Ga naar inhoud

Elske30

Leden
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elske30

  1. @Deniise Ik zit nu op een 70C! Ik vond het formaat vooral groot klinken, maar nu ik ze heb staat het heel erg natuurlijk. Bij mij zie je geen verschil met een mega grote push up bh van vroeger; alleen zit er nu wel echt wat, haha! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het advies van mijn PC in twijfel trok toen hij zei: 'Ik zal voor het maatje groter gaan'. De eerste week dacht ik: 'was ik maar op mijn eigen gevoel afgegaan om toch 280 te nemen'. Ik ben nu drie weken verder en ben er echt heel blij mee! Nog heel veel succes met jouw keuze! Gaat goed komen! 

  2. @Deniise Ik herken deze keuzestress echt heel erg. In het begin zat ik op 280cc en uiteindelijk ben ik uitgekomen op 330cc. Ik heb zelf erg dun (53 kg en 1.69). Bij mij staat het heel erg natuurlijk en ben uiteindelijk heel blij met mijn keuze om toch voor iets groter te gaan. Als ik een topje draag dan lijkt het vanaf de zijkant qua volume erg op mijn pas-sessie. Het aantal cc's is per persoon in mijn beleving anders. Gewoon kiezen voor het geen wat jij goed vindt staan en probeer jezelf niet te vergelijken met andere voorbeelden of resultaten! 

     

    Groetjes

    Quote

     

     

  3. @Kimmmmmm Mijn PC gaf aan dat ik om mijn gevoel af moest gaan. Ik heb dus ook blind gepast zeg maar. Ik wist dus niet welke maat ik in mijn pas-bh had. Toen hij uiteindelijk zei hoeveel het was schrok ik eigenlijk best wel. Het staat wel heel natuurlijk vind ik zelf. Mijn zusje was die dag ook mee, zij heeft van zichzelf grote borsten Cup d. Ik heb aangegeven dat ik het echt niet groter wil dan haar en het liefst iets kleiner. Hij gaf aan dat het waarschijnlijk kleiner werd... Het worden anatomische implantaten. Ik vind het erg spannend, nog drie weken en dan is het zo ver. Hoe is het verder met jou?

     

    Groetjes

  4. @Kimmmmmm Hee Kim, ik ben toevallig gisteren wezen passen. Gezien mijn borstbreedte 12 cm kon ik eventueel een maatje groter gaan. Ik heb gepast en ik zit nu op boven de 300cc... Ik heb een jurkje meegenomen en een t-shirt. Ik vond het zelf erg mooi staan bij mijn lichaam. Alleen ik vind het zo groot klinken, vooral omdat ik lees dat mensen het achteraf te groot vinden... Twijfel Twijfel.. 

     

    Groetjes!

  5. Hee Marg,

     

    Je hebt helemaal gelijk! Ik vond beide goed passen bij mijn lichaam; mijn eerste voorkeur ging uit naar 245cc. Het is een hele overgang van niet naar iets... Maar nu ik aan het idee gewend ben, dat ik dit ga doen, vind ik 280 cc ook heel mooi vrouwelijk. Het is ook niet 'te'. Zou ik misschien jouw album in mogen zien? Ik ben heel erg benieuwd!

     

    Mijn tweede consult is 24 juni, twee weken voor mijn operatie. Voordat je het weet is het zover!

  6. Hee Kim,

    Bedankt voor je reactie! Bedankt voor de tip! De vorige keer ging het allemaal zo snel en pas als je thuis bent, ga je echt nadenken. Ik ga zeker even wat foto's maken. Erg slim Ik denk dat ik bij mijn tweede consult nog even ga passen en mijn eigen shirtje er overheen trek, dan krijg je een beter beeld. 

     

    Ik zou ook niet kunnen wachten als het zo ver is! Allemaal nieuwe bh's inslaan voor het leven! haha. Verloopt je herstel voorspoedig? 

     

    Groetjes!

     

  7. Hallo allemaal,

    Ik lees al een tijdje mee op dit forum. Binnenkort vindt mijn operatie plaats bij Bergman Clinics voor die tijd heb ik nog een tweede consult. Ik twijfel heel erg over de maat; 245cc of 280 cc (dual-plan en anatomisch) . Zelf ben ik 1,69 en 53 kilo. Ik ben erg smal, dus daarom ben ik bang dat 280cc of zelfs 300cc te groot zal zijn. Zijn er dames die toevallig ook de keuze hebben gemaakt om bijvoorbeeld voor 280cc of 300cc te gaan? 

     

    Groetjes, 

     

    Els 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.