-OO-

Silver Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About -OO-

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat leuk! Ik heb je een pb gestuurd.
 2. Dag MMelody, Afgelopen maandag ben ik in JvG geopereerd door dokter van Selms, een lift zonder prothese. Ik kan je geen advies gegeven over implantaten maar ik kan je wel vertellen dat ik tot nu toe erg blij ben met deze dokter en het JvG team. Succes!!
 3. Toevallig ben ik gisteren geopereerd (lift zonder prothese) door Van Selms in Jan van Goyen en mag ik zo naar huis. Alles goed gegaan, het is een superteam hier. Ik vond Van der Weij wel een prettige arts maar hij wilde verkleinen, ik liever niet. Van Selms wilde juist weefsel sparen. Laat weten als je nog vragen hebt! Veel succes met uitzoeken waar je wilt laten opereren, ik vond dat best lastig! liefs!
 4. @Anon dank voor je reactie, dat leek mij eigenlijk ook al!
 5. Lieve allemaal, Ik wil graag een borstlift. In het onderwijs kan je alleen niet zelf je vakantiedagen plannen. Het liefst zou ik mij in de Kerstvakantie laten opereren (dan kan ik de komende zomer al van pronte borstjes genieten en herstellen in de winter lijkt mij fijner). Twee weken hersteltijd lijkt mij alleen erg kort... helemaal bij de kleutertjes en met een 5daagse werkweek. Zijn er hier collega’s actief? Hoe hebben jullie dit gedaan? De zomervakantie lijkt mij het verstandigst... maar minder prettig. Liefs en bedankt! -OO-
 6. Lieve Allemaal, zoals ik in het voorstel topic heb aangegeven wil ik graag een borstlift, het liefst zonder implantaten maar een mooie vorm vind ik het belangrijkst. Ik heb een eerste consult gepland bij Van der Weij omdat ik vind dat hij mooie borsten maakt, ook zonder implantaten. Daarbij is de Boerhaave kliniek goed betaalbaar. Ik ben alleen geschrokken van berichten over complicaties, slechte nazorg en het niet kunnen toegeven van eigen fouten. Ik heb al veel verhalen over borstlifts, Van der Weij en borstlifts door Van der Weij gelezen hier. Toch ben ik benieuwd of er hier dames zijn die hier nog iets zinnigs over hem kunnen zeggen.... het zou mij helpen bij het maken van een beslissing. Liefs en bedankt!! -OO- p.s. Op 21 september heb ik ook een gratis consult tijdens de open dag van de Bergman kliniek. Ben benieuwd naar de verschillen tussen de adviezen!
 7. Dag allemaal, Na een paar dagen lekker rondsnuffelen op dit forum vind ik het tijd om mijzelf voor te stellen. Ik ben 36 (geen kinderen) en had vroeger een 70 I (G uk maat) na stoppen met de pil en 15 kilo gewichtsverlies is dat een 65E/F. Dat ze kleiner zijn vind ik fijn maar ze zijn ook erg slap en hangen er droevig bij. Ik wil dan ook graag een borstlift. Ik zou dit het liefst zonder implantaten willen maar het belangrijkst vind ik een mooie en stevige druppelvormige vorm. Over 2 weken heb ik mijn eerste consult bij een pc (dr. Van der Weij). Ik vind het heel fijn om met jullie mee te lezen en kom vast nog met een boel vragen! Liefs, -OO-