Ga naar inhoud

Ringaroundtherosie

Leden
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ringaroundtherosie

  1. Nou het zit erop! 

     

    Ik meldde me gisteren om 13.00 bij boerhaave, een goede vriendin is meegegaan en ook de hele tijd gebleven. Vragenlijst ingevuld, vervolgens naar mijn bed begeleid en omgekleed. In de tussentijd werden er 2 dames die net geopereerd waren binnengebracht, onze bedden werden gescheiden dmv een gordijn. Na mij kwam een meisje binnen die ook aan de beurt was, hopelijk was mijn zenuw geratel niet te vervelend voor haar ?

     

    eerst kwam de anesthesist, ik kreeg een dubbele dosis van het middel tegen misselijkheid in mijn infuus voor de zekerheid. Daarna dokter Bakker die me kwam aftekenen. Hij vroeg nog even: dual plane? Ik, verschrikt: Nee! Subglandulair! En toen herinnerde hij zich weer waarom. Tja ze zien ook zoveel patiënten, blij dat hij dubbelcheckte haha.

     

    ongeveer een half uurtje later dan gepland werd ik opgehaald door een lieve verpleegkundige, met bed (inclusief verwarmd dekentje) en al. Jezus wat was ik nerveus! In de operatie kamer kroop ik op tafel en werd ik door dokter Bakker toegedekt, best fris daar. Er werden nog wat vragen gesteld om te checken of ik inderdaad mezelf was met de operatie wens, en wat prietpraat om me op mijn gemak te stellen. 

     

    Daarna werd ik aangeprikt voor het infuus en aangesloten op de ECG, flink hoge bloeddruk van de spanning ?

    Even later kwam de anesthesist die uitlegde wat hij inspoot, en ik voelde de narcose langs mijn arm naar mijn hoofd gaan- alsof ik flink aangeschoten was. Ik zei nog; "Daar ga ik dan! Gaan jullie mijn ogen dichtplakken?" ...En daarna werd ik wakker op de uitslaapkamer :)

     

    Ik mocht even naar het resultaat kijken, maar was nog zo suf van de narcose dat ik het niet echt heb opgeslagen- maar het zag er goed uit, ondanks dat ze nog hoog zitten natuurlijk. Daarna kreeg ik mijn beha aan. 

    Toen rolden ze me in mijn bed naar de kamer waar ik eerder lag, het meisje dat naast me lag had al praat voor tien terwijl ik nu juist niet veel zei haha! Mijn vriendin en vriend werden gehaald, ik kreeg een snee brood en thee en ben nog 2 keer naar de wc geweest en even wat uitgerust voor ik me aankleedde en kon gaan- ongeveer een uur, anderhalf uur nadat ik wakker werd. 

     

    Gelukkig kon ik prima naar de parkeergarage lopen en ging de rit van anderhalf uur naar huis ook goed. Thuis een boterham en een kop soep gegeten, maar eigenlijk had ik geen honger. Langzaamaan begon ik mijn ribben steeds meer te voelen, en ben ik na wat paracetamol naar mijn kussenfort in bed gegaan.

     

    Nu de eerste dag mag ik echt niet klagen qua pijn en ongemak! Ja, ik heb erg beurse ribben en kan daardoor niet diep ademhalen. De onderkant van de druk beha drukt vervelend op het wondvocht en die pijnlijke ribben. En mijn borsten voelen bovenaan mijn borst ook erg gespannen, hard en gevoelig aan. Lachen en niezen is niet lollig, blij dat ik bijna niet misselijk ben geweest want overgeven zal wel de hel zijn haha! 

    Ik kan ook prima alleen uit bed komen, moet juist uitkijken dat ik niet teveel doe omdat het allemaal zo meevalt. Gelukkig past mijn vriend daar wel op :)

     

    morgen ga ik douchen en de beha weer uitdoen, ik ben benieuwd!!

     

  2. 5 hours ago, Evelien86 said:

     Ik zie net pas jouw voorsituatie foto, lijken idd op de mijne! Die na foto's is ook wat ik beetje in gedachte had. Tot nu toe lijken ze er totaal niet op ? Ze zitten nog in mijn nek voor mijn gevoel en met 13 dagen po zijn ze nog snoeihard! Ik zal straks weer even nieuwe foto's plaatsen. 

    Heb je er al zin in? voor je het weet ik het einde van de maand ?

    Ja we lijken best op elkaar qua boobs hè!! ? vind het wel gek dat de arts bij jou sprak van extreme asymetrie .. come on. Echt niet hoor! 

     

    Mijn voorsituatie foto vind ik ook veel erger qua verschil in borsten dan wanneer ik mezelf in de spiegel zie. Zal wel door de houding komen om die rare selfie te nemen denk ik Haha.

     

    Of ik er zin in heb.. Ik heb er geen duidelijk antwoord op eigenlijk! Het voelt als iets waar ik naartoe ben gegroeid en wat gewoon iets is wat gaat gebeuren, terwijl het allemaal gevolg is van mijn eigen keuze natuurlijk. Maar het voelt als zoiets als; ik heb uitslag dus ik zal er eens mee naar de dokter gaan voor zalf en dan zal het daarna vast beter zijn. Alsof ik het onderga ipv ervoor kies, als je een beetje begrijpt wat ik bedoel ?

     

    En soms denk ik ook ineens, neeee wat doe ik! Waarom risico nemen als ik nu feitelijk nergens last van heb! Het is een proces denk ik haha. Herken je dat?

  3. 13 hours ago, Bemeltje said:

    Ja ze heeft wel echt haar beste gedaan, denk ook dat het verschil zeker kleiner is geworden.

    Ik was heeeeel bang voor de narcose en operatie. Uiteindelijk is het natuurlijk gewoon zo dat je slaapt en opeens wakker wordt haha, dus dat is wel fijn. De volgende keer zou ik wel minder nerveus zijn. Mijn bovenbenen, waar het vet weg gehaald is zijn gevoelig. Ik heb dag en nacht een drukpak aan want de pijn dempt want ik merk dat, wanneer het uit is het veel gevoeliger en pijnlijker is. Maar niet dat ik er de hele dag last van heb. De borsten zijn dus veeeel meer aanwezig! Het drukpak is trouwens wel een ramp. 

    Ik vond mijn drukpak ook ellendig met al die haakjes op de zijkant, waardoor het naar binnen rimpelde en pijnlijke druk op de wonden gaf. Is dat ook jouw probleem ermee? Maar ik herken wat je zegt, de steun is wel fijn en mis je als het uit is. Ik had zo'n corrigerende Hema broek tot de knieën voor als ie in de was zat, dat was ook wel fijn. 

     

  4. 12 hours ago, Bemeltje said:

    Hee, ja klopt! Ik zal je toevoegen aan mijn album. Ik weet niet of je er nu al veel aan hebt want het staat nog allemaal super strak en bol. 

    Ik vind het daarom zelf ook nog moeilijk te beoordelen. Ik moet trouwens wel zeggen dat ik voorheen nooit last hebt gehad van de asymmetrie, alleen van de grootte. Ik hoop natuurlijk symmetrische borsten te krijgen maar verwacht het niet. Ik zie wel al dat ze ergens vet bijgespoten heeft, maar ik zie ook wel nog steeds de originele vorm van mijn oude tietjes terug. 

    Thanks!! Ze lijken me gelijk op de foto :) hoe heb je de ingreep ervaren? Heb je ook ongemak waar het vet weggehaald is, of overstemmen je borsten dat?

  5. 12 minutes ago, Evelien86 said:

    Haha serieus! Dus dat vet zoekt een ander plekje? ? Als het maar niet op mijn buik gaat zitten, de rest vind ik prima! Ik ben benieuwd! 

     

    Fijn dat jij geen bobbelt hebt enzo. Ik denk dat je de eerste maanden kritischer naar je eigen lijf kijkt na een oparatie. Na verloop van tijd wordt het gewoon.. 

     

    Ja gelukkig geen bobbels of onregelmatige huid, dat hoor je ook wel eens als bijwerking van de lipo. Dat gezegd hebbende, sport ik wel 3 a 4 keer in de week (voornamelijk krachttraining), dat helpt met de boel strak te houden. Ik heb ook verhalen gelezen van vrouwen die wel bobbels overhielden, maar die zaten voor de operatie minder strak in hun vel dan ik. Het helpt zeker als je geen al te dunne, slappe huid hebt van jezelf zodat je huid goed 'meeveert' naar de nieuwe vorm. En dat drukpak blijven dragen natuurlijk.   

     

    Veel succes morgen voor jou en Bemmeltje! Spannend!!

  6. 2 minutes ago, Evelien86 said:

    Jaa, dat liposuctie vind ik ook wel spannend, ik hoop niet dat ik bobbels krijg erna ofzo. Heb wel al een therapeut die bindweefselmassage doet, dus de kans op bobbels is dan klein(er). Hoe is jouw ervaring daarmee? Heb je last van bobbels op je benen na de lipo? Er is mij verteld dat ik 3 maanden een drukpak aan moet, had jij dat ook?

    Ja, ik had ook 3 maanden een drukpak aan. Het is heel fijn als je daar vanaf bent haha! Na 6 weken was het niet meer dag en nacht, maar alleen overdag. En dat dan ook nog 6 weken.

    Ik heb geen bobbels op mijn benen,  wel 2 deukjes vlakbij mijn kruis.. in het begin vond ik dat lelijk, maar het is minder prominent geworden met de jaren (en ik ben een beetje aangekomen sindsdien, dat helpt ook wel). Viel gelukkig niet op. Ik heb wel geen bindweefsel massage gehad, denk dat dat wel slim is om te doen! Waar het drukpak een opening had bij mijn kruis kwam er wat huid van mijn dijen doorheen gepiept en dat gedeelte is nog steeds te onderscheiden door de vorm na 3 jaar. Stoor me er verder niet aan. 

     

    Wat wel goed is om rekening mee te houden, is dat je lichaam zich niet laat foppen qua vetpercentage. Het wil terug naar de oude staat voor de lipo zogezegd.. dus wat er weggezogen wordt, komt ergens anders weer terug. Dat is bij mij ook gebeurd, waar alles zich vroeger op mijn bovenbenen hechtte qua vet, gaat het nu sneller naar mijn lovehandles haha. Maar ik ben wel van die 'rijbroek' af en daar ging het me om!

  7. 12 minutes ago, polemommy said:

    Bij mij steekt het links bij het middenrif uit, rechts niet. Mijn linker borst is daardoor kleiner dan mijn rechter. De arts zei, dat mijn borsten daardoor nooit symmetrisch zullen zijn. Het advies was voor beide borsten gelijk. 

    Klinkt ook heel logisch als advies. In eerste instantie gaf Xander Bakker hetzelfde aan en adviseerde dus lipofilling om het verschil kleiner te maken. Later hebben we juist dat verschil in grootte van 2 protheses geprobeerd met pasmodellen en dat zag er goed uit naar onze beider mening.. echt gelijke borsten is vast een utopie met zo'n borstkas, maar ik ben bang dat het verschil tussen mijn borsten alleen maar meer op gaat vallen als ze groter zijn. Nu valt het niet enorm op.

  8. 6 minutes ago, Evelien86 said:

    @Ringaroundtherosie Ik word morgen door dezelfde arts als @Bemeltje geholpen met hetzelfde "probleem" (super toevallig! ?) Maar ik ga ook proberen het vanaf morgen bij te houden met foto's ect.. Wellicht heb je er wat aan.

    Ik krijg Motiva Ergonomix rond de 360 cc. Bij mij halen ze vet bij mijn taille/lovehandles weg, als daar niet genoeg zit gaan ze verder bij mijn buik. Win win situatie. ?

    Wat toevallig, ik zat net in de galleries te neuzen en zag jouw voorsituatie foto. En dacht; die lijken wel op mijn boobs ? ben ook heel benieuwd naar je ervaring! Ik heb een aantal jaar geleden lipo gehad aan de binnen en buitenkant van mijn bovenbenen dus weet daar wel een en ander van.. hoop vooral dat het geoogste vet inderdaad goed op zn plek blijft bij jullie!  

  9. On 9/26/2019 at 9:27 PM, Bemeltje said:

     

    Hee chick,

     

    Ik heb het ook. Ook 3 artsen die hetzelfde zeiden. Ik wilde er niet aangeloven om ook nog lipofilling erbij te doen maar uiteindelijk bedacht ik me toch dat de artsen natuurlijk meer verstand ervan hebben dan ik. Ik heb nog een paar maanden flink doorgespaard en ga nu dus een hybride borstvergroting doen bij Dr. Ortiz in de Belgian Breast Clinic aankomende maandag. Ik krijg twee gelijke prothesen omdat ze inderdaad bang waren dat ongelijke prothesen het verschil groter zou maken, zoals iemand hierboven ook beschreef. 295 of 315 cc van Motiva, afhankelijk van wat erin past. Ze gaan het nu dus met lipofilling mooi sculpturen (hoop ik). Helaas is het echt resultaat pas over een tijdje zichtbaar maar ik zal de vooruitgang bijhouden!

     

    Jij bent ook al snel aan de beurt! Door wie word je geopereerd? 

    Oh, ik ben heel benieuwd naar je ervaring met de lipofilling erbij dus als je het wilt beschrijven, lees ik graag mee! Waar gaan ze het vet vandaan halen bij je?

     

    Ik ga de 28e bij Xander Bakker in de Boerhaave kliniek. Had bij hem het beste gevoel. 

     

     

  10. Ik ben nog eens teruggegaan om opnieuw te passen. We zijn uitgekomen op 280 cc in de ene borst, en 315 cc in de borst met de lager liggende ribben. Beide prothesen moderate profiel en even breed. Daarmee zou het verschil toch wel kleiner gemaakt kunnen worden volgens de chirurg.. en wie weet in de toekomst nog lipofilling als ik er niet tevreden mee ben. 28 oktober operatie! 

  11. Hoi allemaal!

     

    Ik hoop dat ik het topic zo goed heb aangemaakt, anders vindt best_boobie hem hopelijk om het beter te doen ?

     

    Ik heb van mezelf een mooie 75a cup, nooit heel ontevreden over geweest maar met het passen van trouwjurken werd ik toch wel met mijn neus op de feiten gedrukt hoe klein ze zijn.. geen enkel decolleté kreeg ik opgevuld en dat dat me dwars. Toen besefte ik me pas echt hoeveel suffe trucs ik al jaaaaren uithaal om nog te pretenderen dat ik grotere borsten heb dan het geval is..

     

    Na ruim een half jaar onderzoeken,  wikkenen wegen en veel plaatjes kijken, heb ik vandaag een operatie datum vastgelegd bij Xander Bakker in de boerhaave kliniek. Ieks haha!

     

    Het wordt mentor anatomisch voor de spier, moderate profiel. 280 cc links En 315 rechts omdat mijn borstkas rechts tubereus is en dus wat indeukt, waardoor mijn rechterborst kleiner oogt. Hopelijk wordt dat verschil zo wat gelijker getrokken. 

    Ik kies voor anatomisch voor de spier omdat ik een natuurlijk resultaat wil, en niet belemmerd wil worden in mijn krachttraining.

     

    Zijn er nog meer ladies die bij Xander Bakker zijn geweest, of de komende tijd een afspraak met hem hebben? Lijkt me leuk om te kletsen! 

  12. Hoi!

     

    Bij 2 verschillende consulten (van de 3) is gebleken dat mijn ribbenkast asymmetrisch is, en onder mijn rechterborst wat indeukt. Links is dat niet het geval. Dit zorgt dat mijn rechterborst kleiner oogt, maar de weefseldikte is wel gelijk. 

     

    Zijn er meerdere dames die dit hadden, en is het bij jullie gelukt om het verschil in borsten (nagenoeg) gelijk te krijgen? Zo ja, op welke manier? Zo nee, is het verschil in grootte tussen je borsten storender geworden na de vergroting?

     

    N.B.= De arts van mijn voorkeur zegt dat het optische verschil in grootte van mijn borstrn niet per se goed op te lossen is met 2 verschillende cc protheses, maar dat een lipo filling dat wel kan. Helaas is mijn budget niet toereikend.  

  13. Blij voor je dat het je dromen waar heeft gemaakt :)

     

    Ik twijfel heel erg tussen zeer spoedig een afspraak maken, of pas eind van het jaar..naast dat ik de stap wagen heel spannend op zich vind haha (heb mooie borsten, maar helaas maar een A cup bij brede schouders en heupen). ik ga

    volgend jaar trouwen in juni en wil dat ze dan mooi gesetteld zijn voor in mijn jurk! 

     

    Zit alleen met werk- ik wil eigenlijk weg van mijn huidige werkgever waarbij ik overspannen ben geraakt en heb wat sollicitaties lopen. Als ik geen afspraak op korte termijn kan maken wordt het pas november vanuit deze baas, wordt een van die sollicitaties wel wat, moet ik kijken wanneer ik daar 3 weken vrij kan hebben zonder mezelf als optie oninteressanter te maken. Timing is dus een ding! Ik weet wel dat ik bij dokter Bakker wil.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.