Ga naar inhoud

LettyBoob

Silver Member
  • Aantal items

    164
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door LettyBoob

  1. Wat een slecht nieuws zeg. Al had ik al het vermoeden dat het niet vooruit gegaan was :(

    Ik vind het maar een raar verhaal hoor, dat ze niet te hoog zijn geplaatst. En is er van te voren helemaal niks gezegd over een lift? Had ze dit niet kunnen voorzien dan. Ben benieuwd naar de mening van de arts bij de tweede second opinion.

    Heeft je arts nog iets voorgesteld om het mooier te maken? 

     

    En ja ik slaap weer volop op mijn zij :) vannacht werd ik zelfs even wakker op mijn buik. Gaat prima. 

     

     

  2. 1 uur terug, Kaya74 zei:

    Hoi @LettyBoob!!! Ik dacht dat ik goed geslapen had, maar ben nu al moe haha

    Was er wel al vroeg uit, 6 uur om nog ff twee crackers met jam en koffie te kunnen drinken, word om 13.30 uur geopereerd dus valt nog mooi binnen de 'nuchter' richtlijnen.

    Hoop dat ze niet te veel uitlopen qua operaties want zo'n dag zonder eten en drinken is niet ideaal (maar wel voor goed doel 😉)

    Das wel fijn zeg, nog even een bak koffie kunnen drinken op deze spannende dag. Idd maar hopen dat het niet uitloopt, al zul je van de zenuwen waarschijnlijk toch niks binnenkrijgen 😁

    Nogmaals succes!! 

  3. Hoi @Mmelody, ik kan je vast vertellen dat het uit elkaar gaan bij het aanspannen nooit zal veranderen. Ik heb altijd vrij veel gesport en aan krachttraining gedaan en het stoorde me altijd wel. Helaas is dit nou eenmaal zo als ze achter de borstspier zitten of dual plane ze naar buiten gedrukt worden.

    Je hoeft niet bang te zijn dat ze niet meer naar het midden gaan hoor,  zodra je ontspant komen ze weer netjes terug :)

     

    En zoals BB net al zei, wees voorzichtig en bouw het langzaam op. Misschien nog maar even wachten met de borstspieren trainen. 

  4. Ik vind ze nog niet eens zo heel ver uit elkaar staan hoor, ik vind ze best mooi eigenlijk :) maar met iets grotere zul je zeker wel een mooier decolleté krijgen. Zoals je misschien gelezen hebt ben ik ook door Hupkens geopereerd en ben meer dan tevreden met hem. Hij heeft er wel een goeie kijk op wat er nodig is voor een mooi decolleté. 

    Heb je al een datum? 

  5. Hoi, ja als je 4 cm tussen je borsten hebt is dat best veel idd. Ik had ongeveer hetzelfde denk ik. De protheses die ik had waren 11,5 cm en heb nu 13,5 cm. Jij hebt nu dan 12,4 en als je er 2 cm bij optelt kom je wel op protheses van 14,5 cm en dus idd dat hoge aantal cc's. 

    Ben benieuwd naar je foto nu. Ik heb je toegevoegd aan mijn album, dan kun je ook mijn voorsituatie zien met de 300cc. 

     

    Weet je al door welke pc je geholpen wilt worden?

  6. Op 11-9-2020 om 10:45, Petra84 zei:

    Hallo meiden 

     

    Jullie zijn toegevoegd 🙂

     

    Gisteren echt een slechte dag gehad en even niet op het forum geweest ... afgelopen nacht geprobeerd te slapen zonder me wekker te zetten helaas was dit geen succes deze ochtend 🙈

    Heb echt veel last van me borstbeen en de strakke bh die daar op rust maar goed ik merk wel dat elke dag steeds beter gaat en heb wel het idee dat ze al indalen ook

     

    Vandaag alweer een weekje geleden wauw wat gaat het hard zeg! 

     

    Hoi! Heel herkenbaar, af en toe een mindere dag. Gelukkig heb je de eerste anderhalve week achter de rug en waarschijnlijk zal het vanaf nu echt wel elke dag weer een stuk beter gaan. Ik merkte dat vanaf 2 weken de energie weer aardig terugkwam. En tot die tijd; gewoon aan toegeven en je rust nemen als je voelt dat dat beter is 😘

  7. Hoi @Mvd123 ik zie dat nog niemand heeft gereageerd. Kan me voorstellen dat een prothesewissel misschien wel juist is, en snap dat je denkt dat 650cc wel eens heel groot zal zijn. Hoeveel cc iemand kan hebben heeft vooral te maken met de breedte van je borst. Je bent vrij klein, zou je niet een wissel overwegen naar bv 500cc? Je geeft aan geen pornoborsten te willen en die krijg je misschien wel met 650cc. Weet je de breedte van je borsten? De mijne zijn vrij breed, 14/14,5 en heb motiva full 550 cc gekregen. Ik ben een stuk langer dan jij, 1.84. Ik ben heel blij met het resultaat, ze passen mooi bij mijn lichaam, niet te groot en niet te klein. Ik ben pas ook voor een wissel gegaan. Ik kwam van 300cc maar deze waren echt te klein, ik had totaal geen decolleté. Nu wel :)

    Heb je een foto in je album van hoe het er nu uitziet? Je zou ook eens bij een andere pc kunnen vragen naar wat hij of zij adviseert. 

    Als je wil voeg ik je toe aan mijn album, al kan je het niet vergelijken met jouw situatie omdat ik een heel ander postuur heb natuurlijk.

  8. Hoi iedereen, even een kleine 5 weken update.

    Het gaat heel erg goed, ik kan eigenlijk bijna alles weer. Ze voelen al best zacht en eigen aan. Merk wel dat als ik teveel doe mijn borstspieren wat protesteren door een soort van te verkrampen. Dan doe ik even een stapje terug.

    De littekens zien er op zich aardig uit maar er zitten een paar kleine plekjes die nog steeds wat rood blijven. Ik denk dat het ook minder mooi geneest omdat het een wissel betreft. Er wordt toch een oud litteken opengemaakt. Ik wacht daarom nog maar even met smeren.

    Wat ook zo gek voelt, en dat begon met 4 weken, zijn de hechtingen aan de binnenkant. Alsof ze tijdens het oplossen uit elkaar vallen en dan gaan zitten prikken ofzo. Gelukkig is dat al een stuk minder inmiddels. 

    Ik ben zó benieuwd naar mijn bh maat :) maar ik hou me nog even in om te shoppen.

    Ik heb een nieuwe foto toegevoegd aan mijn album. 

  9. 9 uur geleden, FemkeB zei:

    Ik heb je toegevoegd @LettyBoob. Hoe gaat het met jou herstel? 

    Ja het gaat heel goed. Merk het wel als ik teveel doe, vrij fysiek intensieve baan, maar gaat elke dag steeds beter. Soms worden de borstspieren stijf ofzo? Maar dan heb ik teveel zitten tillen en doen denk ik. Zit nu op 5 weken, zal morgen even mijn album updaten :)

    thanx voor het toevoegen, gaat mooi worden hoor! 

  10. @FemkeB gefeliciteerd! 🤗 

    Wat balen dat je zo misselijk bent geweest achteraf, maar gelukkig gaat het nu stukken beter. Doe wel rustig aan hoor! Het lijkt misschien wel alsof je de wereld aankan, maar de vermoeidheid gaat een dezer dagen vast wel toeslaan. Dat roseetje kan over een paar weekjes ook wel 😉 Even alles uit handen geven en een serie bingewatchen is denk ik beter voor je herstel haha.

     

  11. @Mar1986 Wow wat een onderneming, met heel de familie naar een B&B 😃 gelukkig is dat allemaal helemaal goed gekomen, wel handig dat je dan al lekker in de buurt bent alvast. Wel grappig om te lezen dat je hoopt dat ze wat kleiner ogen als ze gaan zakken. De meesten hopen juist het tegenovergestelde, ik ook haha. 

    Maar zelfs als dat niet zo zou zijn, je bent snel aan je nieuwe maat boobs gewend hoor, dan ben je blij dat je niet kleiner hebt genomen. 

     

    Goed van je dat je je kilo's nog even voor de operatie kwijt bent geraakt en ik hoop voor je dat je als het vocht weg is weer terug op het oude bent. Bij mij is dat mislukt, niet sporten en werken heeft de kilo's er weer doen aanvliegen 🙈 

    Als het je lukt om een album aan te maken kijk ik graag met je mee! 

     

  12. Hoi! Wat balen dat je niet tevreden bent, maar zou je niet nog even wachten en geduld hebben? Je bent pas een paar weken PO. Je lijkt me klein van postuur op je foto, dan zou 525cc toch wel wat moeten gaan toch? Heb je een album waar ik mag kijken? Ben dan toch wel benieuwd naar je resultaat tot nu toe. Volgens mij wachten ze het liefst een jaar voor je opnieuw geopereerd wordt. Maar goed, dat kan per pc natuurlijk verschillend zijn. 

  13. 4 minuten geleden, Lisa1981 zei:

    Ik hoop dat het zoiets is inderdaad. Ik heb me voorgenomen deze week niks te doen behalve de echt noodzakelijke dingen, Vriendlief mag weer aan de bak haha 

     

    Goed haha, en anders even wat dingen met links doen? Om rechts goed rust te geven.

    Probeer ik zelf ook. Vooral na autorijden (oude auto, schakelen gaat niet heel soepel) is rechts wat harder en eigenlijk de rest van de dag voel ik dat nog op werk. 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.