nwlvdw_

Bronze Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nwlvdw_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag 2 weken PO, dus de littekenpleisters mochten eraf! Ik was echt super nerveus, maar het ziet er allemaal super goed uit, gelukkig! En misschien nog fijner, dat ik eindelijk weer helemaal mag douchen Ook voor de rest gaat het echt super goed, sinds het verband eraf is helemaal geen pijn meer gehad en (buiten tillen etc) kan ik eigelijk alles gewoon weer. Ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ze veranderen elke dag en ik vind ze bijna elke dag mooi.
 2. 7 dagen PO update 380cc, achter de borstspier bij dr. Parys in de Wellnesskliniek Het is vandaag alweer een week geleden, de tijd gaat snel! Het is me eigelijk allemaal reuze meegevallen. Toen ik verhalen las van vrouwen die een week KO op bed lagen en dat het voelde alsof je overreden was door een vrachtwagen, verwachtte ik toch het ergste: misschien dat het me juist daarom ''goed beviel''. Natuurlijk doet het pijn, maar ik vond het niet onhandelbaar. Ik heb tot 4 dagen PO pijnstillers gebruikt (voor het slapen en in de ochtend tramadol, de rest vd dag paracetamol) en vanaf daarna was het eigelijk al niet meer nodig. Dus voor de vrouwen die nog moeten; verwacht het ergste, dan valt het alleen maar mee En iets waar ik heel veel aan heb gehad: koop een nekkussen! Als buikslaper zijnde was dat echt mijn redder in de nacht. Ik ben nu al super tevreden, dus ik zal proberen uit te vogelen hoe ik een privé album aan kan maken zodat ik een beetje mijn 'proces' kan laten zien aan de mensen die dat zouden willen zien
 3. Nee nog niet, eigelijk niet aan gedacht.. Het is natuurlijk ook 2 uur rijden. Maar wanneer ik merk dat er iets “raars” is, moet ik die 2 uur maar even er voor over hebben natuurlijk. Tot nu toe gaat alles gelukkig “vlekkeloos” (op dat verband gedoe na)!
 4. Ja klopt, denk dat het echt de juiste keuze is en ik heb al zóveel minder last gelijk. Ik heb geen band gekregen, PC zei van te voren dat ik die alleen kreeg als hij dacht dat dat nodig zou zijn en dus niet gekregen (?). Maar goed, ze staan nu al een stuk minder gespannen dan gisteren toen ik dat verband eraf haalde. Vriendinnetje die me daarbij hielp gisteren sliep vannacht bij mij en zei vanochtend ook dat ze nu al verschil ziet!
 5. 1e twee foto’s zijn (natuurlijk ) voor de borstvergroting, andere twee foto’s zijn 5 dagen PO.
 6. Goed dat je het zegt, maar deze zit goed! Had 2 verschillende maten gekozen en deze gaf juist de minste druk (maar alsnog wel genoeg). De implantaten zitten gewoon nog hoog haha Ik weet niet of het door de sportbh komt, maar ze lijken nu (na een dag) al meer gezakt te zijn dan toen ik nog dat absurt strakke verband had haha.
 7. Het verband mocht eraf! Na vanochtend gebeld te hebben met de kliniek en mijn PC hebben we toch besloten om het eraf te halen ivm de uitslag die ik ervan kreeg. Zojuist een sportbh gehaald (75D) en ik ben nu al zó blij 😍. Ik had ze natuurlijk nog niet gezien maar ben er echt al tevreden mee, en dat terwijl ze natuurlijk nog moeten zakken. Foto (wel in sportbh) zet ik erbij!
 8. Echt super slecht, ik had het spoednummer gebeld en hij ging nieteens over: gelijk: ‘dit nummer is niet bereikbaar’. Uhm, oké dan. Ik wacht nu gewoon tot morgen en dan bel ik de kliniek zelf. Ik heb er nu echt ‘uitslag’ van dus ik hoop eigelijk dat ze zeggen dat het eraf mag, maar goed; denk dat die kans klein is ;( Bedankt voor je tips in iedergeval! X
 9. Haha ik hoef daar alleen maar op mn rug te liggen dus het was geen zware taak. Op een of andere manier trek ik de pijn heel goed maar ik let er natuurlijk gewoon op dat ik niks geks doe! Xx
 10. Hi allemaal, ik weet even niet wat ik moet doen. Ik heb voor de eerste 2 weken strak verband om mijn borsten gekregen maar dit begint nu heel erg te irriteren.. Ik heb jeuk, bultjes en de zijkanten eronder voelen zó branderig. De kliniek gaat maandag pas weer open en ik weet niet of ik hiervoor mag bellen naar het spoednummer dat mij is meegegeven. Wat kan ik het beste doen nu?
 11. OPERATIEVERSLAG: Dinsdag 02.07.2019 ben ik naar de Wellnesskliniek in Genk gegaan voor het consult om vervolgens de dag erna de operatie uit te voeren. Mijn consult en operatie waren bij dr. Parys en ik voelde me bij het consult al zeker op mijn gemak bij hem. Hij was duidelijk, eerlijk en stelde mij goed op mijn gemak. Ik kreeg de eerste protheses te passen en daar was ik eigelijk al gelijk tevreden over. Hierna samen besloten om voor 380 cc te gaan; dit was het maximale wat er ook in had gepast en ik wilde het meeste volume wat kon. Ik kom zelf van een kleine B en ik ben 1.70 lang en weeg 55 kilo. Ik stoorde me nog het minst aan de grootte, maar het volume dat ik had; dit hing vooral laag en ''naar buiten''. 03.07.2019 werd ik geopereerd, en ik mocht me gelukkig al om 07:45 melden. Hierna ging alles heel vlot. Rond 08:30 werd ik meegenomen naar de OK en ik was denk ik binnen maximaal 10 minuten lekker aan het slapen. Toen ik weer wakker werd, had ik het ontzettend koud. Doordat ik ging trillen, spande ik mn borstspier aan en toen kwam de pijn. Ja, ik had het toch wel onderschat. Ik werd naar mijn privékamer gebracht waar ik nog een uurtje heb geslapen. Even wat eten, drinken, kijken of ik kon staan en ik mocht al gauw weer weg. Dit vond ik juist heel fijn, want ik wilde super graag naar huis. En dan heb je nog een autorit van 2 uur voor de boeg. Nog zonder paracetamol heb ik gelukkig die 2 uur vol weten te slapen en de rest van de middag ook nog. Maar nu voel ik me eigelijk ''top fit''! Ik moest vandaag mijn wimpers doen, bij iemand die ook al een tijdje nep borsten heeft. Toen ik wat moeizaam op het bedje voor haar klom verteld dat ik gisteren een borstvergroting had gehad. ''Zo! Ik kon de eerste dagen alleen maar op bed liggen joh'', zei ze. De pijn is dus goed te doen. Ik zie er nu alleen tegenop om naar bed te gaan, want ik ben een buikslaper en dit is dus toch wel even wennen . Het enige waar ik veel ''last'' van heb is het feit dat ik weinig kracht kan zetten; dus mezelf niet makkelijk anders kan leggen. Voor nu bevalt de 1e dag PO me beter dan verwacht, dus ik ben benieuwd naar de andere dagen! Jullie tips zijn nog steeds welkom! XXXX PS: beetje irritant, dat niet kunnen douchen
 12. Aah, van spijt heb ik totaal geen last gelukkig: alleen maar blij! Ik kom van een kleine B en er is 380 cc in gezet. Ben erg benieuwd op welke cup ik hierna ga eindigen!