T1rz@

Silver Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About T1rz@

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hier, net als de rest, ook heel erg herkenbaar Ik ben nu 2,5 week PO en vanaf week 2 gaat het echt een stuk beter. Ook ik dacht: wat heb ik gedaan, spijt, schuldig voelen tegenover man en kinderen. In de ochtenden leek ik wel overreden en je start dan de dag al negatief. Maar zodra de pijn minder wordt verdwijnt dat gevoel steeds meer en ga je er ook steeds meer van genieten. Hoop dat je de rust vindt en het los kan laten. Dan maar heel veel bindge watchen (mijn man waardeert mij wel veel meer sinds de afgelopen twee weken met het huishouden en twee kinderen hahaha). Sterkte en het komt helemaal goed!! X
  2. Ik houd mij netjes aan de richtlijnen :). Met twee kids thuis ben ik ook zogenaamd ‘ziek’ boven om mij te behoeden voor teveel doen (partner zorgt uiteraard voor de kids ?). Met tillen bedoel ik bv beker aan mijn mond zetten, vork naar mijn mond brengen, enz. Morgen heb ik een controle afspraak en geef het zeker even aan. Voor nu geeft het rust te lezen dat het herkenbaar is. Ze zijn al super mooi, maar je wilt gewoon graag dat er geen complicaties optreden.
  3. Fijn te lezen. Geeft toch weer een beetje geruststelling Dank voor jouw reactie!
  4. Hallo dames, Vraagje; 6 dagen geleden heb ik een borstvergroting gehad (dual plane). Nu ervaar ik echter een soort krachtverlies in mijn rechterarm (moeite met arm optillen, doet geen pijn maar gaat nauwelijks). Nu is er natuurlijk gerommeld, maar maak mij er toch Een beetje druk om. Ik vroeg mij af of dit misschien voor sommige herkenbaar is.