Ga naar inhoud

RMMD

Silver Member
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RMMD

  1. Hoii,

    morgen 2 weken geleden heb ik een borstvergroting gehad. Ik was sinds 5 dagen redelijk pijn vrij maar sinds eergisteren heb ik ineens mega pijn in mijn rechterborst, decolleté kant en dan net niet onderaan. Het is een scherpe pijn, vooral als in iets voor over hang. Het is ook echt 1 punt, Herkend iemand dit? Word er wat onzeker van.,

  2. @Sylver je gevoel is zo belangrijk hè, mijn schoonzus en vriendinnen zijn allemaal

    in Veldhoven geweest en ik kon het niet aan. Velthuis staat ook goed aangeschreven, ben ik niet geweest weet eigenlijk niet waarom.. was misschien wel zo voor de hand liggend.

    terug reis was goed te doen, je bent nog gaar van de narcose dus ging prima. 

    Ik zit helemaal niet ingepakt, heb alleen wat pleisters en een sport bh.

    hoe is bij jou het resultaat? Hoeveel CC heb je als ik vragen mag? Ben je er blij mee? Vond je het niet eng om voor de eerste keer die sportbh uit te doen? 

    Whaaa wat een hoop vragen allemaal

    haha! Kijk maar of je zin hebt ze te beantwoorden ?

  3. Wauw, ik lees deze topic en ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn in een andere kliniek dan Veldhoven.

     

    ik ben vorig jaar daar op consult gegaan, arts raadde me toen 340cc. Direct een datum geprikt. Uiteindelijke verliep de communicatie zo uitermate slecht dat ik de boel heb afgeblazen.

    op aanraden van een kennis terecht gekomen bij Belgian Beauty clinic in Biest(België). Dit consult bij dokter Verdonck verliep zoveel anders als in Veldhoven! Zo fijn, geduldig. Hier kwam

    ook ter sprake dat ik een afwijking heb aan mijn tepels. Deze horen op de hoogte 17/18 cm te zitten en de mijn zitten op 23 en 22,5cm. Al met al als ik hier niets aan zou laten doen had ik nog hangtieten, alleen groter! 

    Ik baalde er ergens wel van want woon in Eindhoven, 10 minuten van kliniek veldhoven vandaan en nu moest ik 1,5 uur reizen.

    ik ben gisteren geopereerd. Heb Motiva ergonomix 315cc dual plane. Deze inplantaten zijn rond maar door de gel vallen ze anatomisch. Ik ben heeeeel erg blij dat ik uiteindelijk voor deze kliniek heb gekozen! Succes dames!! Ben benieuwd naar jullie verhalen.

  4. @Esmeralda mijn

    voor situatie; ik ben 1,68 en 63kg cup 75B.

    na 2 zwangerschappen waren mijn borsten langer geworden en leeg. Tepels zat links op 23cm en rechts 22,5cm. Normaal is dit rond de 17/18 cm. 

    Verder ben ik echt te spreken over de belgian beauty clinic! 

    Bij welke dokter heb je een consult?

    ik wilde eerst door Verdonck geholpen worden maar door de tepelcorrectie heeft hij mij doorverwezen naar dokter Ortiz.

     

    qua pijn zit ik nu aan de Tramadol, ik heb het ook echt nodig. Houd in mijn achterhoofd dat ik het doe voor een goed doel! ?

  5. Hallo dames,

     

    vanmorgen was het dan zover, 17 juni 7:40 uur melden in de Belgian Beauty Clinic. Ik was superrrr zenuwachtig maar wel goed gerustgesteld. 

    Om 11:00 uur mocht ik naar huis (richting Eindhoven) en lig vanaf toen in bed. 

    Mij moet eerlijk toegeven dat ik het gevoel heb onder de trein gelegen te hebben. Flink pijnstillers snoepen en hopelijk kan ik morgen enigszins omhoog komen.

    ik heb Motiva ergonomix 315 CC dual plane gekregen. Ben zooo benieuwd naar het resultaat!

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.