Ga naar inhoud

Goudlokje82

Leden
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Goudlokje82

  1. Hey @MOBY28, ik ben vorig jaar een maand voor jou geopereerd. En zojuist hier ingelogd na lange tijd.
    Ook bij mij voelt links heel anders dan rechts.. Ik heb niet de pijn die jij omschrijft, maar wel meer steken links dan rechts. rechts voelt normaal, als ik draai in bed bijvoorbeeld. Links voel ik gewoon schuiven. Als ik van zij naar rug ga, dan voelt het echt heel vreemd. Ik voel de implantaat echt zitten. Als ik in de spiegel kijk en voel, dan voelen ze wel allebei hetzelfde.

    Hoe dan ook, ik ben erg benieuwd hoe het met jou w afspraak gegaan is? Ik ga de kliniek zo een mail sturen, voordat het bellen er volgende week bij in schiet!

  2. 11 minuten geleden, Mrs Doubt zei:

    Hoi @Cato2

    Waarom heb jij een borstband nodig?

    Mijn pc doet daar niet aan. Ook weer zo gek dat de ene PC het wel gebruikt en de ander niet.

     

    Mag ik meekijken in je album? Xx


    Ik heb ook een borstband. Zelfde chirurg als @Cato2, operatie precies 1 week eerder. Die band is om de implantaat op de juiste plek te houden en te laten zakken op de juiste plek. Ik heb dual- plane geplaatste implantaten en moet die band dus 6 weken 24/7 om.. 

  3. hoi hoi,
    Wat vervelend dat je er zo ongelukkig mee bent. Ik ben er benieuwd wat de chirurg ervan zegt wanneer je weer naar een afspraak moet.

    Ik was juist bang dat de chirurg mij een lift zou adviseren, ik wist niet goed of ik dat zou willen. Hij gaf aan dat het niet nodig was, juist omdat vooral het volume weg was. Ik heb nooit die "prontige" borsten gehad die ik altijd zo mooi vond. Ik vond ze altijd wat hangen. Volgend de chirurg was dat niet zo, nadat hij alles opgemeten heb. Je hebt allerlei marges  :-). Echter, ik ben 37 en heb drie kinderen borstvoeding gegeven. Ik zou na de operatie nooit de borsten meer krijgen van een 21 jarige. Dat begrijp ik. Mijn borsten zijn ook wat ongelijk, ook dat kon hij niet veranderen. Dat verschil was te klein. 
    Als ik nu kijk, dan heb ik denk ik weer de borsten die ik ooit had. Wel wat ronder en dus eigenlijk mooier. Wat ongelijk. Ik vind het nu alleen vreselijk met die band om en die duffe bh aan. Het lijken wel schansen en stop ik ze het liefst wel achter een wijde sweater. 
    Toch wacht ik nog maar even af hoe het verder gaat vormen, ben 2,5 week PO, te vroeg om echt wat te zeggen!

    Als je 24 bent snap ik helemaal dat je borsten wil die bij je leeftijd horen en waar je mee kunt pronken. Laat je goed informeren en luister naar je gevoel. Laat je niet afwimpelen, maar zorg dat je gehoord wordt. Eigenlijk wat de andere dames ook zeggen!

  4. 3 minuten geleden, Cato2 zei:

    Au ook lekker pijnlijk zo'n band! Het zal ook wel idd.. nu zijn de pijnlijkste dagen voor mij. Heb al met een hete kruik tussen mn schouderbladen gezeten, want ik ben helemaal stijf ?. Ik probeer zo erg mn armen te relaxen maar het wil maar niet! 

    Maar ja ik onthou maar waar ik het voor doe! En het is goed om te horen dat het inderdaad beter wordt! Jij ook nog veel sterkte! Hoe lang moet jij je band omhouden?

     

    Oh ja, die stijfheid.. Dat heb ik als ik wakker wordt nog steeds. Dan beweeg ik arm voor arm, til ik mijn hoofd op en beweeg het. Ik lig 's nachts nog steeds op een stapel kussens. Ik had/heb vooral erg last aan mijn linker schouderblad met uitstralingen naar mijn linker arm. De eerste dagen kon ik daar echt niet van slapen zo vervelend. Pijnstillers hielpen daar niet bij. Gelukkig is het bijna weg nu. Ik slaap nu wel weer door, of 1x even wakker. Als ik dan wakker wordt kan ik het beste eerst rechtop gaan zitten en alles even laten zakken..
    Ik geloof dat ik alle banden 6 weken om moet. Ik zal dat morgen nog eens vragen bij de eerste check. Mijn huid moet natuurlijk weer aan het onderliggende weefsel gaan hechten. 
     

  5. Ik ben een week verder en kan dus zeggen dat het beter wordt! Die eerste dagen zijn echt niet leuk. Vocht wat overal zijn weg zoekt en de druk door de band en kleding... je moet echt even doorbijten. Over een week voel je je stukken beter. Ik heb ook zo’n strakke band om mijn buik ivm lipo.. en die duwde in mijn wondje bij mijn borsten. Ik wist niet hoe ik liggen moest. 

    Ik ben er nog steeds niet na een week, maar ik heb net (voor de 3e keer pas ?) gedoucht.. de aantekeningen van de groene permanent marker zijn nog steeds te zien!

    echt, verstand op nul en overgeven. Ik denk nu: al een week om! Maar ook: nog vijf te gaan.. heel dubbel.

     

    wie mooi wil zijn.... 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.