Ga naar inhoud

-OO-

Silver Member
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door -OO-

  1. 17 minuten geleden, Angela1 zei:

    Ooh dankjewel voor je ervaring. Ik heb gisteren toevallig een consult gehad bij dokter van selms voor een borstlifting zonder protheses. Ik had wel een goed gevoel bij hem. Zou ik je mogen toevoegen om nog meer vragen te stellen over hem? 

    Groetjes

    Wat leuk! Ik heb je een pb gestuurd.

  2. Toevallig ben ik gisteren geopereerd (lift zonder prothese) door Van Selms in Jan van Goyen en mag ik zo naar huis. Alles goed gegaan, het is een superteam hier. Ik vond Van der Weij wel een prettige arts maar hij wilde verkleinen, ik liever niet. Van  Selms wilde juist weefsel sparen. Laat weten als je nog vragen hebt!

    Veel succes met uitzoeken waar je wilt laten opereren, ik vond dat best lastig! 
    liefs!

  3. Lieve allemaal,

    Ik wil graag een borstlift. In het onderwijs kan je alleen niet zelf je vakantiedagen plannen. Het liefst zou ik mij in de Kerstvakantie laten opereren (dan kan ik de komende zomer al van pronte borstjes genieten en herstellen in de winter lijkt mij fijner). Twee weken hersteltijd lijkt mij alleen erg kort... helemaal bij de kleutertjes en met een 5daagse werkweek. Zijn er hier collega’s actief? Hoe hebben jullie dit gedaan?

     De zomervakantie lijkt mij het verstandigst... maar minder prettig.

     

    Liefs en bedankt!

    -OO-

  4. Lieve Allemaal, zoals ik in het voorstel topic heb aangegeven wil ik graag een borstlift, het liefst zonder implantaten maar een mooie vorm vind ik het belangrijkst. Ik heb een eerste consult gepland bij Van der Weij omdat ik vind dat hij mooie borsten maakt, ook zonder implantaten. Daarbij is de Boerhaave kliniek goed betaalbaar. Ik ben alleen geschrokken van berichten over complicaties, slechte nazorg en het niet kunnen toegeven van eigen fouten. Ik heb al veel verhalen over borstlifts, Van der Weij en borstlifts door Van der Weij gelezen hier.

    Toch ben ik benieuwd of er hier dames zijn die hier nog iets zinnigs over hem kunnen zeggen....  het zou mij helpen bij het maken  van een beslissing.

     

    Liefs en bedankt!!

    -OO-

    p.s. Op 21 september heb ik ook een gratis consult tijdens de open dag van de Bergman kliniek. Ben benieuwd naar de verschillen tussen de adviezen!

     

     

     

  5. Dag allemaal,

    Na een paar dagen lekker rondsnuffelen op dit forum vind ik het tijd om mijzelf voor te stellen. Ik ben 36 (geen kinderen) en had vroeger een 70 I (G uk maat) na stoppen met de pil en 15 kilo gewichtsverlies is dat een 65E/F. Dat ze kleiner zijn vind ik fijn maar ze zijn ook erg slap en hangen er droevig bij. Ik wil dan ook graag een borstlift. Ik zou dit het liefst zonder implantaten willen maar het belangrijkst vind ik een mooie en stevige druppelvormige vorm. Over 2 weken heb ik mijn eerste consult bij een pc (dr. Van der Weij).

    Ik vind het heel fijn om met jullie mee te lezen en kom vast nog met een boel vragen!

    Liefs,

    -OO-

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.