Ga naar inhoud

Lady*J

Leden
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lady*J

  1. Op 12-2-2019 om 20:21, Rosanna123 zei:

    Ik ben bijna 4 maanden PO (wel een wissel, maar deze wissel was vergelijkbaar met mijn eerste BV qua herstel). Bij mij was het ongeveer zo:

     

    1ste week: veel ongemak en vooral de eerste dagen pijn, ik kon zelf niet overeind komen en het voelde super fragiel van binnen.

     

    2de week: langzaam ging het beter, maar nog steeds af en toe pijn. Ik was ook heel stijf, waardoor ik liep als een oma en veel pijn had in mijn rug. In de tweede week kon ik zeker nog niet werken en had thuis nog hulp nodig.

     

    2 tot 4 weken: niet geheel pijnvrij, maar ik kon wel weer zelfstandig dingen doen (overeind komen, voorzichtig koken, wandelen buiten zonder er als een oma uit te zien, naar kantoor etc.).

     

    4 tot 6 weken: zo goed als pijnvrij. Ik kon eigenlijk alles weer, maar was wel voorzichtig (nog niet rennen, tillen e.d.).

     

    6 tot 8 weken: pijnvrij, maar nog steeds wel een fragiel gevoel van binnen. Durfde nog niet hard te gaan lopen of zwaar te tillen, al mocht het officieel wel.

     

    8 weken en verder: volledig hersteld. Ik kon rennen, tillen en op mijn buik liggen zonder dat het vervelend voelt.

    Ik heb dit bericht meerdere keren opgezocht en het herstel van Rosanna123 komt echt precies overeen met dat van mij!

    Eerste 3 dagen waren echt verschrikkelijk, als ze me hadden gevraagd om ze te verwijderen was ik meteen naar de kliniek gereden (laten rijden), maar na de eerste 2 weken begon ik het wel weer positief in te zien ? succes aan iedereen die naar de operatie toeleeft of nu midden in het herstel zit! 

  2. Hallo dames,

     

    Omdat ik al een poosje aan het rondsnuffelen ben hier op het forum, zal ik me ook maar eens netjes voorstellen. Bedankt voor het delen van jullie ervaringen!

    Ik ben 28 jaar oud en heb een paar maanden geleden de knoop doorgehakt en ben begonnen met het inplannen van intake gesprekken voor een borstvergroting. In de tussentijd bij 4 verschillende artsen geweest, uiteindelijk gekozen voor Bergman. Dr. Lichtenegger zal mij gaan opereren op 18 juni. 
    Moet zeggen dat ik het erg lastig vond een arts en kliniek uit te kiezen, wat zijn er ongelofelijk veel opties! 

    Volgende week donderdag ga ik nog eens langs om te passen en de maat uit te kiezen, het worden in ieder geval anatomische implantaten. Ben zo benieuwd, nog nooit onder narcose geweest. Af en toe vraag ik me wel eens af; wat ga ik mezelf allemaal aandoen? En de maat, drama! De artsen geven tegenstrijdige adviezen waardoor mijn hoofd is gaan tollen. 
    Nou ja als ik de dames hier lees zijn die twijfels normaal en zal het uiteindelijk allemaal wel goed komen. Of niet, maar dat risico heb ik al besloten om te nemen.
    Voor zo ver mijn weg naar een borstvergroting, zal over een paar weken wel een update geven met wat het uiteindelijk is geworden ☺️.  Groetjes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.