Assie

Gold Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Assie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi @[email protected] Helaas voor mij herkenbaar, ik zelf ben ik 2 weken geleden geopereerd borstvergroting en ook duel plane! Ik heb ook last van mijn rechterarm maar ook met echt vaak veel pijn een soort zenuw pijn van binnen, ook kracht verlies in mijn duim en andere vingers doen soms ook soms mee, vooral als ik moe word of teveel doe met die arm word het erger maar ook stil liggen in de zelfde houding kan bij mij de pijn versterken! Ik ben na 1 week op controle geweest en heb dit ook meteen aangegeven, mij werd gezegd hou dit in de gaten en geef het ook even de tijd, dit komt zeker vaker voor bij borstoperaties heb ik zelf gelezen. Gelukkig heb jij geen pijn maar meld dit wel even bij de verpleging, je arts die je heeft geopereerd. Heel Veel Succes met je genezing want duel plane is toch even iets anders dan voor de borst spier? Groetjes Assie ?
 2. @best_boobie hoiiii Ik ga Park kliniek Rotterdam zo bellen, dit zijn ook antwoorden voor de verpleging maar soms lig je naar het plafon te staren en hoop je dat het allemaal sneller voorbij gaat en hoop je eigenlijk op een juist antwoord van iemand hihi ? groetjes Assie?
 3. Hoii @MW1986 Ik kwam er achter dat ik normaal een 75B bh droeg maar met een tussenstukje die je bij de H&M kan halen omdat de ene 75 omvang wel eens strakker zat als de ander! Ik ben het slapen en liggen op 1 manier zo zat! Ik hoop echt deze week goed te gaan herstellen, ik zal volgende week maandag ook weer moeten gaan werken, ik zal zo voor de zekerheid het Park Kliniek eens bellen ivm losser zetten van de haakjes! Weer bedankt voor je antwoord, super fijn! ?
 4. Morgen lady’s Even een vraagje, voor mij vandaag dag 6 na mij operatie, 500 cc dokter Nio Rotterdam, herstel gaat nu eindelijk naar de goede kant abt op man man wat een spierpijn en druk pijn maar goed we moeten er iets voor over hebben ? Wanneer mag je even zonder dat je moet douchen je compressie bh uit? Al is het maar een uurtje want hij knelt verschrikkelijk aan mijn ribben ? ik lig al 3 uur in bed en heb de voorkant maar los geritst, ook de haakjes op de onderste los gemaakt! Dit ligt 10x beter behalve als ik straks miss rechtop ga zitten! maar goed dan zal ik deze weer dicht ritsen. Zou ik hem even een uur in bed uit kinnen doen ?? Alvast bedankt voor antwoord☺️
 5. @MW1986 Hooiii Super dank je wel voor je info, dat gekneusde gevoel is killing, heel mijn lichaam doet zeer helaas. Ik heb vanmorgen.gebeld met het Park kliniek en de zuster zei dat het allemaal komt doordat de sportbh zo strak zit, ik heb hem iets losser mogen zetten aan de achterkant en heb het ritsje aan de voorkant wat losser mogen zetten ?? ook het bovenste haakje heb ik al een paar uur los, voel me minder benauwd gelukkig want ik ben ook kortademig! Net weer medicijnen op en zo weer een tukkie doen want ik ben ook echt gebroken als ik 1,5 uur op ben.. Vanavond voor de eerste keer bh uit en even kort douchen, ik weet niet wat me te wachten staat of hoe het er uit ziet? Nogmaals bedankt en alvast een goed weekend!?
 6. Beste meiden, Vandaag 3e ochtend na mijn operatie 500 cc duel plane bij dokter Nio.. Ik ben al weer vanaf 4.50 uur op ivm de pijn die ik voel van mijn strakke sport BH? Mijn BH zit overal zo verschrikkelijk straks, ik heb steken in mijn linker tepel, ik voel opeens mijn wonden aan de onderkant, ik heb nu zelf de rits een heel klein stukje open gezet en 1 bovenste haakje en dit scheelt nu na een half uur iets! Weten jullie wanneer ik de bh iets losser mag zetten? Ik heb het idee dat de bh ook mijn wonden afgknelt ? Verder heb ik verschrikkelijke spierpijn op mijn rug, armen, ribben tussen mijn borsten, alles doet zeer maar denk ook wel dat dit met de druk heeft te maken van mijn sport bh die ik vanuit het park kliniek heb aangekregen! Ik kan er gewoon niet meer van slapen, onderkant links aan mijn ribben voelen zwaar gekneusd ? Ik zal zelf vandaag ook even contact opnemen met het park kliniek in Rotterdam maar is dit voor jullie ook zo herkenbaar dat je bang bent dat die BH te klein is voor je boobbies ?? Alvast bedankt! Liefs Assie ?
 7. Hoi @Patries78 Dank je wel, ik heb ondanks alle pijn gister en vandaag geen spijt ? mijn vriend vroeg me het omdat ik zo rond strompel maar nee, ik kan niet wachten tot eind resultaat, staat wel tot 6 maanden voor ivm duel plane ? maar hopelijk na vandaag minder pijn ? Ik heb de valium gelaten, zolang ik het zo vol hou met de pijn dus vandaag vanaf de middag niet meer misselijk gelukkig?? Ik zal grotere kussens nemen dus hopelijk vanavond een betere nacht? bedankt voor je reactie ☺️?
 8. Hoiii @MW1986 bedankt voor je reactie ik zal ook een kussen onder mijn benen leggen want zelfs dat doet pijn, plat liggen met je benen gestrekt! Ik ben vandaag tot half 4 af en aan op bed geweest en zal vanavond pas rond 22 uur weer naar bed gaan met alle medicatie en hopelijk kan ik vannacht dan wel slapen?? Hoop voor jou dat je nu geen onrustige nachten ga krijgen dus veel sterkte er mee, miss ben je een beetje toch ontregeld! Fijne avond ?
 9. Hi @Anon dank je wel voor je reactie, ik heb de valium maar gelaten vandaag want daar werd ik idd zo misselijk van, ik heb wat dikkere kussen genomen voor onder mijn rug en moet niet te veel plat liggen anders kom ik niet omhoog zonder hulp! De dag na de operatie moet het heftigste zijn dus hopelijk morgen meer verlichting? het komt allemaal omdat mijn prothese onder de spier zit vandaar de heftige pijn ?.. bedankt voor je reactie?
 10. Goede nacht allen, ik ben vanmiddag om 14 uur geopereerd door dokter Nio, een geweldige man overigens! Ik heb 500 cc Eurocilicone druppel high profile, ik kom van een B75, ik was pas rond half 10 thuis ivm de misselijkheid van de medicatie, ben de net om 00 uur gaan proberen te slapen maar lig niet lekker en heb heel veel pijn van mijn vest die super straks zit ook op de rug bij mijn schouders ivm de zwelling van beiden borsten, links het ergste?.. Ik durf mijn morfine niet in te nemen ivm misselijk worden want je wilt met de pijn echt niet spugen en zat daar dik tegen aan 1,5 uur in de kliniek. Heeft iemand tips om goed op bed te kunnen liggen, zitten ?? Lig momenteel op de bank met een hard kussen in de rug en voelt veel beter ondanks de erge pijn in borsten en ribben en rug !!! Helppp Alvast bedankt wie er reageert ? groetjes Assie
 11. Wat fijn zeg, je hebt een heel goed herstel ? Ik liep gister door de bijenkorf en keek toevallig naar de grote maten lingerie en moest zo hard lachen samen met mijn vriend want normaal heb ik een klein lief setje en nu zijn die bh’s hele grote tenten als je ze voor je houd ? Geniet van je herstel en niet te veel doen hè.. liefs ?
 12. Zzzooo ze zijn prachtig ?? Ze passen perfect bij je lichaam erg mooi ? ik had ze voor het weekend al bekeken maar dit berichtje was dus blijven staan, weet nog niet heel goed om te gaan met dit forum.. Hoe is het vandaag met je ? Liefs Astrid ? Groetjes Astrid
 13. @Ellen1997 dat zou heel fijn zijn aangezien ik nog twijfel in wat ik moet nemen qua grote ? super bedankt, ik zal ze straks gaan bewonderen, ik ben echt benieuwd hoe het er uit uit ziet ☺️ als ik weet hoe dat moet maar anders vraag ik je nog even hoe het werkt. Je mag echt van geluk spreken dat je er zo doorheen gaat, zo zie je maar hoe iedereen er anders op reageert! Wat tof dat je vriend ook ontdooid hihi hij moet er toch ook het meest naar kijken en doen ?? Ben je al een beetje in de weer met lopen ? Vandaag echt een dag om in bed te blijven, jij lekker uitrusten ?
 14. Wauw wat leuk om te lezen dat je alles zo fijn hebt ervaren en dat iedereen zo lief voor je is geweest, fijn want dat heb je nodig als je zo nerveus bent ppfff krijg gewoon de kriebels als ik het lees want ik ben zelf ook al aan het zenuwen ? en ik moet pas 6 augustus! 750 cc is dit niet ontzettend groot? Kom ik aan met mijn twijfel 550 of 500 hahaha te grappig ? Je borstplooi netjes gelijk, helemaal top meid, ik hoop dat je je zo blijft voelen ? Fijne nachtrust ik lees je weer ?
 15. Jaaaaaa Meisss heel veel succes en sterkte met de operatie, ik hoop dat alles naar wens zal gaan! Op naar een goed herstel, ik denk aan je hoor, super spannend allemaal ?