Ga naar inhoud

Sarabii

Leden
  • Aantal items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sarabii

  1. Op 10-10-2019 om 22:20, XXFRXX zei:

    Ik ben 7 dagen geleden geopereerd door Frans Straten. Ik heb 350 CC extra high profiel van mentor dual plane geplaatst. Dit was wss ook de Max. Ben 1,73 lang 58 kilo. Ik vind een borst gewoon letterlijk hangen en is puntig. Ik ben niet helemaal ontevreden maar dit is totaal niet hoe ik het verwacht had. De andere borst is gewoon nog gezwollen en minder goed ingezakt, die vind ik nu nog wel gaan maar word uiteindelijk waarschijnlijk ook zo. Daarnaast vind ik ze ook echt klein.. ik ben er echt van aan het Balen. Wie weet of dit nog gaat veranderen?


    Ben ook door dezelfde arts geopereerd en herken dit helemaal, volgens mij kun je dit ook nog terug lezen is mijn verslag hier op het forum. Mijn borsten waren heel puntig. Heel lelijk. Dat trekt gelukkig echt wel. Hoe vind je het resultaat nu inmiddels?

  2. Op 24-1-2020 om 18:31, Ld1234 zei:

    @Veerveertje ik had eerst anatomische protheses achter de spier en nu ronde voor de spier. Je mag wel een kijkje nemen bij mij. Ik had met de anatomische prothese totaal geen vulling bovenin..vandaar de switch.

    Ik voeg je even toe aan mijn album. De foto's in bikini is met de anatomische prothese.

     

    Liefs,

    LD

     Hoi @Ld1234,

    zou ik ook in je album mogen kijken? Ik ben benieuwd naar het verschil. Heb nu anatomisch maar twijfel over een wissel en daarbij ben ik ook nog zoekende of ik wel weer anatomisch wil. Alvast bedankt. Groeten sarabii

  3. Op 4-12-2019 om 09:58, Corns zei:

    Waar ik vorige week dacht dat mijn herstel super snel ging en succesvol, merk ik nu de laatste dagen geen vooruitgang meer. Ik kan gewoon geen volledige nacht op mijn rug slapen, mijn borstbeen trekt enorm. Ik probeer wat met kussens te regelen om zo wat rechterop te slapen maar dat heeft echt maar even effect. Inmiddels is ook heel mijn rug stram, dus het houdt nu even niet over.

     Hoi Corns! Wat lees ik nu? Ben je geopereerd? Hoe was t deze tweede keer? Ik lees dat je herstel nu even tegen zit! Tel de dagen.... het komt goed!!! En alsjeblieft twijfelt altijd even de kliniek bellen! 
    en kun je al zien waar je t allemaal voor gedaan hebt? Formaat nu meer naar je zin?? 425?? 
     

    succes met herstellen!! Xx

  4. Ha @corn,

     

    wat vervelend dat je niet tevreden was en wat fijn dat je nu een nieuwe operatie hebt gepland!! Welke methode had je en voor welke methode en aantal cc kies je nu? En moet je nu weer het hele bedrag betalen?

     

    vind je het nu niet extra spannend wat het resultaat gaat worden? Ben heel benieuwd en ik hoop natuurlijk dat je nu eindelijk krijgt wat je graag wilt!!

     

    liefss sarabii

  5. 23 uur geleden, nkm zei:

    UPDATE

     

    Ik wil jullie graag nog even laten weten hoe het gaat. Nu 6,5 weken po.

     

    Ik heb tot op heden echt een droom herstel gehad. Weinig vocht, eigenlijk maar 3 dagen pijn en de littekens snel genezen. Ook een (voor mij) mooi gelijk volume.

     

    Vooraf was ik zo bang voor de operatie dat dit al mijn energie had opgeslokt.

    Ik ben erg tevreden met het resultaat, maar....

    Toch iets in mij zegt dat ik vollere borsten had gewild. Heb onlangs hier met @best_boobie over geappt. 

    Dat sommige chirurgen kiezen voor veiligheid en anderen toch iets meer kunnen of aandurven. Er had bij mij ipv 340 toch ook wel 400 in gekund.

    Desondanks heeft Dr. van Straten bij mij prachtig werk geleverd en de zorg in de kliniek is ook super! 

    Dus het resultaat is er, maar soms zie ik weinig verschil in kleding en zou ik toch graag weer een push up bh aan willen (weet dat dit niet mag).

    Niemand ziet bij mij verschil (ik zelf ook niet), op zich ook logisch met al die max bh’s.

    Nu ik dit aan het typen ben merk ik aan mezelf dat ik steeds alles probeer te relativeren.

    Ik weet dat ik geduld moet hebben en ga ook zeker gewoon afwachten. Zit niks anders op, het geld is op??.

     

    Vinden jullie de overgang van de borstband met sport bh naar een gewone. bh ook zo lastig?

    Ik trek bij drukke dagen mijn sport bh weer aan met soms zelfs de borstband erbij.

     

    Ik had 2 nieuwe bh’s gekocht. Blijkbaar niet het juiste model want de beugels zitten aan de binnenkant te hoog en prikken zodanig dat gisteren m’n huid bijna open was.

    Hebben jullie een goede tip voor een fijne bh?

     

    Ik voeg morgen een nieuwe foto toe. Vanavond eerst een leuk zomerfeest?☀️?

     

    xxx

     

     

    Ha @nkm,

     

    ik zag dat je ook een berichtje had achter gelaten op mijn topic maar zag dit bericht hierzo dus reageer maar hier, net zo makkelijk ?

     

    fijn dat je herstel zo goed is verlopen. Daar kan ik over meepraten en dat wens ik iedereen. 

     

    Waar ik ook over kan mee praten is de wens dat de borsten wat voller en groter waren, of in ieder geval groter ogen in kleding. Dat vind ik de allergrootste tegenvaller, dat in kleding geen verschil te zien is. Daarnaast vind ik mijn borsten op foto (vooraanzicht) best knap, maar dat is een plaatje en lijkt toch echt niet op de werkelijkheid. In het echt zijn ze kleiner en minder rond, nog wat puntig en staan de borsten niet zo dicht bij elkaar. Ik denk er natuurlijk veel over na en ondanks dat ik geen arts ben denk ik dat alleen een grotere maat mijn doel kan bereiken. Als ik het geld zou hebben en praktisch kon regelen lag ik morgen al op de operatietafel! 

     

    Hoe intens in jou ontevreden gevoel? Als ik naar jou foto’s kijk dan zie ik wel een mooi herstel en ook volle borsten, maar goed foto’s geven altijd een ander beeld en het telt alleen wat je er zelf van vindt, je hebt er immers zelf voor gekozen. 

     

    Ik heb vandaag twee nieuwe foto’s in mijn album gezet, kijk gerust even. Je had al toegang!

     

    liefss sarabii

  6. Op 16-8-2019 om 19:36, nkm zei:

    @Sarabii

     

    Hoi,

    Hoe is het met jou? Ben jij al meer tevreden?

    In de week nadat ik jouw topic las (niet daardoor hoor) ben ik ook meer gaan twijfelen over het resultaat.

    Ik ben super tevreden en heb een mega snel en goed herstel tot nu toe, maar heb soms twijfels of ik niet meer had gewild.

     

    Groetjes

     

    Hoi @nkm,

     

    Met mij alles goed. Tevreden, ja ergens wel omdat het altijd beter is dan dat het was en ook omdat ik het steeds mooier vind worden, zeker ten opzichte van de eerste weken. Maar, met alle veranderingen zie ik ook wat negatieve dingen die misschien nog verdwijnen hoor. Het verandert zo erg per week. Nu heb ik vooral twee ongelijke borsten, in volume en in borstplooi. De ene plooi is hoger dan de andere en die borst is dus ook groter. Dat valt zelfs op in een wijd t-shirt, zowel vanaf de bovenkant bekeken (dus door mij) als vanaf de zijkanten bekeken. De ene borst lijkt platter en minder rond en groot. Ik heb natuurlijk het liefst minimaal het volume van de grootste borst (maar dat komt natuurlijk omdat ik sowieso groter had gewild), maar nog belangrijker vind ik dat ze enigszins gelijk in formaat zijn. Anders is het natuurlijk geen gezicht. Ik heb de kliniek gemaild met wat vragen en daarop heb ik heel vriendelijk antwoord gekregen. Het antwoord en de reacties is wat algemeen, maar goed, het komt erop neer dat het allemaal nog kan veranderen en als advies kan ik de band wat langer, eventueel alleen snachts, doordragen. maar daarvan denk ik: welke invloed heeft dat op de andere borst, want die hoeft niet lager. Die vraag heb ik nu weer gesteld en daarop heb ik nog geen reacties.

     

    maar jij twijfelt nu ook over het formaat? Hoe komt dat dan? Jij was toch heel tevreden?? Heb jij ook een foto gemaakt van week 1 en nu? en welke verschillen zie je daar?

     

    Liefss sarabii

  7. Op 30-7-2019 om 21:44, lunalina zei:

    @Sarabii Dat is fijn om te horen. En ik zie echt zoveel foto's met superveel verschil tussen de eerste week en de derde maand. Dus ik geloof ook echt dat het goedkomt bij je. En net wat je vriend zegt, neem het niet te zwaar. 

     

    Mijn situatie is dat ik afgelopen zondag een consult heb gehad bij dr. Van der Weij, Boerhaave kliniek. En we hebben een datum vastgesteld: 28 februari. Ik kan helaas niet eerder i.v.m. werk. Dus tot die tijd ga ik het hele forum doorlezen en alle informatie zoeken die ik nodig heb, haha. Zit ook niet lang op het forum, dus het klopt dat je niet veel van me voorbij hebt zien komen

     

    Haha, het hele forum doorlezen! Dat komt me heeeeel bekend voor. Ik leek wel een spons ? absorbeerde alle kennis en wilde goed voorbereid zijn. Gelukkig heb je nog alle tijd.. 

     

    Ik neem t niet te zwaar. Je hebt helemaal gelijk. Ik zie nu zelfs wat verschil in grootte maar snap ook dat elke borst een ander herstel kan hebben dus dat wachten we dan maar af. Loslaten en geduld zijn toch we toverwoorden ?☺️

  8. 13 minuten geleden, Sab2017 zei:

    @Sarabii.

    Bedankt. Ben ook heel benieuwd naar de pijn morgen. Nu gaat het allemaal prima.

    Bij de kliniek heel fijn ontvangen en voordat ik naar de ok moest lag ik naast een meisje die net wakker was en super enthousiast en blij was. Die was mij aan het geruststellen terwijl zij net geopereerd was zelf. Maar dat was heel fijn! Na de operatie wat gegeten en toen mocht ik gaan. Ga zo maar een beetje slapen. 

    Om 21.00 nog pijnstillers en dan de nacht in. Rugslapen pffff.

    En de verpleegkundige zei morgen te proberen zonder die oxycodon. Wat denken jullie daarvan?

     

    Oxcycodon? Euh, zeker morgen stoppen! Paracetamol en ibuprofen samen werkt ook goed en anders zou ik een vervangende pijnstiller bij de huisarts vragen. Oxycodon is een opiaat, morfine als ik mij niet vergis. Ik kreeg het vorig jaar na een operatie en was helemaal van t padje, en ben best wat gewend maar dit was niet echt tof! Bovendien is t erg verslavend, dus zou gebruik tot minimum houden. Maar goed, iedereen zijn eigen keus en ik had het geluk dat ik van de kliniek een ander medicijn kreeg, weet alleen niet meer hoe dat het heet. @Patries78, weet jij dat nog?

  9. 23 uur geleden, lunalina zei:

    @Sarabii Wat rot om te lezen dat je er (nog) niet blij mee bent. Zoals ik al heel vaak heb gehoord, zou het echt nog onwijs veel kunnen veranderen. Ik hoop voor je dat je snel tevreden bent en dat je ongerustheid voor niets is geweest. Zou ik mogen kijken in je album?

     

    Ha @lunalina,

     

    Ik moet je zeggen dat ik inmiddels elke dag foto’s maak en met een app een fotocollage van 2 of meer foto’s maken zodat ik makkelijk kan vergelijken. En de verandering die ik dan zie stemt mij positief want ik zie een mooie verandering,  dus langzaam meer decolleté, de borsten gaan meer hangen en ogen mooier. Ik ben nu vooral heel benieuwd wat er nog gaat veranderen maar zie het zonnig in. ? okey, ik vind nog steeds dat ze groter mogen, maar dat verandert misschien nog, of misschien kan ik t over een tijdje beter accepteren?! En weet je, mijn vriend zei laatst ook: heb geduld, kijk het aan, geef het tijd en als je het echt niet vind dan laat je je ‘gewoon’ nog een keer opereren, hoe dan ook: het komt goed. En ergens had ik dat zeg ook zelf kunnen bedenken, maar ik zat zo vast in mijn eigen gedachten en beeld over mijn borsten, dat dit mij ook wel heeft geholpen. En daarnaast heb ik veel steun van de meiden hier, iedereen leeft zo mee en is begripvol, dat is gewoon heel fijn. 

     

    Wat is jouw situatie? Sorry ik heb nog niets teruggelezen of gekeken van jouw topics of reacties. ?

    • Like 1
  10. 2 uur geleden, Sab2017 zei:

    Hey @Suus31084Op weg naar huis. Voel me goed! Ik ben blij! Vindt ze wel groot maar niet te groot denk ik:-).

    Op een goed herstel nu.

    Ben trots op mezelf, I did it!

    Wil mezelf straks in het geheel graag in de spiegel zien haha.

    Nu weinig pijn nog...

    Bedankt voor je berichtje! Kus!

     

    Ha @Sab2017,

     

    you did it girl!!! ?

     

    Wat fijn dat je je goed voelt en weinig pijn hebt. Ik had mezelf op veel pijn voorbereid, en met name op de tweede dag maar die bleef uit, of ja vooral stijf en zo, maar zeker geen helse pijn gehad. Ik hoop dat jij dat ook zal ervaren!

     

    Rust lekker uit en laat je goed vertroetelen! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat en het verloop van je herstel. 

     

    Xx sarabii

  11. 22 uur geleden, C_name zei:

     We kwamen met passen op 425  (en de andere 450 om te corrigeren) uit mentor rond maar als ik daar foto’s van zie ben ik bang dat ik dat veel te groot vind. 

     

    De passessie ga ik nog een x doen omdat zo twijfelde dus ik ben benieuwd of ik op hetzelfde uit ga komen. 

     

    Ik kon zo snel je reactie niet meer vinden nog een beetje wennen waar alles weer staat ?

     

    Hoe gaat het nu met jou qua pijn etc?

    Hey @C_name,

     

    volgens mij altijd slim om een tweede keer te passen. Je weet nooit toch!? Ik ben benieuwd of je op tzelfde uitkomt! Met mijn ervaring nu zal ik adviseren om bij twijfel altijd een maatje groter te doen of de maat de kiezen waarvan jij denkt ‘dit is echt de max’, maar misschien hebben andere meiden weer andere ervaringen en geven dus andere adviezen.

     

    ik heb zelf altijd het idee dat zelfde aantal cc van rond groter ogen dan anatomisch maar of dat klopt weet ik niet! 

     

    Mijn herstel verloopt prima!! Hartstikke goed eigenlijk! Binnenkort weer proberen om op mijn zij te slapen en weer eens autorijden. Vandaag had ik nog wel een paracetamol maar dat kwam omdat ik de hele dag moest lopen en dan voel ik het allemaal wat gespannen en trekkerig aan. 

     

    Laat je weten hoe je tweede passessie is verlopen??

     

    xx sarabii

  12. Op 27-7-2019 om 13:33, Sab2017 zei:

    @Sarabii,

    Wat vervelend je teleurstelling.

    Ik ga maandag voor 395 cc anatomisch dual plane. Ben als de dood juist voor het feit dat het te groot wordt.

    Stom hè, dus jouw teleurstelling is voor mij nu een geruststelling:-).

    Komt vast allemaal goed, zoek bij jou als bij mezelf.

    Zou ik in je album mogen kijken?

     

    Hoi @Sab2017,

     

    spannend! Morgen is het zover!! Hoe voel je je? Ben je zenuwachtig of juist lekker in control?

     

    ik had dat ook we hoor, dat ik hartstikke bang was dat het te groot zou worden, maar ergens ook dat het te klein zou worden, want je wilt immers wel verandering zien ? maar zoals @Suus31084 ook al zei: misschien zijn vrouwen gewoon behoorlijke twijfelkonten! Ik lees hier op het forum zo vaak dat wij meiden twijfels hebben?

     

    ik voeg je toe aan mijn album! Ik probeer ook nog even een nieuwe foto toe te voegen waarop je het verloop van t herstel kan zien.

     

    heeeeeel veel succes morgen!!! Geniet!! 

     

    Xx sarabii 

  13. 27 minuten geleden, nkm zei:

     

    Ja die punten, echt vreselijk! Ik draag 2 hemdjes over elkaar. Een onderhemd en dan één met een rib stof, dan gaat het wel??.

     

    Ik heb gisteren al mijn bikini’s in een grote zak gedaan...12 (zaten ook oude tussen hoor?) die ik niet meer pas, 2 pas ik er nog wel (triangel vorm). 

     

    @Sarabii

    Zo heel langzaam ga ik helaas ook meer twijfelen over de maat... had denk ik ook wel 375 of 400 cc gewild; maar weet ook dat we geduld moeten hebben?.

     

    @Patries78

    topless er bij lopen! Zo gaafffff! Dat heb we allemaal nooit gedurfd met onze mini’s??.

    Nog een hele fijne vak!

     

    ps. Ik vind de borstband nog steeds vreselijk, ik kan er niet aan wennen, doe m wel 3 keer per dag even 10 min. af.?

     

    xxx

     

    @nkm, ahh wij ongeduldige meiden ook!! We willen snel een mooi resultaat. Klinken haast verwend?

     

    en die borstband vind ik niet vervelend zitten maar met die hitte wel erg warm! Heb m nu dus ook maar even uit gedaan. Zit nu toch rustig. Ik hoop niet dat dat heel erg is?

  14. 6 uur geleden, Suus31084 zei:

     

    Hoi sarabii, het werkt wel iets, ze zien er echt wel minder puntig uit, voor onder los truitje ideale oplossing, maar de pad zelf zie je kwa vorm ook wel zitten dus als je echt strak truitje aan doet ziet het er weer niet uit. 

    Eigenlijk moet je een groter pad hebben, een soort voorgevormde cup erin doen van oude bh, die passen toch niet meer ??

     

    Hahaha wat een uitvogelen hè! Goed dat je het geprobeerd hebt. Ik heb nu even een cup uit een triangel bikini gepakt en dat werkt wel maar ook daarvoor geldt: je ziet de contouren dus onder een straks truitje denk ik dat je dat ziet.??

  15. 17 uur geleden, Bemeltje zei:

    @Sarabii 

    Hey! Ik heb even gekeken, past volgens mij heel goed bij je lichaam. Ik vind ze erg mooi maar ik snap wat je bedoelt als je van boven kijkt. Ze moeten wel echt nog zakken denk ik. Ik denk dat het er dan anders gaat uit zien. Ik zou ook foto's blijven maken om het verschil te zien. En misschien ziet het er met kleding ook wel anders uit? Ik hou jullie op de hoogte! 

     

    Hoi @Bemeltje, ik hoop inderdaad dat door het zakken met volume ontstaat!! En ik maak inmiddels elke dag foto’s haha dus dag vergelijken zit wel goed ??

    • Like 1
  16. Op 25-7-2019 om 10:52, Maria87 zei:

    @Sarabii goeie tip! Ik heb inmiddels al erg veel ‘ wens borsten ‘ opgeslagen en kan deze tijdens mijn 2e gesprek laten zien. Als ik de voorbeelden van mijn plastisch chirurg zie (dr. Luijendijk) houdt hij van niet al te grote en natuurlijke borsten. Opzich goed, maar hoop inderdaad niet het zelfde gevoel als jou te hebben na de operatie. Dat ze te klein zouden zijn. Als je er eenmaal voor gaat wil je het ook direct goed doen  

     

    Hoe gaat verder je herstel kun je al veel doen? 

     

    Groetjes

     

    Ha Maria!

     

    allereerst: ik heb je toegevoegd aan mijn album. 

     

    Ik denk dat we de professional altijd serieus mogen nemen als hij of zij bepaalde adviezen geeft. Maar tegelijkertijd heb ik altijd een beetje moeilijk met de term ‘voorkeur’. Want heel eerlijk zegt mij dat helemaal niks. Dus als hij van natuurlijk ogende en kleinere borsten houdt, prima, maar misschien houd jij daar niet van. En dat is dan ook prima. 

     

    Mijn herstel gaat heel goed. Nog geen twee weken na de operatie en voel zo goed als niks meer. Alleen bij een wandeling dan voel ik dat mijn borsten gespannen worden en krijg ik wat steken maar voor de rest moet ik uitkijken dat ik niet teveel doe en geen gekke bewegingen maak. Ik gun iedereen zon vlot herstel!

     

    Xx sarabii

  17. Op 25-7-2019 om 07:39, Layna zei:

    @Sarabii zijn de protheses eigenlijk dual plane of voor de spier geplaatst? 

     

     

    Ik heb even gekeken en vind  je boobs overigens heel mooi!! De grootte past goed bij je lichaam!! Ik denk dat dat decolleté aan de bovenkant straks wel komt, als alles wat soepeler is en het idd ook in een BH wat anders valt.

     

    Ik heb ronde protheses gekregen, dual plane en 350cc. Je kan eventueel eens in mijn album kijken hoe dat eruit ziet  

    liefs 

     

    Ha Layna,

     

    Wauw!! wat een mooie verandering heb jij doorgemaakt! Ik heb dus even gespiekt in je album, erg mooi geworden. Heb jij met ronde implantaten een decolleté en dus mooi aanzicht vanaf de bovenkant?

     

    dankjewel voor jouw complimenten. Ergens snap ik de logica wel dat als de borsten soepeler zijn en dus minder stijf en meer meebewegen dat dat er anders uit zal zien. Ik hoop op voldoende resultaat maar dat is dus afwachten en geduld hebben. Moeilijk maar noodzakelijk!

     

    by the way: dual plane geplaatst bij mij. 

     

    Liefss sarabii

  18. Op 24-7-2019 om 21:56, Patries78 zei:

    Hey,

    Heb net even gekeken, maar ik vind het erg mooi hoor! Staat goed bij je!

    Als ik van bovenaf bij mij kijk, zie ik hetzelfde als bij jou denk ik zo. 

    Maar zodra ik een jurkje of bh aan heb, is het wel een mooi effect en ziet het er uit zoals jij bij de passessie had. 

    Anatomisch zorgt er ook voor dat het een geleidelijke vorm heeft en een natuurlijk resultaat. 

    Je hebt ze nog vrij hoog zitten zie ik wel, dat wordt echt minder. 

    Bij mij zijn nl echt goed gezakt. 

    En ze worden elke week mooier en mooier. 

    Ik zou me niet al te veel zorgen maken. Vind ze absoluut niet te klein! 

    Maar uiteindelijk moet je er natuurlijk wel ook zelf blij mee zijn. 

    Geef het even de tijd om aan je nieuwe borsten te wennen...het is niet niks wat we hebben onder gaan! 

    X Patries 

    Hoi @Patries78,

    dankjewel voor het compliment en goed om te weten dat het vanaf bovenaf mooi is in een jurkje of bh. Die ervaring heb ik dan nog niet, omdat ik de sportbh nog draag en omdat de borsten nog elke week veranderen. Ik zal inderdaad geduld hebben en even tijd geven on te wennen. 

    Xx sarabii

  19. 20 minuten geleden, C_name zei:

     

    Hoi hoi,

     

    ik hoop dat ik op de juiste manier reageer? Ik heb donderdag mijn gesprek gehad en ook wat twijfels qua formaat dus ik ga nog een keer extra passen. 

     

    Zou ik miss ook mee mogen kijken in je album. Heb wel een heel goed gevoel bij de kliniek maar ik wil juist echt niet te groot. Terwijl ik schijnbaar wel genoeg ruimte heb door de borstbreedte van 13cm.

     

    ik ben heel benieuwd en alvast bedankt voor je antwoord 

     

    Hoi @C_name,

     

    Tussen welke maten ben je aan het twijfelen? En ook anatomisch? Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: luister naar je eigen gevoel! En qua passessie vind ik het in het echt kleiner uitvallen, maar dat mag je zelf beoordelen op mijn foto’s. Ik zal je toevoegen.

     

    liefss sarabii

  20. 8 minuten geleden, Suus31084 zei:

      

    Ja zo zit hij inderdaad netjes, en ik stel ook vaak de bandjes even bij hoor, vooral

    mer dit weer, soms even wat losser vooral de borstband want af en toe plakt ie aardig, vooral met slapen os het zweten af en toe met deze warmte. 

    En ik houd me inderdaad aanbevolen mocht je iets vinden, ik zat te denken dat misschien van die borstvoeding Oads in bh het ook wat minder puntig maakt, vind toch zonde van zulke dure bh om ze straks niet te dragen, straks manlief maar even naar de Kruidvat sturen ?

     

    Oh ja dat is misschien best wel een idee! Laat je weten of het werkt? ?

  21. 10 uur geleden, Maria87 zei:

    He wat super balen dat je je zo voelt! Ik heb zelf nog geen borstvergroting ondergaan, maar het is mijn ergste angst dat ik er uiteindelijk niet blij mee ben... dus kan me goed voorstellen dat je in een dipje zit. Ik heb inmiddels veel ‘ dr v straaten’ borsten voorbij zien komen en wat ze allemaal naar mijn inziens gemeen hebben is dat ze in het begin erg hoog zitten. Maar na een aantal weken ze meer gaan zakken en dan ook de borsten meer vorm krijgen en voller/groter lijken. Zou dat bij jou misschien ook aan de hand kunnen zijn? En wat je al zegt, geeft het even de tijd. Dat is wat ik hier ook steeds lees

     

    Ha @Maria87,

     

    geduld is op dit forum het toverwoord ? daar ben ik inmiddels ook achter. En het zou zo mooi zijn als ik daar over een aantal weken of maanden ook zo op terug kijk. Dan kan ik alle dames die net geopereerd zijn en twijfels hebben over heg resultaat proberen gerust te stellen. ? 

     

    ik zou ter voorbereiding op je gesprek helder proberen te krijgen van welk type borst jij blij wordt. En dan zonder kleren, met kleren, gezien vanaf de zijkant, voorkant, bovenkant. Wanneer heb je een gesprek? Spannend hè al die voorbereidingen!!

     

    xx liefss sarabii

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.