Ga naar inhoud

Ld1234

Leden
  • Aantal items

    925
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    19

Berichten die geplaatst zijn door Ld1234

  1. 1 uur terug, Petra84 zei:

    Goedemorgen @Ld1234 en @Bridt

     

    Ja klopt haha ben bang dat het te groot word maar ook dat ik spijt krijg achteraf 🤣 dus ben nu aan mailen met de dokter en de foto's er bij wat ik mooi vind en laat de keuze aan hem over 

     

    Het moet zeker wel passen bij me lichaam maar wil ook geen spijt krijgen van had ik maar dus vertrouw nu volledig op zijn deskundigheid en ervaring 

    Ik heb de keuze ook aan mijn pc gelaten. Hij heeft tijdens de operatie voor 450cc gekozen. 

    50cc is geen enorm verschil maar je pc kan idd het beste bepalen wat goed bij je lichaam past😊

  2. Op 23-8-2020 om 12:08, Petra84 zei:

    mijn dokter heeft alles bekeken en opgemeten en heeft geen verschillende maten geadviseerd 😊 neem aan dat hij het wel gezien zou hebben en ik vind het minimaal maar ja 🤔 ik zal een foto gaan maken en dan een album aanmaken dan zien we de voor situatie 

    Ik denk dat iedere vrouw wel een minimaal verschil heeft in borsten. Je mag er wel van uit gaan dat je pc je 2 verschillende maten zou adviseren als het echt een opvallend verschil is.

    Bij mij is links ook ietsje groter (minimaal) dan rechts, maar dat is iets wat alleen ikzelf zie. Andere mensen denken dan van waar heeft ze het over🤣.

    Vertrouw maar op je pc.

  3. 20 uur geleden, Petra84 zei:

    @Ld1234 ik heb je verhaal gelezen en wat fijn dat alles zo goed is gegaan en zo snel 🙂 doet me goed hihi 

     

    Ik krijg zelf ook motiva round 450 cc full

    Ben heel erg benieuwd maar ze worden wel dual plane geplaats snap het verschil niet zo goed 🤣 

     

    Ik heb nu van die theezakjes na 3 zwangerschappen en hoop echt dat ik nu bovenin weer volume krijg en dat ze een soort van liftend effect gaan hebben

     

    Ik begin al behoorlijk zenuwachtig te worden en droom zelfs al erover 🤣

     

    Zou ik je album mogen bekijken? 

    Zeker ik zal je toevoegen!

    Dual plane plaatsen doen ze meestal als je niet genoeg eigen borstweefsel hebt aan de bovenkant zodat je de randen niet ziet of de arts heeft een voorkeur voor dual plane plaatsing.

  4. 20 minuten geleden, Whisper zei:

    Terwijl ik die van jou toch echt groter zou schatten dan die van mij. Mss verandert t nog als alles volledig gedaald is. 

    Ja ik moet je eerlijk zeggen. Ik heb al eeuwen geen gewone bh meer aangehad. Loop nu vooral in sportbh's. Ik werk namelijk van huis uit. Had laatst even 1 aan wn die paste niet meer helemaal.😅 op naar 75g🤣

  5. 6 uur geleden, Tas zei:

    @Ld1234, zo fijn om dit allemaal te lezen. Ik krijg na 30 jaar een prothesewissel. Al in het ETZ in Tilburg geweest en pc gaf ook aan de linkerkant te hechten op de ribbenkast. Hij gaf bij voorbaat ook al aan dat dit veel pijnlijker is, heel fijn..... Goed om te lezen dat het waarschijnlijk minder pijnlijk is dan wat hij zegt. Volgende week een consult bij quole kliniek in Waalre, benieuwd wat zij zeggen. Mag ik in de album kijken, qua gewicht en lengte komen we overeen, wat is jouw borstbreedte?

    Hi Tas,

     

    Mijn precieze borstbreedte weet ik niet. Weet wel dat mijn protheses 12,5 cm breed zijn.

    Ik zal je toevoegen aan mijn album.

    Het hechten is wel wat pijnlijker, maar viel al met al nog mee.😊

     

    Liefs,

    LD

  6. Op 6-8-2020 om 08:10, Kaya74 zei:

    Hi @Ld1234,

     

    Moest je erg wennen aan het verschil tussen 290cc naar 450cc? Ik was eerlijk gezegd erg verbaasd dat ik de 450cc kon hebben omdat ik nu 'maar' 280cc heb zitten. Ben inmiddels wel wat voller dan 16 jaar geleden, qua lengte zijn we ongeveer even lang maar ik ben 10kg zwaarder dan jij. 

     

    Je profiel foto is prachtig, zou ik misschien wat meer foto's van jouw resultaat mogen zien? 

    Ik was ook verbaasd ja dat 450cc zou passen,  maar zou niet meer anders willen.

    Ik ga je toevoegen!

  7. 26 minuten geleden, FemkeB zei:

    Nou straks mooie bh’s dragen die gevuld zijn vind ik niet erg. ‘s Avonds thuis wil ik weleens zonder bh lopen maar dat is dan geen hele dag. Dat het natuurlijker beweegt vind ik wel een mooi voordeel

    Mooi! Ik moest ff wennen in het begin. Heb ze toch eerst 10,5 jaar onder de spier gehad.

    Vind beide methodes mooi. Ik heb geen voorkeur. Ik heb alleen een voorkeur voor rond ipv anatomisch😅😜

  8. 24 minuten geleden, Robijntje02 zei:

    Nog even nieuwsgierig naar jouw ervaring @Ld1234...  

    Beide heeft z'n voordelen.

    Ik ben nu toch wat banger om zonder bh te lopen een hele dag...bang dat ze dan snel gaan hangen en vooroverbuigen zonder bh vond ik fijner met achter de spier.

    Qua resultaat ben ik meer tevreden met deze, maar dat heeft meer te maken met anatomisch vs rond.

    Uiteraard beweegt het nu natuurlijker mee en het indalen en het herstel gaat veel sneller.

  9. Ik weet ook dat nelissen een stuk kleiner adviseert en niet de volle breedte van je borst. Mijn nichtje is daar geopereerd terwijl ze bij mijn kliniek 475cc demi kreeg aangeraden. Kwam nelissen met iets van 330cc full.

    Mijn nichtje wilde snel geopereerd worden dus koos ze voor dokter nelissen. Wachttijd bij mooi kliniek is minimaal 2 maanden namelijk. Zij is en stukje breder dan ik qua borst breedte en ze heeft nu smallere implantaten dan ik. Iedere pc heeft een andere voorkeur. Ik weet dat bijvoorbeeld wouter van der pot dezelfde visie heeft als mijn pc.

     

  10. 44 minuten geleden, FemkeB zei:

    Nou dan maar mijn eigen topic openen nu ik een datum hem voor mijn bv 🤗 

    Na veel lezen en informatie zoeken ben ik gisteren bij Dr. Nelissen geweest in de Global Care Clinic in België en dat was mij zo goed bevallen dat ik een operatiedatum heb vastgelegd, 10 september krijg ik 300cc (ergonomix demi) voor de spier geplaatst. 
     

    Wel lastig hoor een keuze maken als je verschillende adviezen krijgt, want bij een eerder consult hadden ze het over 425cc achter de spier geplaatst. 
     

    Ik wil graag een mooie D cup welke beter bij mijn lichaam past. Ben 1.74m en wat voller en heb altijd al gevonden dat mijn buik verder uitsteekt dan mijn borsten wat ik dus niet heel mooi vind zelf. Ik heb nu een B cup en met 300cc moet mijn wens uitkomen, groter wil ik ook weer niet.

     

    De vraag die ik nu nog heb is waarom jij juist gekozen hebt voor plaatsing voor de spier? Je hoort toch meer over dual plane plaatsingen.

    En een tweede vraag hoe lang duurde je herstel met een plaatsing van voor de spier? Ik kreeg namelijk een uurtje geleden een belletje dat ik eventueel eerder geholpen kan worden, maar wil niet de hele vakantie met zoon ‘verpesten’ doordat ik niks kan ondernemen. Eerder mijn nieuwe borsten is natuurlijk wel heel fijn 

    Mag ik vragen bij welke kliniek je 425cc achter de spier kreeg aangeraden?

    Vind het verschil 300cc 425 cc best groot. Dus als er ook 425cc in kan, dan ga ik me afvragen of de 300cc demi prothese misschien niet te smal is, waardoor je meer ruimte overhebt tussen je borsten.

    Ik heb zelf nu 450cc rond voor de spier. Ik had eerst 290cc anatomisch achter de spier. Nu heb ik een mooiere decolleté en minder ruimte tussen de borsten.

     

    Liefs,

    LD

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.