Ga naar inhoud

Miracle79

Leden
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Miracle79

  1. 2 uur geleden, Evaa85 zei:

    Bij jou dus ook. Bij mij zit de bolling links ook iets hoger. Ik hoop ook dat het allemaal wat bijtrekt en niet zo opvalt. 
    Had ze graag volledig symmetrisch gehad, maar dat is niet haalbaar hahah

    Nou sinds vandaag lijk het eindelijk wat meer gelijk te trekken. Ben nu 25 dagen po. Ik heb trouwens ook deze bh in maat M en hij rolt bij mij ook steeds op aan de onderkant. Ze hadden mij maat M aangeraden.

  2. Jeetje meid wat een ellende. Had gehoopt dat je snel een nieuwe datum zou kunnen prikken maar dat gaat dus allemaal een beetje anders dan gehoopt.

    Gezondheid voor alles uiteraard maar wel zuur dat je nu zo lang moet wachten voor zowel duidelijkheid mbt het bobbeltje als je nieuwe borsten.

    Hoop dat je voor dat eerste in ieder geval heel snel weet waar je aan toe bent en dat je een manier vindt om de komende maanden een beetje goed door te komen. Sterkte?

  3. Het stond bij mij wel in de papieren maar ik heb er geen recept voor gehad. Ik belde de kliniek om te vragen hoe dit zat en of zij er nog een recept van konden sturen. Was niet nodig zei ze. Ik las inderdaad ook dat het voor de staphylococcus bacterie is.

  4. 2 uur geleden, Rowie zei:

    Ja dat had ik dus ook gelezen van die borstband! Ik twijfelde al om hem te kopen. Maar mocht het nodig zijn kan ik hem daar nog kopen.

     

    Oh een hele goede tip! Ik krijg snel last van striae. Hoe heet die creme? ? 

    Ik sport heel veel en merk dat op mijn benen ook striae zit.

     

    Hoeveel cc kreeg je ook alweer? En welk merk?

     

    Ik zal eens gaan kijken voor meer vitamines etc. Alles voor mooie boobies inderdaad! ? ik probeer nu ook heel gezond te eten etc haha. In de hoop dat dat ook meewerkt.

     

    Ik las trouwens ook dat je 3 dagen voor de operatie, en dan iedere dag, je kan douchen met dettol? Dit om alle bacteriën te doden. En de dag voor de operatie ook je haren met dettol wassen. Ik weet niet of iemand van dit forum dat weleens gedaan heeft ? maar het stond als tip en voorbereiding in de papieren.

    Yes ik heb mezelf 3 dagen gewassen met dettol handzeep. Dag van ok ook mijn haren. Gelukkig mag je wel deo want die dettol geur is niet echt geweldig??

    Ik ben trouwens ook door Hupkens geopereerd(340cc dual plain) en heb totaal geen blauwe plekken en minimale pijn. Hij schijnt erom bekent te staan heb ik me laten vertellen.

  5. 9 uur geleden, Mtvo zei:

     

    Oef, die opgezette buik ken ik nog van de eerste weken, verschrikkelijk! Veel drinken en regelmatig wat lopen kan helpen. Uiteindelijk komt het weer goed, maar ook hier is het toverwoord; geduld . Wat fijn dat je afgelopen nacht zo goed hebt geslapen  . Kan zo zijn dat jouw rugpijn idd door een verkrampte houding is gekomen, kwam bij mij toentertijd door het rug slapen. Hoe voel jij je verder en hoe vindt jij jouw borsten tot nu toe?

     

    Liefs

    Tja dat geduld he?? heb gister denk ik iets teveel gelopen want heb afgelopen na ht enorm gespannen borsten gehad waardoor ik de halve nacht wakker heb gelegen. Trok helemaal naar mijn rug. Vandaag maar even een stapje terug.

    Ben onwijs blij met mijn borsten al zijn ze nu wel enorm groot en gezwollen. Ik zie wel al een beetje wat het moet gaan worden ?

  6. Vandaag 4 dagen po en heb vannacht voor het eerst echt goed geslapen. Gister naar de winkels gelopen en terug, dat was nog best pittig. Had onwijze rugpijn toen ik

    terug kwam omdat je toch een soort verkrampt loopt ofzo denk ik?

    Heb zo’n massage matras liggen dus lekker de hele avond daarom

    gelegen op de bank en gelukkig is de rugpijn weg.

    Net weer naar buiten geweest en dat ging gelukkig een stuk beter alleen spannen mijn borstspieren zich wel erg aan?

    Heb wel erg last van vocht in mijn buik, heb echt een zwangere buik nu!! Ben begonnen met brandnetelthee, hoop dat het helpt icm wat meer beweging.

    vandaag voor het eerst ‘gewone’ kleding aan en het voelt toch wel gek dat mijn blouse nu ineens zo gevuld is?

  7. 8 uur geleden, Linda_PDD zei:

    Update! De operatie heeft niet door kunnen gaan ?. Wel heb ik op diezelfde dag een biopt gekregen bij het ziekenhuis, uit beide borsten zijn 3 hapjes genomen. Ik ben nu heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik wil graag de zekerheid dat ik gezond ben (want daar ga ik vanuit). Ook goed om nu te weten dat ik gevoelig ben voor fibroadenomen en dat ik het straks niet aan de implantaten / inkapselen ga toewijzen. 

     

    Was nog best een serieuze behandeling, had ik niet helemaal zien aankomen. Dus zit nu met hechtpleisters en beurse borsten. Volgens het formulier gedurende 24 uur: niet sporten, zware inspanning, sportbh dragen, koelen en paracetamol. Dus toch nog minioperatie gehad ? @Kimmmmmm @Miracle79

     

    Ik was trouwens wel echt SUPER teleurgesteld, maar ben er overheen. Nu de uitslag afwachten, deze krijg ik volgende week, en dan nieuwe datum plannen. 

    Weet je, ik wil niet zweverig klinken want dat ben ik totaal niet, maar ik geloof wel echt dat een hoop dingen met een reden gebeuren. Het zal vast allemaal wel ergens goed voor zijn dit en zoals je zegt, nu weet je dat je gevoelig bent voor fibroadenomen. Neemt niet weg dat het gewoon rot blijft dat je nu aan het herstellen bent van een bopt en niet van een borstvergroting maar die paar weken extra wachten kunnen er dan ook nog wel bij. Heb je er erg veel last van?

    Moet je nu nog een bepaalde periode wachten voor je geopereerd mag worden of is het gewoon afwachten op de uitslag en dan een nieuwe datum prikken? Misschien kunnen ze je alvast inplannen ovb zodat je niet straks nog langer hoeft te wachten?

    Je geduld wordt wel goed op de proef gesteld he zo :(

    • Like 1
  8. 9 uur geleden, Linda_PDD zei:

    Wat fijn dat de start goed was. Dus toch 340, staat vast heel mooi. Helaas voor mij morgen geen operatie, ik moet nog wat langer geduld hebben maar komt goed. 

     

    Hoe voel je je nu

     

    Liefs Linda

    Ik heb aan je gedacht hoor, ik zou denk ik dezelfde keuze hebben gemaakt. Gezondheid is het aller belangrijkste maar het is toch een rot keuze om te moeten maken als je al zolang uitkijkt naar iets.

    hoop dat je over een paar weken alsnog terug kan kijken op een geslaagde borstvergroting!

     

    Ik voel me verrassend goed. Dit is de 2e dag PO en kan vandaag al veel meer met mijn armen. Slapen gaat gelukkig ook goed. En ben nu al heel blij met het resultaat al zijn ze nu wel wat gezwollen en zitten ze nog erg hoog.

  9. 15 minuten geleden, Kimmmmmm zei:

    Mooi dat het goed gaat! Oei! Heb je medicatie meegekregen?

    Ik heb je album gezien. Ziet er mooi uit zeg!

    Heb recepten meegekregen voor naproxen, maagbeschermer en een morfinepil. Die laatste heb ik niet opgehaald. Gister paracetamol ingenomen met de naproxen, vandaag alleen naproxen. Ben verbaasd over hoe goed ik me voel. Hoop dat je beetje slaapt vannacht. De verpleegkundige adviseerde om echt vlak voor dat het niet meer mag wat te eten en te drinken. Ben blij dat ik de wekker had gezet anders had ik me gister denk ik echt rot gevoeld. Succes, ben heel benieuwd hoe het gaat morgen!

  10. Nou zal gelijk even een verslagje schrijven :)

    Ik zou om 13.00 aan de beurt zijn, ik had dus mijn wekker om 04.15 gezet zodat ik nog even wat kon eten en drinken 8 uur vooraf. Broodje met koffie op en wat limonade. Achteraf enorm

    blij mee want het liep wat uit en ging pas om13.30 richting ok. Ze hadden 3 maten besteld maar na overleg met de verpleegkundige en Hupkens de bevestiging gehad dat 340cc echt de juiste keuze was. Met 12cm is 375cc de max waarbij het natuurlijk blijft zei ze.

    Ging met een goed gevoel onder narcose, nog wat gelachen met de mensen in de OK en werd dan ook vrolijk wakker :)

    De pijn was echt nihiel, voelde het alleen wat trekken bij de hechtingen. In de loop van de dag werd het spierpijn gevoel wel wat duidelijker en verwacht dat ik morgen ook echt wel forse spierpijn zal hebben. Maar Jeeeeetje wat ben ik blij met mijn borsten zeg!!! Precies zoals ik in gedachten had. Zitten nu nog wel hoog natuurlijk maar zie wel echt al hoe mooi ze zijn. Hoef gelukkig geen borstband om, had ik eigenlijk wel verwacht omdat Hupkens die bijna altijd schijnt te adviseren. Het is me allemaal 1000% meegevallen. Lopen voelt fijn, fijner dan zitten eigenlijk dus probeer zoveel mogelijk te bewegen. Ik heb 2 foto’s geplaatst van vandaag. Ben alleen vergeten om voor OK foto’s te maken. Was echt zo goed als plat....

  11. 6 minuten geleden, Linda_PDD zei:

    Pfff, hier loopt alles anders dan verwacht @Miracle79 @Kimmmmmm. Vandaag na lang twijfelen toch nog naar huisarts geweest om even een plekje/bobbeltje op de borst te laten zien. Ik vond het eigenlijk onzin om te gaan, maar dacht dat het toch verstandig zou zijn en dan misschien ook tips zou krijgen waar op te letten om betere beoordeling te doen. Tegen mijn verwachting in gaf de HA aan dat het inderdaad niet zo hoort te voelen. Vanmiddag kon ik gelukkig al terecht bij het ziekenhuis voor een mammografie (uitdaging met kleine borsten) en echo. De radioloog kwam zelf ook nog met mij spreken omdat ik had aangegeven komende maandag een operatie te krijgen. Hij gaf aan dat er duidelijk iets afwijkends zit, waarschijnlijk een fibroadenoom, een goedaardig gezwel. Echter, enige manier om dit vast te stellen is middels een biopt. Een biopt duurt aantal dagen voor de uitslag en klein wondje op de borst. Dus dan kan BV maandag niet doorgaan. Alternatief is om over 6 maanden een nieuwe echo te maken en te vergelijken. 

     

    Waarschijnlijk dus niets kwaadaardigs, maar ben er toch van geschrokken. Als ik geen operatie in de planning had zou ik hier ook niet mee naar de HA zijn gegaan, je voelt zo vaak iets in je borst en ik piep niet zo snel. Was ik maar eerder gegaan voor een check, dan was er nu geen probleem ?.

     

    Zojuist (20.00) nog gebeld door de consulente vanuit thuis, wat een service bij Velthuis. Ze gaat het morgen aan de artsen voorleggen en dan wordt ik terug gebeld of ze wel of niet wil opereren en wat eventuele alternatieven zijn. Ik ga zelf ook goed over nadenken wat ik wil.

     

    Oh, trouwens ook heel weinig vet te zien op de röntgen (bijna alleen klieren), maar dat wist ik al met mijn kleine boobies ?

     

    Iemand hier ervaring mee of goed advies? @best_boobie

    Ooh jeetje meid schrik gewoon van je bericht! Wat zal jij je rotgeschrokken zijn vandaag. Begrijp heel goed dat je enorme tweestrijd voelt nu. Wat een moeilijke beslissing om nu te moeten maken. Sterkte met het maken van je keuze, hou je ons op de hoogte? Dikke knuffel voor jou?

  12. 11 uur geleden, Linda_PDD zei:

    Een hele fijne tijd, kan ik mooi mijn kindjes nog naar school/opvang brengen. Ik mag tot 6 uur vooraf niet eten, enkel slok water voor medicatie tot 2 uur vooraf. Waarschijnlijk heb ik toch geen honger door de spanning ?

     

    Boodschappen doen staat ook op mijn to do lijstje, verder ben ik helemaal ready!

    Gek dat dat dan bij iedereen zo anders is he met eten en drinken. Ik weet ook niet beter dan dat je tot 2 uur voor OK nog heldere dranken mag drinken zoals water en thee. Ik hou me maar aan de regels zoals ik ze heb doorgekregen? Heel fijn dat je de kindjes eerst nog even naar school kan brengen. Weten zij wat voor operatie je krijgt? De jongste vraagt er steeds naar omdat ze het heel spannend vindt. 

  13. 9 uur geleden, Linda_PDD zei:

    Vandaag heb ik ook mijn tijd doorgekregen @Miracle79 & @Kimmmmmm: op 13 mei mag ik mij om 11.45 melden! Heel spannend en ik heb er zin in ?

     

    Afgelopen weekend al diverse boodschappen gedaan en het huis opgeruimd, dus komend weekend tijd om lekker te spelen met de kindjes. Nog maar een weekje!!

    Fijn dat je de tijd weet, jij ook pas eind vd ochtend. Wat heb jij doorgekregen qua eten en drinken?

    Ik heb gister ook het hele huis onder handen genomen haha. Vrijdag doe ik alle boodschappen voor een paar dagen zodat we even vooruit kunnen. 

  14. 22 minuten geleden, Kimmmmmm zei:

    Mag dat dan nog? Ik dacht dat je vanaf 00:00 nuchter moet zijn en 3 uur van te voren nog water mag hebben.

    Er stond in de brief dat je tot 08.00 voor de operatie mag eten en ze adviseren om nog een broodmaaltijd te nemen vlak voor die 8 uur. En dat ik 2 uur vooraf zetpillen paracetamol moet nemen omdat ik de gewone paracetamol dan weer niet met water in mag nemen ?

  15. 13 minuten geleden, Missriekjuh zei:

    Ik kreeg dinsdag geloof ik de brief met de tijd en moest er kwart over 11 zijn dacht ik. Ik was er alleen om half 10 al omdat ik zo zenuwachtig was en dacht ik kan er maar zijn.... 

    Moet je dan nog lang naar huis rijden? 

    Ik moest gelukkig maar 20 minuutjes, dus was rond 2 uur weer thuis! 

     

    En geniet van je laatste 'tietloze' maandag ?

    Whahaha ja dat ‘genieten’

    doe ik zeker! We wonen in Rdam

    en moeten naar Vlaardingen dus denk dat het 15 minuten rijden is ongeveer. Heb nog niet gekeken hoe ver het precies is. Ik ben ook wel het type wat er veeeel te vroeg is??

  16. 42 minuten geleden, Kimmmmmm zei:

    Ik ben bang van niet... Ik wacht nog even af en bel woensdag wel opnieuw als ik niks weet. 

     

    Ah oke! In de middag ben je aan de beurt. Lijkt mij wel pittig want je moet natuurlijk nuchter zijn. ?

    Zelf heb ik in de ochtend echt al trek en moet ik wat eten... Gaat een uitdaging zijn.

    Ja ik moet echt koffie hebben en wat te eten. Dus heb bedacht dat ik de wekker zet zodat ik iets voor 05.00 wat kan eten en drinken anders heb ik de hele dag koppijn. Hoop dat je een beetje vroeg aan de beurt bent /)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.