november geopereerd bij Faceland (niet door Lydia maar door Gabriel Jansen) en ben hier best positief over! Ik ben 1,63 en weeg 51 kg (redelijk petite), ook met smalle schouders maar wel met wat bil, dus denk dat wij wel redelijk overeen komen. Ik had voorheen ook een kleine B bij de meeste lingeriezaken, maar vond zelf dat dit meer aansloot bij A-cup borsten, met omvang verschillend tussen 65 en 70. Ik had bij het eerste consult besloten om voor de motiva ergonomix protheses te gaan van 250 cc, echter werd bij het tweede consult opnieuw gemeten en vertelde de chirurg dat dit wel heel minimaal zou zijn voor mijn afmetingen. Ik wilde namelijk een maat die goed bij mijn lichaamsbouw zou passen. Hij zei dat 350 cc perfect zou passen, ik heb toen alleen toch nog de beslissing genomen om voor 315 cc te gaan i.p.v. 350 (ik vond het heel veel klinken en wilde absoluut niet te groot, maar het had achteraf waarschijnlijk wel gekund). De uiteindelijke implantaten zijn 315 cc full profile geworden (ergonomix). Nu vijf maanden later ben ik zeer blij met hoe mijn borsten eruit zien. Ik vind ze wel aan de grote kant, maar het is niet overdreven en valt ook niet overduidelijk op. Ik ben nu ongeveer een 70E/65F, dit verschilt ook wel een beetje aan de winkel natuurlijk. Het past perfect bij mijn bouw en ik ben heel blij dat ik toch niet groter heb gekozen. Mijn advies is wel niet te veel kijken naar wat anderen qua maten hebben aangezien iedereen hier echt heel erg in verschilt.. Iemand die andere afmetingen heeft dan ik bv, die ook 315 cc heeft kan op iets heel anders uitkomen.. 350 cc klinkt inderdaad wel groot, maar dan zou die 300 cc demi een goed alternatief zijn toch? Ik hoor ook van velen die het hebben over ' boob-greed', dus dat ze eigenlijk toch nog wel groter zouden willen hebben. Houd dit ook in je achterhoofd. Ik hoop dat je hier wat aan hebt :)
  2. Ik heb zelf uiteindelijk gekozen voor de Ergonomix! Ik ben nu bijna 4 weken PO maar bij mij ziet het er nog erg fake uit, nog erg hoog en bol, de plaats van mijn tepels zit nog erg laag, maar net zoals iedereen zal ik nog maar geduld moeten hebben zodat ze uiteindelijk gaan zakken.. Ik miste overal volume, maar wilde wel dat het zo natuurlijk mogelijk uit zou gaan zien. Alsnog bedankt voor jullie reactie!
  3. Hallo iedereen, Na erg lang nadenken, ben ik tot de beslissing gekomen om dan toch eindelijk een borstvergroting te nemen. Ik ben zelf redelijk plat, meestal draag ik rond 70A/70B. Ik ben rond de 1.63 en weeg 54 kg. Ondanks dat ik vrij plat ben boven, heb ik onder wel aardig wat curves. Vandaar dus ook deze keuze gemaakt om het een beetje in evenwicht te brengen. Ik ben bij een aantal klinieken geweest en heb eindelijk de keuze gemaakt. Ik ga voor 315 CC full van Motiva. De meesten van jullie weten waarschijnlijk wel dat er hierbij 2 opties zijn, Ergonomix of Silk round. Mijn chirurg (dr. Jansen) heeft tegen mij gezegd dat de resultaten niet veel van elkaar verschillen en zei dat rond ook mooi bij mij zou staan. Echter eerder, bij de consultant, heb ik besloten ergonomix te nemen, omdat ik het natuurlijker uit vind zien bij de meeste meiden die dit hebben genomen, en ik zelf ook dit resultaat wil bereiken. Maar nu ben ik dus best wel in de war, welke optie zal ik nemen? Ik wil zo natuurlijk mogelijk uit zien, maar vind een beetje volume boven ook wel mooi. Heeft iemand tips voor? Of eigen ervaringen met de implantaten, of die wel een duidelijk verschil hebben gezien? Dankjewel